Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék találkozni azzal a lánnyal akivel óvodás korunkban mindig együtt voltunk, de nem biztos hogy kellene mert én egy lúzer vagyok. Mit tegyek?
Most 17 évesek vagyunk és óvoda óta nem láttam.
Nagyon szeretnék vele találkozni,de nekem nincs 1 barátom sem és önbizalmam sem sok ezért félek mit szólna ahoz hogy találkozni akarok vele.
Ha találkoznának is mindig azt érezném hogy én hívtam ezért nekem kell tenni valamit és ő csak úgy eljött...
Nagy valószínűséggel ez lenne mert nem nagyon van miről beszélnek.
Ráadásul ha meglátna akkor kínos lenne nekem hogy ő csak elviselni engem..
Mit tegyek? Amióta megtaláltam a régi kis pulcsimat amibe 2 en bújtunk bele azóta hiányzik.
Nagyon szeretnék vele találkozni... De nem biztos hogy jó ötlet. :(
Ne mondj ilyet hogy lúzer vagy..
Találkozz vele!! :)
nincs miről beszélni..? :) azt mondtad óvoda óta nem láttad azóta már sok minden történt.:) van mit mesélni nem? :)
Nem, én otthonülős vagyok.
Semmi nem történik velem.
Minden nap suli,utána haza és vagy megvarom a holnap reggelt és megint suli vagy elmegyek bringázni és utána otthon elalszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!