Ti mit tennétek ha fiatalabb tesótok, aki még tini, egy majdnem 40 évessel lenne együtt?
Van egy 15 éves húgom aki bepasizott egy nála kicsit idősebb férfival. A hapi 36 éves.
Amikor látom őket, eléggé kényelmetlenül érzem magam, szinte úgy érzem felpofoznám hogy a helyes útra térítsem. Ez nekem mint nővérének, eléggé kellemetlen, ennyi erővel apánkkal is lehetne együtt..
Rájuk hagyom, nekem van saját kis családom és egy pici kislányom, a kérdésem csak annyi lenne felétek: ha a fiatalabb tesótok ugyanezt művelné, ti mit tennétek?
15 évesen dehogy az ő dolga!!!
A szüleitek tudják? Én szólnék nekik.
Neked kell több eszednek lenni, ha már a húgodnak nincs.
Nehéz megmondani... egyedül a szüleitek tilthatnák meg, hogy találkozzon vele, de abból mindig csak hatalmas balhé van. Egyébként felesleges beleavatkozni, a tinilányok csak a saját hibájukból tanulnak, nem szokásuk másra hallgatni.
És sajnos amíg önszántából csinál bármit a pasival, addig a törvény sem büntetheti.
Természetesen ne hagyd. Egy 36 éves beteg férfivel szeretnéd látni a 15 húgod? Mert egy normális 30(de már inkább 20) fölötti ember nem keres magának egy 15 éves partnert.
A testvére vagy, ráadásul idősebb it. A te dolgod, hogy megvédd és ez abszolút nem helyes amit csinál de ezt ő úgyse fogja belátni mert még gyerek. Aki pedig azt mondja, hogy ne tegyél semmit arra kíváncsi lennék ha a gyereke beállítana 15 évesen egy 36 éves pasival.
Neked is van kislányod. Szeretnéd ilyen helyezetben látni őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!