Ti mit tennétek ha fiatalabb tesótok, aki még tini, egy majdnem 40 évessel lenne együtt?
Van egy 15 éves húgom aki bepasizott egy nála kicsit idősebb férfival. A hapi 36 éves.
Amikor látom őket, eléggé kényelmetlenül érzem magam, szinte úgy érzem felpofoznám hogy a helyes útra térítsem. Ez nekem mint nővérének, eléggé kellemetlen, ennyi erővel apánkkal is lehetne együtt..
Rájuk hagyom, nekem van saját kis családom és egy pici kislányom, a kérdésem csak annyi lenne felétek: ha a fiatalabb tesótok ugyanezt művelné, ti mit tennétek?
22 éves vagyok, de ha a hugomat, aki most 17 éves, egy 36 éves pasi fűzögetné, olyan gyomorszájast adnék a csávónak, hogy a belét is kiköpné.
Egyértelműen nem természetes, hogy egy gyereket 15 éves!!!, hagyunk együtt lenni egy 36 évessel. A gyereke lehetne, mit akar amúgy is egy 36 éves, normális, felnőtt férfi egy 15 évestől?
22 évesen én nem lennék együtt egy 15 évessel, akkor mégis mit akar?
Elég elborult agya lehet a pasinak, a hugodnál sem komplett minden. Apa komplexus vagy a pénzre utazik, vagy mégis mi?
Semmiképpen sem engedném!!!!!
Semmit, nem fog örökké tartani, hacsak nem egy Andy Vajna 2 a manus...
Ne legyél ILIGY!
"Egyértelműen nem természetes, hogy egy gyereket 15 éves!!!, hagyunk együtt lenni egy 36 évessel."
Menjél már vissza az időben úgy 200-300 évet, és nézd meg az akkori királyok, és királynék életkorát...
Képzeld akkor mi volt a parasztoknál...
"22 éves vagyok, de ha a hugomat, aki most 17 éves, egy 36 éves pasi fűzögetné, olyan gyomorszájast adnék a csávónak, hogy a belét is kiköpné. "
DETTÓ!
De tökét is megrúgdalnám picit!
Ez egy beteg SZAR!!
Szólj a szüleinek. Egy 15 éves gyerek ilyen dolgairól kell tudni a szülőnek. Majd ők lépnek. Mindenesetre beszélnék a húgommal. Lehet, hogy egy gyereknek imponál, hogy egy középkorú pasi nyomul rá, de ez a "férfi" tuti nem százas.
"Menjél már vissza az időben úgy 200-300 évet"
Internet sem volt. Kapcsold ki a géped és menjél ki kapálni.
"Menjél már vissza az időben úgy 200-300 évet, és nézd meg az akkori királyok, és királynék életkorát...
Képzeld akkor mi volt a parasztoknál..."
Akkoriban viszont érdekből házasodtak.
Kérdező, csúnya leszek, de te mit szólnál, ha néhány év múlva a még szinte serdülő pici lányod egy deres halántékú meglett férfi fűzné? Szeretnél-e tudni róla? Helyeselnéd-e? Ráhagynád-e, hogy ó, majd kinövi...
Ha a szülők nem tudnak róla, akkor szólnék. Egyébként beszélnék a lánnyal. 15 évesen nincs az a koravén, hiperintelligens, érett lány, aki társa lehetne egy 36 éves, egészséges férfinek. Ez a kapcsolat alapjaiban beteg, hiába nem ütközik jogszabályba.
Szerintem meg az itteni válaszok többsége teljesen érthetővé teszi a kérdésben szereplő kapcsolatot... mégis mire vágyjon az a szerencsétlen lány? Kora-huszobnéves ámde őskonzervatív agresszív idiótákra? És a srác? Beteg amcsi sorozatokon szocializálódott született feleségekre, akik még azt sem tudják, hogy a 14 éves szexuális beleegyezési korhatár az 1876-os első magyar Btk óta annnyi, az osztrákoknál is annyi, és ez Európában a leggyakoribb, mert SZERENCSÉRE ez nem az USA Biblia-övi része???
Szóval, ha ezt az én lányom tette volna (van, már felnőtt) egyszerűen elmondtam volna a véleményem a dolog lehetséges buktatóiról, de eszembe sem jutott volna erőszakkal szétszedni őket.
A saját bőrömön tapasztaltam, hogy 20 év alatti nő + 30 feletti férfi = beteges és diszfunkcionális párkapcsolat, amiből a kislány sérülten fog kikerülni. Egy 30-as vagy idősebb férfinek ennél több eszének kéne lenni, nem véletlenül kezd egy naiv 15 évessel, mert a hozzáillő korosztályban nem talál párt, valószínűleg nem véletlenül, és nem a csúnya-gonosz szingli nők hibája...
Ezeknek a beteg kapcsolatoknak nem buktatói vannak, hanem súlyos következményei. Az a szerencse, ha néhány hónap alatt tönkremegy (tanulópénz), rosszabb esetben felkoppintja (ilyenre sajnos volt példa a közvetlen környezetemben), a sz.rt meg takarítsa a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!