Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretne velem találkozni annak ellenére, hogy együtt vagyunk?
Nemrég összejöttem egy lánnyal, ő az első barátnőm, és én vagyok az ő első barátja. Nemrég vallottam neki szerelmet, elég ügyetlenül, de végülis jól sült el a dolog. Ez több mint 2 hete volt, azóta nem találkoztam vele, mert akárhányszor kérdeztem tőle, hogy mikor tudnánk találkozni, mindig csak az volt a válasz, hogy majd meglátjuk. Mindezek előtt naponta chateltem vele, hosszasan, de mióta "együtt vagyunk", tőmondatokban válaszol minden kérdésemre chaten, van, hogy nem isír vissza, és nem azért, mert nincs ideje..
Mind a ketten elég félénkek vagyunk, bár én ketdeményezőbbnek érzem magam.
Ilyenkor hagyjam, hogy ő keressen fel, vagy írjak, hívjak neki 1-2 hónap múlva,hogy addig feldolgozhassa?
Kérlek titeket, segítsetek, nem tudom, hogy mit tegyek!
Köszönöm.
Ez tipikus. Figyi én tapasztalatból mondom. Te nagyon jól csinálod,hogy kezdeményező akarsz lenni. Szerintem felesleges tovább folytatnod vele,mert hidd el,eljön az a Valaki,aki egy szerelmi vallomás után szépen kinyílik,mint egy kis virág,s nem kell unszolgatni,hanem neki Te leszel a legfontosabb! A szerelem erről szól!
Nem érdemes a kapcsolatotokat már az elején így tovább vinni,ha boldog akarsz lenni!!!
Remélem segíthettem!
18/L
Hogyan jöttetek össze? Biztos, hogy tényleg konkrétan együtt vagytok, nem csak többet képzelsz/képzeltél a dologba? Mert nekem ezek alapján nagyon nem úgy tűnik, hogy ti valóban egy párt alkottok. Ez kifejezetten olyannak tűnik, mint amikor egy lányra "nyomul" egy fiú, és ő próbálja lerázni...
Ha meg tényleg "együtt vagytok", akkor szerintem ehhez ne fűzz túl sok reményt, a csaj nem szeret téged. Ha szeretne, akkor nem így reagált volna egy szerelmi vallomásra, hanem odáig meg vissza lenne a boldogságtól! Ha meg idő kéne neki ahhoz, hogy feldolgozhassa, az már rég rossz. Szerintem beszéld meg vele őszintén, hogy most akkor mi a helyzet kettőtök között, kérdezz rá, hogy ő most mit akar, akar-e veled lenni, mert ha nem, akkor vallja be, és szakítsatok. Aztán meglátod, hogy erre mit reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!