Milyen higiéniai hiányosságokat tapasztaltatok a családotokban?
Atyaég! Kaja után vagyok és végigolvastam mindent. Lehet ez a reggeli most nem marad bent.
Pedig azt hittem a férjem egyetlen idegesítő szokásánál (hajmosás után a kád szélére teszi a szűrőből a haját ahelyett, hogy kidobná a kukába), nincs rettenetesebb. De ahogy olvasom az elképesztő szokásokat, még össze is tehetem a kezem. :) Jó volt ez a kérdés, az ember megtanulja értékelni azt ami nincs és ami van.
Nincsenek normálisan, precízen elmosva az evőeszközök, ha meg erre felhívom a figyelmet, hogy undorító ételmaradékosak az evőeszközök, tányérok, poharak, még én vagyok az akadékoskodó, rosszindulatú, mert szerintem az nem mosogatás, hogy lenyalom a kanalat, vagy lögybölöm 1 másodpercig vízzel... Kézmosás hiánya is előfordul, meg rothadó, ragacsos billentyűzet... Van a családban, akinek nem igazán kenyere a tisztaság meg igényesség.
De láttam már rosszabbat is. Egy ismerősöm legénylakása, a rendetlenség még egy dolog, az nem is feltétlenül zavarna, de a mérhetetlen kosz, 10 éves kajamaradékok a padlón meg kanapén, retkes, tisztítószert soha nem látott pisi-kakifoltos wc, és ez még közel sem írja le az ottani állapotokat. Minden tiszta kosz meg retek. Nem is értem hogy lehet így élni.
Másik: egy ismerősről hallottam, aki egyébként egy tip-top, öltönyös, mindig extra-igényesen kinéző srác, hogy vastagon áll a por meg kosz a lakásában, és ráadásul olyan valaki volt kiakadva a látottakon, aki maga szintén nem túl igényes, szóval el se tudom képzelni, mi lehet ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!