Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha fiatalabb...

Ti mit tennétek ha fiatalabb tesótok, aki még tini, egy majdnem 40 évessel lenne együtt?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves húgom aki bepasizott egy nála kicsit idősebb férfival. A hapi 36 éves.

Amikor látom őket, eléggé kényelmetlenül érzem magam, szinte úgy érzem felpofoznám hogy a helyes útra térítsem. Ez nekem mint nővérének, eléggé kellemetlen, ennyi erővel apánkkal is lehetne együtt..

Rájuk hagyom, nekem van saját kis családom és egy pici kislányom, a kérdésem csak annyi lenne felétek: ha a fiatalabb tesótok ugyanezt művelné, ti mit tennétek?

2017. jan. 20. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
18%

#49: Értem én ezt. A 17/19 más felállás mint a 15/36.

És mivel a 18 a nagykorú, nem lehet "nagyobb" korú, de akkor is. Itt jön a szülők felelőssége, hogy ezt nem hagyják, vagy úgy nevelik a gyereket, hogy ne az apjával, nagyapjával akarjon dugni.

Amúgy 165 évesnek inkább senkivel. Ráér 16 után.

2017. jan. 21. 11:05
 52/79 anonim ***** válasza:
18%
15 évesnek, bocsi
2017. jan. 21. 11:06
 53/79 anonim ***** válasza:
23%

Persze, tökéletesen egyetértek. Szankcionálni nem lehet mindent, józan ész és önkontroll kéne, elsősorban a férfiak részéről.

2017. jan. 21. 11:13
 54/79 anonim ***** válasza:
31%
Jézusom mennyi paraszt van, már bocsánat a megfogalmazásért XDD A királyok, és a régi időkben nem voltak ekkora generációs szakadékok, és többnyire mindenkinek kiszámítható volt az élete :) Manapság sokkal többre lehet vinni, és egy 15 éves tini még annyira gyerek... nem nyílhatott ki még a világtudata, erre hagynátok egy 35 feletti pasassal? Komolyan? :D Mekkora trógerek vagytok. Biztos 40-sek dislike-olgatnak:DDDDD Ha már elbarmolják a jövőt a fiatalabb generációnak, legalább velük szexelhessenek. Gratulálok. :) Undorító dolog tud lenni az ember. Bocsánat a nyers megfogalmazásért. De nem érdekel:D
2017. jan. 21. 13:00
 55/79 anonim ***** válasza:
1%
Az tuti elbeszélgetnék vele, és elhalytanám a g@cibe ezt az embert, ha kell jól megverném. És nem érdekel van-e pénze vagy nincs. Ha meg nincs akkor még duplán is verném meg. Az ilyen egy korcs. 23 éves fejemmel nem jönnék össze egy 18-19 éves csajjal sem, ez meg 36 éves fejével kefélget egy 15 évest? Nem mellesleg a nőknél 20 éves kor alatt a szex kártékony. Igazán 20 felett érnek a nők manapság. Szánalmas ez a világ, annyira kellene egy napalm már erre a bolygóra, már annyira kéreti magát... :) Hihetetlen...
2017. jan. 21. 13:06
 56/79 anonim ***** válasza:
18%
Ha a leendő kistesóm lány lesz(anyum és mostoha apám szeretnének egy közös gyerkőcöt), akkor biztos, hogy nagyon megfogom Őt védeni mindentől, mert én is lány vagyok és tudom milyen lánynak lenni. Mire Ő 14-15 lesz, addigra én közel 30. Megpróbálok nagyon jó viszonyt kialakítani vele, hogy merjen nekem mindent elmondani, bízzon bennem, hallgasson rám. Nem szeretném, hogy 14 évesen 30-40 éves pasija legyen. Nem szeretném, hogy 14 évesen egy kis r*bi legyen, akin átment a fél város. Szeretném, ha egy normális kislány lenne, aki tudna helyesen dönteni. De egyébként persze akkor is védelmezni fogom, ha kisfiú lesz. Így is, úgy is a kis(fél)testvérem lesz. :) Ezzel, csak azt akartam írni, hogy ne hagyd a húgodnak, hogy 15 évesen 36 éves pasija legyen!!!
2017. jan. 21. 14:54
 57/79 anonim ***** válasza:
25%

"em azt látja benne, hogy hogy lehetne megdugni, hanem - mily szentségtörés - emberszámba veszi, és szereti őt magát, a személyiségét, a viselkedését"

Jajj de megható. De vajon egy majd 40 évesnek mi közö témája lehet egy 15 évessel amiben annyira megmutatkozik a személyiség ami passzol meg a viselkedés ami vonzó?

"Kezdjük ott, hogy én egy 15 évest nem a "kislány" jelzővel illetnék, és egy harmincast se nézzünk már 80 éves, bottal járó, szottyadt lécű demens vén csontnak."

Nem valóban nem de az élet teljesen más szakaszában járnak így egymáshoz képest igen is taknyos én vén trotty emberekről van szó. 36 éves a 26 évessel nem gáz, meg mondjuk a 15 éves 17 évessel vagy ha annyira érett egy huszon pár évessel. Na de 20 év különbség semmilyen korosztályben nem szokványos, de akkor is inkább egy 25 éves egy 45 évessel...Tehát nem csak a korkülönbséget mint olyant kell nézni hanem azt is hogy mikor van. De mint mondtam a 20 év sehogy sem normális.

"mint annak, ha az évfolyam alfahímje sz*patgatná óraközti szünetekben a sulivécében. "

Persze mert ha egy kamasz egy korabelivel van együtt az csak is a sulimosdóban szopogató kategória lehet. Ez pont olyan ökörség mint az előbb említett felnőtt aki erőlteti az anált, félrekúr meg hasonlók. Miért kell elbagatelizálni mindent? Ezek nem érvek csak ostobaság. Ostobasággal meg nem lesz senkinek igaza.

2017. jan. 21. 18:01
 58/79 anonim ***** válasza:
58%
Mi 17/33-ként kezdtük - 20 éve. Erről pont ennyit.
2017. jan. 21. 20:17
 59/79 anonim ***** válasza:
46%

Felkéne fogni, hogy nem a 80-asak éveket írjuk, hanem 2017 van emberek!!

Ezelőtt 10 évvel teljesen más volt a világ, nemhogy 50-300 évvel ezelőtt.

Egy mostani 15 éves lány, egyáltalán nem összehasonlítható, egy 20 évvel ezelőtti 15 éves lányhoz. Teljesen más volt a kor, a felfogás, az eszmék. Másképpen nevelték a gyermekeket, más volt a trend a kapcsolatokat illetően!

Manapság ez teljesen máshogy van, és ennek tudatában egy mostani 15 éves kislányhoz, sehogy sem fér oda egy most 36 éves ember.

Alapból az életről való gondolkodásuk, közös témák, mégis miről?

Egy mai 15 éves lány még nem élt át semmit, amíg egy 36 éves mögött rengeteg dolog van.

Úgy látom sokan lemaradtak a régi időkben.. ez itt a baj, ezért tart ott az ország ahol.

Inkább tanulnia kéne a 15 éves kislánynak, nem egy 36 éves emberrel pasizni.

Úgysincs jövője az egésznek. 30 év múlva mi lesz?

45 évesen egy majdnem 70 éves emberrel lesz együtt? :D :D Komolyan.. hagyjuk már..

2017. jan. 21. 20:28
 60/79 anonim ***** válasza:
65%
Olyan vicces, hogy az ilyen nagy korkülönbséges kérdéseknél mindig előkerül a "mi lesz 30 év múlva?" ütőkártya. Ha a pár mindkét tagja hasonló korú (mint a jelen esetben a lány, tehát mindketten 15 év körüliek), akkor miért nem kérdezi meg senki, hogy mi lesz 30 év múlva? Kb mindketten a huszadik kapcsolatukban lesznek.
2017. jan. 21. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!