4.5hónapos babám mostanában felébred. Mit tehetek hogy aludjon?
Talàn ha tàpsszeres,akkor a tàpszert kell egy fokkal erösebbre lecserélni.
És ha többször,vagyis 4-szer felébred éjjel akkor én nem csak vizet adnék neki,hanem igenis akkor legalàbb egyszer szopizhat,vagy tàpszert ihat.
Még mindig jobb ha egyszer ébred,jollakik tovàbb alszik,mintha 4-szer kelne,és te is fàradt vagy.
Esetleg a hàloszoba redöny legyen lehuzva nappal is,hogy ne jöjjön be a meleg,és ha szunyogok vannak,az is gond lehet.
Van elektromos szunyogriaszto,tudom ajànlani.
Az enyém tàpszeres ö azért öäbredt mert a tàpszer màr gyenge volt neki.
Szia!
Kenyeret, szalámival....hát ez jó. Ja , és paradicsomot se felejts el mellé adni! :DD Na jó, viccet félretéve! Ha felkel , semmiképp se vizet adj neki; mivel felébred egy óra múlva utána látszik, hogy éhes. Ha felkel , szopiztasd meg nyugodtan , vagy kapjon tápit. Az én babóm ugyan nem aludja át még az éjszakát , egyszer felkel éjjel, de csak annyira hogy megszoptatom és már alszik is tovább. Lehet , hogy őt ez nyugtatja meg...Sokat változnak a babák , nem mindig a mi igényeink szerint. (ne félj attól, hogy akkor már ez végleg így marad , előbb-vagy utóbb úgyis kialakul az alvási rendje!)
4 és fél honapos baba kenyeret szalàmival??????
Ne haragudj ezt még nem hallottam.
És én azt vallom hogy adjon neki éjjel egyszer enni.
Gondolj bele,szegöny anyuka éjjel 4-szer ébred,hogy ki lehet.
Hàt akkor inkàbb egyszer keljen fel enni adni neki,mint egész éjjel àlmatlanul maradni.
szia! Mi még csak 3,5 hónaposak vagyunk, és anyatejesek, de nálunk is ugyanez a helyzet kb. 2-3 hete.:(
Először a melegre fogtam, aztán a frontra, most a tei holdra...Nem tudom mi lehet, remélem visszaáll a régi rend.
Én mindig cicire szokta rakni, mikor felébred (van hogy ez 3 alkalom), ettől megynyugszik, és szépen visszaalszik.
Nálatok nem lehet, hogy a foga jön és ettől nyugtalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!