Hogy mondjam el anyumnak?
Következő telefonnak szeretnék majd iPhonet, csak nem tudom hogy mit szólna hozza mert par evvel ezelott hallottam mar tole hogy o nem szereti. Zsebpenzbol szeretnem majd megvenni/ballagási penz, karacsony es egyéb ünnepek alkalmából kaptam pénzt es abbol/és persze nem iphone 7-ról lenne szo..
8.-hoz képest sokat javult a tanulmányi eredmények, jol viselkedek, igyekszem ebben a suliban a legtöbbet kihozni magamból.Eddig sose kertem 50.000Ft fölötti dolgokat szoval azt se lehetne mondani hogy mindenből a nagyon draga kene
Szülők ti igy bennetek a lanyotoknak ilyen telefont? Vagy szülinapra/karácsonyra/nevnapra ajándékként?
15L
#5 ott a pont.
Azért ilyen drága az iPhone mert remekül optimalizált így nem fagy le,minden kompatibilis vele ami iOS-en elérhető. Hiába van 8 magos Samsungod,közelébe se fog érni egy iPhonenak,hiába csak 2 mag. Saját hardver saját rendszerrel remekül dolgozik össze.
Kérdésre: Nem venném meg mert semmi szüksége rá szerintem. Mit akarsz rajta csinálni? Facebook,YouTube,zenét hallgatni,ééés nagyon mást nem. Erre minek drágább telefon?
Az csak neken szúrja a szemem:
,, Eddig sose kertem 50.000Ft fölötti dolgokat szoval azt se lehetne mondani hogy mindenből a nagyon draga kene"
Ez nekem magas. Ennyi pénzért egész évben nem kapok ajándékot, pedig a szüleim nem szegények. Én max 10 000 ért kapok. Pedig mondom megtehetnénk. KAMU
Mért lenne kamu? 50 ezer nem olyan brutálisan sok pénz, hogy ne kérhetett volna eddig annyiért ajándékot. Pl. előző telefon. Gondolom akkor te kedves #12 es 10 ezerért kaptál telefont.
Szeretne egy iPhone-t, nem a legdrágábbat, maga spórol rá, nem kierőszakolja szülinapjára, hát akkor mért ne kaphatna... És nem, nem fog házat kérni érettségire...
Köszönöm szépen a válaszokat :)
És igen,megbecsülöm a tulajdonaim,meg kicsit lelkiismeret furdalásom lenne ha a szüleimmel fizettetném ki,meg amúgyse lógok sokat a telefonomon,egy nap kb 1 óra,de az is csak az osztály chat miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!