Mit tehetek ha nem akarom, hogy velünk aludjon a párom gyereke?
a páromnak van egy fia az előző kapcsolatából,5 éves.Nagyon jó vele a viszonyom,sokat törődök vele,ajándékokat veszek neki,tényleg szeretem,és ő is engem,ezt szerintem a párom is látja.
3 hete elköltöztünk egy viszonylag kicsi albérletbe (1 szoba,nappali,konyha,fürdőszoba),mert a párom kapott egy nagyon jó állásajánlatot,és hirtelenjében csak ezt találtuk.Most szombaton fog jönni a kisfiú először,mert eddig az anyukájával és az ő férjével nyaralt.Én úgy gondolta,m az alvást,hogy mi alszunk a nappaliban a kinyithatós kanapén,a gyerek meg a szobában,vagy fordítva.De mielőtt ezt felvethettem volna,párom kitalálta,hogy a szobában a kempingágyon alszik a gyerek,mi meg a sajátunkon.Nekem ez nem tetszik,nem szeretnék vele együtt aludni,nem azért,mert így nincs szex 3 napig,hanem nekem az alvás olyan intim,összebújva alszom a párommal stb,nem tudom ez így mennyire lenne jó..Hogyan mondjam meg ezt diszkréten,úgy,hogy ne azt érezze,hogy ki akarom túrni a fiát?Vagy maradjak csöndben,és fogadjam el a helyzetet?
(Én vagyok amúgy a nő :) )
Nem hinném,hogy probléma lenne,mert mindig egyedül alszik,van kis éjjeli lámpája,mikor nyaralni mentünk a tesómhoz külföldre,ott is egyedül aludt,és semmi probléma nem volt...
Gyengébbeknek: A KÉRDÉS FELTEVŐJE NŐ és a gyermek nem az ágyukban aludna, hanem külön ágyon.
Akinek nincs gyereke az könnyen dobálózik azzal, hogy nem szeretné az ágyába szoktatni, mert ez nem szoktatás kérdése. Az én kislányom a saját szobájában alszik, de például mikor fáj valamije vagy beteg bekéredzkedik közénk pár napra (2 éves). Soha nem hagynám sírni a szobájában csak azért, mert nekem nem kényelmes ha ott van.
Utolsó!
Nem ilyenről beszélek,a párom kisfia volt,hogy belázasodott mikor nálunk volt,és így velünk aludt.
De sok szülőnél láttam (ez csak az én tapasztalatom,nem biztos,hogy mindenhol így van),hogy ha alkalmanként különösebb ok nélkül megengedték a gyereknek,hogy velük aludjon,akkor később odaszokott,és még 10-11 évesen sem volt hajlandó a szobájában aludni...
tegnap 22:08 válasz írójával értek egyet :)
Miért várjuk el a gyerekektől h egyedül aludjanak, mikor a szülők sem alszanak egyedül, hanem egymással ;)
Én továbbra is úgy gondolom, hogy ezt a 3 napot ki kéne bírnod úgy, hogy a gyerek veletek aludhat. Mivel nem állandó jellegű ezért ezt nem fogja megszokni. Ráadásul úgy gondolhatja, ha külön szobába külditek, hogy ő nem olyan fontos az apukájának, mint te.
Mivel nem él az apjával ez neki egy kis ünnep lesz, hogy vele lehet még akkor is ha viszonylag sokszor találkoznak.
22:08-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!