Anyám, ha itt van nálam, nem fürdik minden nap. Pedig tudom, hogy otthon minden nap fürdik, mert mindig pont akkor hívom telefonon. Arra gondolok, hogy itt nálam túl magas neki a kád pereme, nem tud belépni, 71 éves.
2017. febr. 7. 17:14
22/44 anonim válasza:
Sajnalom az ilyen embereket akiket ilyen trhany társaság vesz korul
2017. febr. 7. 17:34
23/44 anonim válasza:
Nagyanyám este ha leveszi a bugyogóját,beteszi a párnája alá és másnap felveszi. Nem tudom ,hogy ezt hány napig ismételgeti, de mikor megláttam,nem tudtam ,hogy sírjak vagy nevessek rajta
2017. febr. 7. 17:50
24/44 anonim válasza:
16:46
Utána törli vele az edényeket, a belem is kifordult.
2017. febr. 7. 17:51
25/44 anonim válasza:
Véres tampon/betét bedobása a kukába, wcpapírba csomagolás nélkül.
Csak úgy ale nature,hogy ha valaki üríti a kukád,hadd lássa.
2017. febr. 7. 17:52
26/44 anonim válasza:
Sógornőm a koszos tepsit(esetleg időnként némi ételmaradékkal együtt) nemes egyszerűséggel visszateszi a sütőbe,aztán ha csak egy hét múlva kell megint a tepsi akkor előveszi a penészes-ételmaradékos tepsit,elmosogatja egy kis vizes szivaccsal,aztán süt benne új ételt.
2017. febr. 7. 18:12
27/44 anonim válasza:
A mamám minden reggel kienged egy lavórba vizet és egész nap abba mossa a kezét, hogy spóroljon a számlán.
2017. febr. 7. 18:40
28/44 anonim válasza:
Nálunk a családban mindenki lefényképezi, ha érdekes formájút kakkantott és elküldi a többieknek messengeren.
2017. febr. 7. 18:48
29/44 anonim válasza:
"A sógornõm a konyhai törlõruhába fujja az orrát fõzés közben.Ha a páromnak megemlitettem, még én voltam a hibás"
"- ő (nagybetűs) ÚR, nem a földeken dolgozik, ezért tiszta, tehát évente egyszer elég fürdeni, amúgy csak sz*rás után a kád szélére ülve kilötykölte a seggét, meg reggelente a kád fölé hajolva a hónalját (ezt kötelezővé tette az egész családban, tehát az exem, a húga és az anyja is így csinálta - ezért a hugica törölközője állandóan véres volt, mert se volt igénye, hogy menzeszkor a pin@ját megmossa) "
Mi a f_sz?
ma 16:29
Olvasd már el miket írnak, ezek nem átlagos dolgok. :O
2017. febr. 7. 18:50
30/44 anonim válasza:
Persze, hogy nem átlagos dolgok de én a másik végletet mutattam be ami ugyanennyire beteges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!