El fogják a szüleim felejteni valaha is, hogy milyen voltam?
Nagyon rossz voltam kamaszkoromban, hazudoztam, cigiztem, ittam, buliztam, loptam stb. Személyiségzavarom volt, és rossz társaságba is keveredtem.
Azóta lenyugodtam, pszichiáterhez járok, nem bulizok, élvezem az életet, boldog vagyok, rendesen tanulok.
csak fáj, hogy ennyi rosszat okoztam nekik.:(
Ők nem mondják azt, hogy haragszanak, de régen volt egy jópárszor, hogy el akartak zavarni.
Nem az a baj,hogy haragszanak e mert tuti nem!Én nem haragudnék a lányomra ha ilyen volna és megváltozna.Náluk inkább a félelem van jelen,hogy újra ilyen leszel.Én így éreznék.
Egy anyuka
Nem kell itt semmit elfelejteni. Talán megbocsátani lehet, hogy van mit, ezt én nem tudhatom. Viszont az, hogy megváltoztál, rendes ember lettél, nagyobb öröm, több boldogság lehet egy szülőnek, mintha soha semmi baj nem lett volna veled.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!