Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyunk együtt és egyre múlik a szexuális életünk, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, eddig volt hogy heti 7-8 akár több is. Az elején még napi 4-5 is. Most már ha itt is alszik nagyon maximum 1. 100%-ban biztos vagyok benne, hogy nincs senkije, nem is volt. Mostanában a szex az maximum heti 2 és ez nekem nagyon nem elég. Mindig mondom neki de csak a kifogásokat osztja. Minden szexnél el megy nem is egyszer. Én vettem el neki ahogy ő is nekem. Mit tehetnénk? (Mást nagyon nem találnánk mert a közelébe se érne a másikunknak, mivel tényleg szeretjük egymást és nagyon jó egymással) Mit tudnék még tenni?2016. okt. 25. 12:56
1/13 A kérdező kommentje:
18 F, 18 L ez lemaradt.
2016. okt. 25. 12:56
2/13 anonim válasza:
Sajnos ez normális/átlagos jelenség :(
Az nagyon nem mindegy, hogy te a fiú vagy-e vagy a lány?
De a kommunikáció lenne az első lépés.
3/13 A kérdező kommentje:
Fiú :) Kifejtenéd, hogy hogyan gondoltál a kommunikációra? Mindig megbeszélünk mindent egymással és segítünk egymásnak, ha erre gondoltál.
2016. okt. 25. 13:04
4/13 anonim válasza:
Meg kéne azt is beszélni hogy miért csappant meg ennyire a szex köztetek hisz fiatalok vagytok.. Mi is közel 2 éve vagyunk együtt de ilyen problémánk még nincs..lehet hogy később előfordul de nem biztos.. 22 L 25 F
5/13 anonim válasza:
Talán kis szünet vagy valami újat bele vinni hogy újra megtaláljátok azt a régi varázst köztetek !
6/13 anonim válasza:
semit nem tehetsz,itt az ideje szakitani.vége.
7/13 anonim válasza:
Hiányosságokat iktassátok ki.
Erre gondolt aki kommunikációt ajánlotta, velem egyetemben.
Ezeknek okai vannak. Gondolatébresztés! Hajrá.
Ha kell segítség, írj rám.
8/13 anonim válasza:
Szerintem vannak hullámvölgyek. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor tartsatok ki egymás mellett, és várd ki, hogy megint több kedve legyen hozzá. Szerintem ha erőlteted, azzal csak jobban elveszed a kedvét. De természetesen megbeszélni is jó lenne vele, hogy mi a problémája, elég-e neki a heti 2, történt-e valami, ami miatt a 8-ról 2-re csökkent a heti együttlétek száma, stb.
9/13 anonim válasza:
Szerintem megbeszélni lenne a legtisztább dolog. Lehet, hogy újat szeretne kipróbálni, de nem meri mondani, de az is lehetséges, hogy lelki okai(stressz, családi ügy..stb) vannak.
Ne erőltesd rá magad semmiképp, csak egyszer személyesen ülj le vele és beszéljétek meg nyugodtan. Ha őszintén szeretitek egymást, nem lesz gond. :D
10/13 anonim válasza:
1: normális, ne hidd, hogy másoknál ez más
2: dobjátok fel, menjetek a minőségi szexre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!