Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen higiéniai hiányosságoka...

Milyen higiéniai hiányosságokat tapasztaltatok a családotokban?

Figyelt kérdés
Rosszul elmosott edények, kézmosás hiánya illemhely után, ételbe belevés fakanállal, stb.

2017. febr. 7. 13:12
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
89%

Mik a kedvenceim?

Beleszőrözni és hajazni a kikúrt mosdóba és zuhanytálcába, hogy kéthavonta kelljen a lefolyócsőből kikaparni a felgyűlt szőrcsomókat.

Ennek változata a mosogató feltöltése maradékkal teli edénnyel, vagy a zöldségek pucolása ugyanoda, majd hagyni az egészet leülepedni és az oldalára száradni. Igazi élmény azt kiszedni.

Esti ágyban zabálás után az üres/maradékos tányért egy mozdulattal az ágy alá csúsztatni (fszom megy ki álmos vagyok, majd kiszedem reggel - azaz 4 nap múlva). Ennek kiegészítése a fogmosás kihagyása szardíniás-fokhagymás lángos után is.

Gehchis zsepik ágy mögé/éjjeli szekrénybe dobálása, amik odaragadnak. Használt gumival ugyanez.

Ágyban maszturbálás után azzal a pólóval letörölni a ghechit amiben alszik, majd elégedetten befordulni. Reggel elégedetten be lehet dobni a száradt ghechis pólót a szennyesbe hadd érjen, majd aki válogatja a szennyest az belenyúl.Nyamm.

Hajszálak százai mindenütt.

Joghurtok, pudingok, túrórudik és egyéb romlandó termékek vétele zsákszámra, majd egyre hátrébb tologatása a hűtőben. A hátsó egyedek már öntudatra ébredtek, de az elsőket nincs kedve megenni, aztán talál valami akciósat megint a boltban és folytatódik a sor.

Hígfosás reggel, majd a peremre fröccsent foscseppek otthagyása, hogy gondosan rászáradjanak. Ha van idő, akkor a foscseppek elkenése hogy ne látsszanak, de a Domestos szigorúan tilos.

WC tisztítása a WC kefével. Igen, tisztítószer az 5 éves szaros kefére és az egész átsikálása azzal.

Munkaruhák SOHA ki nem mosása (úgyis piszkos lesz), majd összetartja a szag.

Húgy meghagyása a WC-ben mert a lehúzás sokat fogyaszt.

Izzadt ruhák cseréje helyett azok vállfán szárítása, a mosás drága. Szárítás szigorúan zárt térben.

Fürdés heti kétszer (aszonta a Józsi öccsének a haverja hogy a sok szappan rákot okoz).

Kutya-macska dögönyözése, majd utána közvetlenül reggeli.

Kínosan ügyelés arra, hogy porszívózás közben a nem látható részeket ne bolygassuk, mert felélednek az ott lakó lények. A szekrények alatti rész külön ökoszisztéma, eddig fel nem fedezett fajokkal.

Ágynemű -és matrachuzat cseréje szökőévente, különösen nyáron. Már féknyomos a lepedő, de jó az még.

Tisztasági betét használatának mellőzése, így moshatatlan féknyom MINDEN bugyin. Szexi.

Minden létező tevékenység végzése egyetlen törölközővel: orrtörlés, seggtörlés, pisis testrészek törlése, zsíros haj beállítása. Csere kéthetente, ha már durva szaga van.

Takony csapba kicsapása, rosszul lemosása és a lefolyónál fityegése.

Autószerelés megkezdése kesztyű nélkül, majd kesztyű felhúzása amikor már minden létező olaj, kosz és zsír a köröm alatt van. A kosz ápolgatása, köröm alatt nevelése egy hétig, ebéd közben igazi étvágygerjesztő.

Hajmosás mellőzése, tévénézés közben a zsíros hajjal szigorúan a festett falnak támaszkodás, hogy egy hónap múlva már lehessen látni rajta a tükörképedet.

Képtelenség arra hogy megállapodjon egy hajszínnél, az ötödik fajta után pedig sírás hogy sehogy se mutat.

Egérirtás a pincében, majd a döglött egerek otthagyása, hadd mumifikálódjanak és árasszanak halálszagot egész évben.

Vodkázás munkahelyen, majd a legáthatóbb, legótvarabb parfüm fújkodása magára egész álló nap. A dülöngélést aztán biztos nem veszik észre.

Fokhagymazabálás munkahelyen. A pultban. Egészséges és a kliensek se jönnek annyian.

Kutya-macska kocsiban szállítása, majd az évtizedes és eltávolíthatatlan szőrökkel az eladás megkísérlése.

Ivartalanított kandúr tartása lakásban, állandó jelzésszag mindenhol.

Érintőképernyős eszköz szigorú SOHA nem tisztítása, hogy a zsírok már külön appnak minősüljenek.

Szemüveg használata ugyanilyen módon, csoda ha kilátnak rajta (az úgy jó én jobban látok így - aha, a koszt).

Permetezés védőmaszk nélkül (ez szinte csak víz, emberre nem veszélyes - csak két napig be van durranva a szeme).

Orvos és fogorvos elkerülése mindenáron. Otthon haldoklik és ki kell szolgálni, de a gyógyszerek mind placebók és majd ő gyógyítja magát. Közben összefertőz mindenkit, majd óbégat ha postára kell mennie amikor ő már rendben van és mindenki más beteg.

Pattanások nyomkodása hobbiból. Persze nem magányában, mások előtt. Ha végzett, megtalál mást és azokét is kinyomkod(ná).

A lábköröm nem is létezik. Kétnaponta dobja ki a lyukas zoknijait mert már pengék vannak a lábujjain, de nem kell levágni.

Sörözés kerti munka közben, de nem akarja hogy lássák mennyit piál (többet van doboz a kezében mint az ásó), ezért a sörös dobozokba pisilés, majd azok eltárolása minden mögé ami egy kis rejteket ad. Utána el is felejti ezeket szépen, így mindig izgalmas pisidoboz-vadászatot lehet tartani utána.

Ennek továbbfejlesztése a pisisarok a pincében, az ott tárolt köbméternyi homokba. Biztos nem veszi észre senki azt a nyilvános budi szagot, úgyis keveredik az egerek dögszagával.

Egy flakon kinevezése vizesflakonnak, majd soha nem mosása. Már át se lehet látni a vízkőtől, de nem dobja ki.

Összes létező lyukas, szakadt, koszos, kinőtt ruha tartogatása rosszabb időkre (jó az még jelige).

Összes létező rossz, felesleges, használhatatlan műszaki cikk feldobása a padlásra, ahonnan csak az örökösök szedik majd le és vitetik el egy vagyonért. Addig állandó tűzveszély és egér-kúróhely.

Kb ennyi jutott eszembe kútfőből, több ember életműve (igen, én is ráérek).

2017. febr. 7. 15:40
 12/44 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó. A hajról jut eszembe. Addig van szerencséd amíg "csak" az ágyban van. Az én anyósom hajszálai állandóan az ételben voltak. És nem csak egyszer egyszer egy két szál. Már elgondolkodtam párszor rajta,hogy nem-e direkt csinálja
2017. febr. 7. 15:42
 13/44 anonim ***** válasza:
98%
Kézmosás 100%os hiánya. Anyámat még egyszer sem láttam kezetmosni.
2017. febr. 7. 16:06
 14/44 anonim ***** válasza:
86%
Vegigolvastam :D hát gyerekek hányinger! Főleg akinek az anyós haja úszik az ételben.
2017. febr. 7. 16:20
 15/44 anonim ***** válasza:
98%
A sógornõm a konyhai törlõruhába fujja az orrát fõzés közben.Ha a páromnak megemlitettem, még én voltam a hibás.
2017. febr. 7. 16:24
 16/44 anonim ***** válasza:
15%

A tisztaságmánia 4 legfőbb tünete:

- Lelki egyensúly hiánya

-Túlzott megfelelési kényszer

_Görcsös ragaszkodás a napi többszöri takarításhoz, tisztálkodáshoz

-Láthatatlan szennyeződések kényszeres eltávolítása

Érdekesség

Az emberi szervezetnek baktériumokra is szüksége van. Ha ezeket kiirtjuk magunkból és környezetünkből, könnyebben lehetünk allergiásak. Kutatások bizonyítják, hogy azoknak az embereknek, akik vidéken, a földön játszva nőttek fel, sokkal ellenállóbb az immunrendszerük, mint a makulátlan tisztaságban nevelődött gyermekeké!

2017. febr. 7. 16:29
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
#15 nagyon durva!!!
2017. febr. 7. 16:31
 18/44 anonim ***** válasza:
98%

Exem apja:

- ő (nagybetűs) ÚR, nem a földeken dolgozik, ezért tiszta, tehát évente egyszer elég fürdeni, amúgy csak sz*rás után a kád szélére ülve kilötykölte a seggét, meg reggelente a kád fölé hajolva a hónalját (ezt kötelezővé tette az egész családban, tehát az exem, a húga és az anyja is így csinálta - ezért a hugica törölközője állandóan véres volt, mert se volt igénye, hogy menzeszkor a pin@ját megmossa)

- ha füvet nyírt, és megizzadt, akkor a csurom vizes inget (mert az URAK mindenhova inget vesznek fel), kifordítva felakasztotta a szék támlájára, és amíg az megszáradt, addig egy szál gatyában befeküdt az ágyba pihenni. És utána a már megszáradt inget visszavette.

- Az edényeket nem volt szabad kívül elmosni, mert hogy az étel csak a belső felületével érintkezik: fekete koszréteg volt rászáradva minden lábosra.

Emellett viszont tilos volt mezítláb szandált hordaniuk, mert hogy az utca koszos, ha pénzhez hozzáértek, utána menni kellett kezet mosni, mert a pénz koszos. Ezeket az ellentmondásokat felhoztam exemnek is, a válasz az volt, hogy a saját kosz az 'tiszta' XDDDD

2017. febr. 7. 16:42
 19/44 anonim ***** válasza:
40%

A sógornõm a konyhai törlõruhába fujja az orrát fõzés közben.Ha a páromnak megemlitettem, még én voltam a hibás.

A törlőruhába fújás tényleg undorító, de én is szoktam törlőPAPÍRBA" fújni az orrom, ha nincs a közelben papírzsebkendő. Sokkal nagyobb és nem folyik ki a takony a kezemre vagy az orrom köré.

2017. febr. 7. 16:46
 20/44 anonim ***** válasza:
71%

Egyik ismerös; folyton beleeszik az ételbe, lenyalja a fakanalat minden keverés után ugy, hogy közben meg tarhál.sokszor.

Hiába fogja össze a haját, állandoan tele van a kaja fekete hajszállal. Pedig iszonyu finoman föz, de sokszor a hányinger kerülgetett, amikor kellett ennem.

Én is megkostolom az ételt (vagy kostoltatom a párommal), de külön kanállal, nem belemancsolunk.

2017. febr. 7. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!