Milyen higiéniai hiányosságokat tapasztaltatok a családotokban?
Mik a kedvenceim?
Beleszőrözni és hajazni a kikúrt mosdóba és zuhanytálcába, hogy kéthavonta kelljen a lefolyócsőből kikaparni a felgyűlt szőrcsomókat.
Ennek változata a mosogató feltöltése maradékkal teli edénnyel, vagy a zöldségek pucolása ugyanoda, majd hagyni az egészet leülepedni és az oldalára száradni. Igazi élmény azt kiszedni.
Esti ágyban zabálás után az üres/maradékos tányért egy mozdulattal az ágy alá csúsztatni (fszom megy ki álmos vagyok, majd kiszedem reggel - azaz 4 nap múlva). Ennek kiegészítése a fogmosás kihagyása szardíniás-fokhagymás lángos után is.
Gehchis zsepik ágy mögé/éjjeli szekrénybe dobálása, amik odaragadnak. Használt gumival ugyanez.
Ágyban maszturbálás után azzal a pólóval letörölni a ghechit amiben alszik, majd elégedetten befordulni. Reggel elégedetten be lehet dobni a száradt ghechis pólót a szennyesbe hadd érjen, majd aki válogatja a szennyest az belenyúl.Nyamm.
Hajszálak százai mindenütt.
Joghurtok, pudingok, túrórudik és egyéb romlandó termékek vétele zsákszámra, majd egyre hátrébb tologatása a hűtőben. A hátsó egyedek már öntudatra ébredtek, de az elsőket nincs kedve megenni, aztán talál valami akciósat megint a boltban és folytatódik a sor.
Hígfosás reggel, majd a peremre fröccsent foscseppek otthagyása, hogy gondosan rászáradjanak. Ha van idő, akkor a foscseppek elkenése hogy ne látsszanak, de a Domestos szigorúan tilos.
WC tisztítása a WC kefével. Igen, tisztítószer az 5 éves szaros kefére és az egész átsikálása azzal.
Munkaruhák SOHA ki nem mosása (úgyis piszkos lesz), majd összetartja a szag.
Húgy meghagyása a WC-ben mert a lehúzás sokat fogyaszt.
Izzadt ruhák cseréje helyett azok vállfán szárítása, a mosás drága. Szárítás szigorúan zárt térben.
Fürdés heti kétszer (aszonta a Józsi öccsének a haverja hogy a sok szappan rákot okoz).
Kutya-macska dögönyözése, majd utána közvetlenül reggeli.
Kínosan ügyelés arra, hogy porszívózás közben a nem látható részeket ne bolygassuk, mert felélednek az ott lakó lények. A szekrények alatti rész külön ökoszisztéma, eddig fel nem fedezett fajokkal.
Ágynemű -és matrachuzat cseréje szökőévente, különösen nyáron. Már féknyomos a lepedő, de jó az még.
Tisztasági betét használatának mellőzése, így moshatatlan féknyom MINDEN bugyin. Szexi.
Minden létező tevékenység végzése egyetlen törölközővel: orrtörlés, seggtörlés, pisis testrészek törlése, zsíros haj beállítása. Csere kéthetente, ha már durva szaga van.
Takony csapba kicsapása, rosszul lemosása és a lefolyónál fityegése.
Autószerelés megkezdése kesztyű nélkül, majd kesztyű felhúzása amikor már minden létező olaj, kosz és zsír a köröm alatt van. A kosz ápolgatása, köröm alatt nevelése egy hétig, ebéd közben igazi étvágygerjesztő.
Hajmosás mellőzése, tévénézés közben a zsíros hajjal szigorúan a festett falnak támaszkodás, hogy egy hónap múlva már lehessen látni rajta a tükörképedet.
Képtelenség arra hogy megállapodjon egy hajszínnél, az ötödik fajta után pedig sírás hogy sehogy se mutat.
Egérirtás a pincében, majd a döglött egerek otthagyása, hadd mumifikálódjanak és árasszanak halálszagot egész évben.
Vodkázás munkahelyen, majd a legáthatóbb, legótvarabb parfüm fújkodása magára egész álló nap. A dülöngélést aztán biztos nem veszik észre.
Fokhagymazabálás munkahelyen. A pultban. Egészséges és a kliensek se jönnek annyian.
Kutya-macska kocsiban szállítása, majd az évtizedes és eltávolíthatatlan szőrökkel az eladás megkísérlése.
Ivartalanított kandúr tartása lakásban, állandó jelzésszag mindenhol.
Érintőképernyős eszköz szigorú SOHA nem tisztítása, hogy a zsírok már külön appnak minősüljenek.
Szemüveg használata ugyanilyen módon, csoda ha kilátnak rajta (az úgy jó én jobban látok így - aha, a koszt).
Permetezés védőmaszk nélkül (ez szinte csak víz, emberre nem veszélyes - csak két napig be van durranva a szeme).
Orvos és fogorvos elkerülése mindenáron. Otthon haldoklik és ki kell szolgálni, de a gyógyszerek mind placebók és majd ő gyógyítja magát. Közben összefertőz mindenkit, majd óbégat ha postára kell mennie amikor ő már rendben van és mindenki más beteg.
Pattanások nyomkodása hobbiból. Persze nem magányában, mások előtt. Ha végzett, megtalál mást és azokét is kinyomkod(ná).
A lábköröm nem is létezik. Kétnaponta dobja ki a lyukas zoknijait mert már pengék vannak a lábujjain, de nem kell levágni.
Sörözés kerti munka közben, de nem akarja hogy lássák mennyit piál (többet van doboz a kezében mint az ásó), ezért a sörös dobozokba pisilés, majd azok eltárolása minden mögé ami egy kis rejteket ad. Utána el is felejti ezeket szépen, így mindig izgalmas pisidoboz-vadászatot lehet tartani utána.
Ennek továbbfejlesztése a pisisarok a pincében, az ott tárolt köbméternyi homokba. Biztos nem veszi észre senki azt a nyilvános budi szagot, úgyis keveredik az egerek dögszagával.
Egy flakon kinevezése vizesflakonnak, majd soha nem mosása. Már át se lehet látni a vízkőtől, de nem dobja ki.
Összes létező lyukas, szakadt, koszos, kinőtt ruha tartogatása rosszabb időkre (jó az még jelige).
Összes létező rossz, felesleges, használhatatlan műszaki cikk feldobása a padlásra, ahonnan csak az örökösök szedik majd le és vitetik el egy vagyonért. Addig állandó tűzveszély és egér-kúróhely.
Kb ennyi jutott eszembe kútfőből, több ember életműve (igen, én is ráérek).
A tisztaságmánia 4 legfőbb tünete:
- Lelki egyensúly hiánya
-Túlzott megfelelési kényszer
_Görcsös ragaszkodás a napi többszöri takarításhoz, tisztálkodáshoz
-Láthatatlan szennyeződések kényszeres eltávolítása
Érdekesség
Az emberi szervezetnek baktériumokra is szüksége van. Ha ezeket kiirtjuk magunkból és környezetünkből, könnyebben lehetünk allergiásak. Kutatások bizonyítják, hogy azoknak az embereknek, akik vidéken, a földön játszva nőttek fel, sokkal ellenállóbb az immunrendszerük, mint a makulátlan tisztaságban nevelődött gyermekeké!
Exem apja:
- ő (nagybetűs) ÚR, nem a földeken dolgozik, ezért tiszta, tehát évente egyszer elég fürdeni, amúgy csak sz*rás után a kád szélére ülve kilötykölte a seggét, meg reggelente a kád fölé hajolva a hónalját (ezt kötelezővé tette az egész családban, tehát az exem, a húga és az anyja is így csinálta - ezért a hugica törölközője állandóan véres volt, mert se volt igénye, hogy menzeszkor a pin@ját megmossa)
- ha füvet nyírt, és megizzadt, akkor a csurom vizes inget (mert az URAK mindenhova inget vesznek fel), kifordítva felakasztotta a szék támlájára, és amíg az megszáradt, addig egy szál gatyában befeküdt az ágyba pihenni. És utána a már megszáradt inget visszavette.
- Az edényeket nem volt szabad kívül elmosni, mert hogy az étel csak a belső felületével érintkezik: fekete koszréteg volt rászáradva minden lábosra.
Emellett viszont tilos volt mezítláb szandált hordaniuk, mert hogy az utca koszos, ha pénzhez hozzáértek, utána menni kellett kezet mosni, mert a pénz koszos. Ezeket az ellentmondásokat felhoztam exemnek is, a válasz az volt, hogy a saját kosz az 'tiszta' XDDDD
A sógornõm a konyhai törlõruhába fujja az orrát fõzés közben.Ha a páromnak megemlitettem, még én voltam a hibás.
A törlőruhába fújás tényleg undorító, de én is szoktam törlőPAPÍRBA" fújni az orrom, ha nincs a közelben papírzsebkendő. Sokkal nagyobb és nem folyik ki a takony a kezemre vagy az orrom köré.
Egyik ismerös; folyton beleeszik az ételbe, lenyalja a fakanalat minden keverés után ugy, hogy közben meg tarhál.sokszor.
Hiába fogja össze a haját, állandoan tele van a kaja fekete hajszállal. Pedig iszonyu finoman föz, de sokszor a hányinger kerülgetett, amikor kellett ennem.
Én is megkostolom az ételt (vagy kostoltatom a párommal), de külön kanállal, nem belemancsolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!