Ti mit tennétek ha fiatalabb tesótok, aki még tini, egy majdnem 40 évessel lenne együtt?
Van egy 15 éves húgom aki bepasizott egy nála kicsit idősebb férfival. A hapi 36 éves.
Amikor látom őket, eléggé kényelmetlenül érzem magam, szinte úgy érzem felpofoznám hogy a helyes útra térítsem. Ez nekem mint nővérének, eléggé kellemetlen, ennyi erővel apánkkal is lehetne együtt..
Rájuk hagyom, nekem van saját kis családom és egy pici kislányom, a kérdésem csak annyi lenne felétek: ha a fiatalabb tesótok ugyanezt művelné, ti mit tennétek?
Ezért írtam látenst. Nem fog óvodák környékén kóborolni, mert az gyors lebukás, de nem egy pedofil hűti azzal a vágyait, hogy hányattatott sorsú felsőtagozatos és középiskolás lányokkal kezd. 36 éves egészséges férfi családra vágyik és társra, nem pedig egy lányra, aki lelkileg még gyerek. Márpedig 15 évesen az.
Nekem 14 évesen volt egy barátom, aki 36 éves volt. 3hónapot voltunk együtt. Egyébként pont, hogy a nővérem által ismertem meg. Nővérem nem ellenezte a dolgot, tudta milyen vagyok, plusz ő is volt ennyi idős, és nagyon jól tudta, hogy ő is csinált anno butaságokat. Sőt, anyám,meg apám is tudott a dologról.Bár apám ellenezte, de nem olyan szinten, hogy bármi erőszakkal eltiltson(hozzáteszem, szüleim elváltak, anyummal élek). Anyámnak annyira nem volt gondja vele, csak annyi, hogy állandóan a telefonon lógtam..
Mondhatjátok, hogy milyen felelőtlen a családom, meg minden, de én örülök neki, hogy ilyenek, és hogy az egész így alakult, mert tanultam belőle. A faszi igazából házas volt(jó persze ezt tudtam, de nekem azt mondta, hogy már válófélben van, illetve a nővel tényleg voltak gondjai, mikor egyszer elmentem a faszihoz, akkor sem lakott ott a nő, bár azért beugrott beköszönni nekem...). Utólag egyáltalán nem bánom a dolgokat, egyrészt elég sok mindent tanultam, másrészt sok jó élményben volt vele részem.
Viszont mielőtt még bármi "fúj de undorító, beteg, apakomplexusos, stb. vagy" reagálásokat kapnék, hozzáteszem, hogy mostani párom(és ha rajtam múlik, ő is marad már mindig..) csak 3 évvel idősebb nálam, és a annoi 36 éves faszim által tanultam meg, hogy mi a szeretet, a mostani párom által azt, hogy mi a szerelem. Szóval tényleg jó tapasztalattal, és sok jó élménnyel szolgált.
Még ha a húgod 17-18 éves lenne, azt mondanám, hogy az ő dolga, én 10 éve jártam középsuliba és akkor két 17 éves lány osztálytársamnak is 30 feletti pasija volt, csodálkoztunk rajta egy kicsit, de hát az ő dolguk. Az egyik egyébként a mai napig együtt van azzal a pasival!!
De azért 15 évesen 36 éves pasival járni... igencsak kiakadnék a szülők helyében.....
Ez valóban csöppet sok korkülönbség, de vannak ennél lényegesebb dolgok is.
Két olyan lány barátom is van, akiket a családjuk megpróbált... khm... észhez téríteni. Az egyik egy akkor 16 éves lány volt, aki egy 35 éves pasiba szeretett bele. Boldog volt vele, és a mítosszal ellentétben egy 35 éves is akarhat pusztán romantikus kapcsolatot. A családja elszakította tőle. A következő pasija 17 éves volt, a család örült, hogy végre valaki vele egykorút választott, közben meg a pasi folyamatosan terrorizálta, gyakorlatilat többször meg is erőszakolta, és belemosta a drogügyeibe.
A másik egy 16 éves lány, aki egy 29 éves pasival járt. Szerették egymást, boldogok voltak mindketten, a srác is elfogadta és megértette, hogy ez nem hancúrmaratonokról fog szólni, hanem jó ideig csak érzelmeken alapuló, romantikus kapcsolatról. De mindketten boldogok voltak így. Ameddig a család, meg a barátok mindent be nem vetettek, hogy szétszakítsák őket. Oké, megtörtént a szétválasztás, pár hónapra rá a lány össze is jött egy vele egykorú sráccal. Aki csak kihasználta a lányt, aztán miután megunta, dobta. A következő pasi 21 éves volt, ami a nagymama szerint nincs rendben, mert ő megszabta, hogy legfeljebb vele egykorúval, vagy 1-2 évvel fiatalabbal jöhet össze, de mivel a srác pénzes volt, ezért az apának kifejezetten tetszett ez a kapcsolat, és mivel az anyának tetszett a srác, ezért szerinte is ez így tökéletes. A srác meg addig maradt vele, ameddig meg nem d*gta. A lány azóta beteges mértékben magába fordult, most orvosi kezelésre szorul.
Nem, nem azt mondom, hogy ez törvényszerű minden esetben. De ez a két eset jól mutatja, hogy előbb talán fel kéne mérni a helyzetet, kiismerni, hogy ki milyen, mielőtt mindössze az életkor, meg esetleg az arc és a pénztárca alapján ítélkezünk valaki felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!