Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha fiatalabb...

Ti mit tennétek ha fiatalabb tesótok, aki még tini, egy majdnem 40 évessel lenne együtt?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves húgom aki bepasizott egy nála kicsit idősebb férfival. A hapi 36 éves.

Amikor látom őket, eléggé kényelmetlenül érzem magam, szinte úgy érzem felpofoznám hogy a helyes útra térítsem. Ez nekem mint nővérének, eléggé kellemetlen, ennyi erővel apánkkal is lehetne együtt..

Rájuk hagyom, nekem van saját kis családom és egy pici kislányom, a kérdésem csak annyi lenne felétek: ha a fiatalabb tesótok ugyanezt művelné, ti mit tennétek?

2017. jan. 20. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
62%

#59, tudod, én azon lamentálok, hogy vajon miféle mentalitás, miféle ember lehet az, aki azon ágál és küzd, hogy a mai fiataloknak KEVESEBB joga legyen, mint nekünk volt anno az úgymond "diktatúrában"???

Ez komolyan érdekelne...

2017. jan. 21. 20:38
 62/79 anonim ***** válasza:
24%

Nem értek egyet a 29-essel!

"A lány azóta beteges mértékben magába fordult, most orvosi kezelésre szorul. "

Az a lány akkor is előbb-utóbb kezelésre szorult volna, ha vele egykorúval kísérletezett volna mindig!

Benne van a pakliban egy ilyen személyiségnél, hogy beteg pszichéjű ez is!

(Nem csak a hapsi ilyen esetekben...)

2017. jan. 21. 23:15
 63/79 anonim ***** válasza:
0%

Íme, hogy 2 db húszonéves milyen infantilis még.....

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__8..

Akkor egy 15 éves gyerek milyen lehet még??? :))) Ezek ketten miről is beszélgetnek(???)

2017. jan. 22. 00:51
 64/79 anonim ***** válasza:
72%

Dehogy előző, én "szottyadt 53 éves" létemre egy 37 évessel élek... arra, hogy egy 20 éves kapcsolatra elsütötted a "jársz" dumát meg annyit, hogy na ja, nem lehet mindenkiken agya a fejében... Azért kiváncsi leszek, hogy neked mi fog jutni 53 évesen, ha már most is a kanárisárga irigység esz ki... tudod, milyen vicces nézni, ahogy itt két csoport osztja az eszet, a kisfiúk, akiknek nem jut nő, meg a ketyegő biológiai órájú 30-as hölgyek, akik nem találnak "férjnek és apának valót"...

A kisfiúkból a legviccesebbek azok, akik birkózószőnyegen aludtak és hogy elvernék a férfit... na, egy ilyen akadt volna az utamba... de "érthetetlen" ok folytán persze egy se akadt, ezek mind csak a billentyűzet püfölésénél bátrak... arra a gondolatra, hogy este megint marad nekik marokmarcsi:)))

Na, további jó irigykedést:)

2017. jan. 22. 00:58
 65/79 anonim ***** válasza:
14%

Ilyen akadt volna az utadba? :D Hidd el, hogy nem mindenki monitor harcos. Illetve nem kell oda nagy erő, vagy nagy gyakorlat, a gyomorszájast azért írtam, mert az mindenkit megfog, aki nincs hozzászokva, főleg ha hirtelen jön. Azonnal beszorul a levegő, és már görnyedsz is, amit ha követ egy akár sánta ember rugása is(szemléltetve, hogy nem kell nagy erő bele), már a földön lennél, és felállni sem tudnál.

Utána meg mehet minden, ami belefér.

Hidd el nem lenne utána kedved a lány közelébe menni, főleg annak tudtában, hogy egy család ellen mész, ahol általában nem egy ilyen férfi van, aki tesz a lány érdekében, ha Ő még olyan butus...

Direkt nem írtam komolyabb dolgokat, technikákat, alapból megkérdőjelezték volna, így is jött a beszólás, de nem zavar. Az a lényeg, hogy tudom, amit tudok. Téged meg egyen a méreg, pedofil sz*r

2017. jan. 22. 01:07
 66/79 anonim ***** válasza:
67%

"Hidd el nem lenne utána kedved a lány közelébe menni, főleg annak tudtában, hogy egy család ellen mész, ahol általában nem egy ilyen férfi van, aki tesz a lány érdekében, ha Ő még olyan butus..." - látod, szerencsére eszerint a lányok többségének nem fasiszta diktátorokból áll a családja, léteznek normális családok is... sőt megkockázom, az van többségben:)

Engem meg ugyan miért egyen a méreg kicsihuszár, én a győztes vagyok, te acsarogsz...

(egyébként csak hogy megnyugtassalak, nekem anyám volt ilyen "most még nem érted, de majd ha felnősz, majd hálás leszel érte" barom - szóval ismerem ezt a fajtát, mi több, rühellem is rendesen...)

2017. jan. 22. 01:13
 67/79 anonim ***** válasza:
86%

Én erre a nagyszerű vitára nem tudok mit szólni, csak ezt: https://www.youtube.com/watch?v=FS1dQ1SPf8o

:D

Minden esetre, más emberek, más értékrend. Viszont az sajnos vitathatatlan, hogy a mostani generáció fiataljai testileg gyorsabban érnek, mint agyilag. És most nem csak úgy értem, hogy hamarabb kezdenek serdülni, hanem úgy, hogy az állami berendezkedés, és egyes szülők bizonyos inkompetenciái miatt, a felelősségvállalás képessége, és a mentális felnövés nagyon nagyon kitolódott. Én személy szerint nem nézném a kapcsolatot jó szemmel, de nem az én dolgom, hogy döntsek felette, így míg nem csinál semmi olyat a férfi, amivel ártani tudna neki, így nem igazán szólnék bele.

2017. jan. 22. 07:19
 68/79 anonim ***** válasza:
16%

00:58, 67 %-os irigykedik rád a hóhér, az! Nekem nem kéne soha a te szottyadt farkad, elegen körbeudvarol engem a saját korosztályom is (és a még fiatalabbak), ráadásul most is párkapcsolatban élek, te gyökér! Nem egy szottyadékkal, az igaz! :D

Helyesen pedig: nem osztja az ESZET, hanem az ÉSZT! 53 éves előnyugdíjas létedre ennyit már tudhatnál, ha már beugatsz másoknak osztani az ÉSZT!

"tudod, milyen vicces nézni, ahogy itt két csoport osztja az eszet"

2017. jan. 22. 19:54
 69/79 anonim ***** válasza:
96%
" Nekem nem kéne soha a te szottyadt farkad, elegen körbeudvarol engem a saját korosztályom is (és a még fiatalabbak), " - látod, ez roppant megnyugtató, tekintve, hogy nem bukok a saját nememre, se a tesztoszteron-túltengéses intoleráns kreténekre... meg nem is áll szándékomban lecserélni életem párját 20 év után se, lehet, hogy te a születési időd szerint fiatalabb vagy, de a felfogásod ezerszer vénebb.
2017. jan. 22. 20:38
 70/79 anonim ***** válasza:
52%

"Manapság ez teljesen máshogy van, és ennek tudatában egy mostani 15 éves kislányhoz, sehogy sem fér oda egy most 36 éves ember. "

20 évvel ezelőtt is apuka ugyanúgy lerendezte a 36 éves középkorú pasit a gyereklány mellől, mint most. Hülyeséget beszélsz.

2017. jan. 22. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!