Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paraszt dolog megkérni egy leendő szexuális partnert, hogy menjünk el együtt nemibetegség vizsgálatra?
Nagyon tartok az olyan emberktől akiknek már sok szexuális kapcsolatuk volt mert ki tudja mit szedhettek össze amiről akár nem is tudnak... Ti hogy győzitek le ezt a dolgot az éppen akutális párotoknál? Mégis csak furcsa megkérdezni hogy "hé hallod, nem vagy nemi beteg meg ilyenek?"
És tudom, hogy "megbízunk a partnerünkben" meg minden, de arról ő sem feltétlen tud ha mondjuk HPV vírus fertőzött... És az óvszer sem megoldás mert a legtöbb nyavalya órál útján is terjedhet. Ti hogy küszöbölitek ezt ki?
Nem paraszt dolog, hanem jogos, de mindenképpen szarul fog neki esni....Én is megtenném a helyedben.
"Nagyon tartok az olyan emberktől akiknek már sok szexuális kapcsolatuk "
Akkor minek jöttél össze vele/minek akarsz vele szexelni? Hogy egy legyél a sok közül?
Milyen értéket találsz egy olyan emberben, aki (valószínűleg) össze-vissza kefélt már életében? Mert ez sokmindent elárul egy emberről. csak ezt sokan nem tudják.
#3: Értem én, de szerinted az a normális, ha valaki így érzi jól magát? Mert az ilyen embereknél gondok vannak...
Az a 3-4 ember, amit te említettél, nem is olyan sok, viszont a kérdésedben nem ez szerepelt. Ennek ellenére továbbra is elmennék vele vizsgálatra.
Nekem biztos rosszul esne, ha ilyet kérnének tőlem, de ha megmagyaráznád (ahogy itt is tetted), akkor megérteném, és elmennék. De ha ezt egy fiatal fiúnak mondod, akkor lehet, hogy ő megsértődik a dolgon. Szerintem mindenféleképpen beszélj neki arról, hogy ilyen félelmeid vannak, és remélhetőleg megérti majd őket. :)
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!