Na, mindegyik megkapta a piros kezet, hogy a ti fegyveretekkel támadjak. És nem is a támadás miatt, hanem mert így egy picit igazságossá tettem a dolgot. De nézzétek csak a RELEVÁNS százalékaitokat, amit azért vezettek be, mert RELEVÁNS ezen az oldalon. Csökkenni fog :D
...és az anyóst nem köszöntjük fel anyák napján, csak ha vérparasztok vagyunk. Pont.
2010. máj. 5. 22:59
42/48 A kérdező kommentje:
végülis nem köszöntöttem fel. Elvégre nem az anyám. Köszi a válaszokat. Ennyi erővel ő is felköszönthetne, mert az unokájának az anyja vagyok. De ez nevetséges lenne.
2010. máj. 6. 08:33
43/48 anonim válasza:
Én is így gondolom kedves kérdező.Már írtam egyszer ide akkor is lepontoztak most is nyugodtan le lehet pontozni.Egy valamit sokan elfelejtettek itt.Ez a nap az ANYÁK napja volt és nem az ANYÓSOK napja.Majd ha lesz egyszer ANYÓSOK napja akkor bizony én is megköszöntöm az Anyósomat..
2010. máj. 6. 10:02
44/48 anonim válasza:
Az anyósok is anyák, nem?
Én ezt nagyon kicsinyes gondolkodásmódnak tartom, most miért ne adhatnál a párod édesanyjának egy szál virágot meg két puszit? Anyagilag nem halsz bele, neki meg jól esik. Ha a te gyermeked párja adni fog neked (ha nő vagy egyáltalán) virágot, te is fogsz neki örülni, nem azt fogod gondolni, hogy menjhn a f.rancba ez a k.rva kölyök a virágjával.
2010. máj. 6. 13:47
45/48 anonim válasza:
Azért nem adok mert ő az Anyósom nem az Anyám.Ennyire egyszerű.
2010. máj. 6. 13:53
46/48 anonim válasza:
Hihetetlenek vagytok. Összességében nem írtam sz@rt, mégis 0%-os vagyok. Köszönöm.
2010. máj. 9. 20:03
47/48 anonim válasza:
ma 20:03
Én igazából nem is értettem, hogy mit akartál írni az előző kommentedben...
2010. máj. 9. 20:21
48/48 anonim válasza:
DE ő is anyuka ugyanúgy! Nekem meghalt az édesanyám. Alap, hogy neki vittem először virágot. Ezenkívül megköszöntöttem a két nagyimat,unokanővéremet is, mert ő is anya. És anyósom saját lányaként szeret, pedig hajadon vagyok. Mindenkinek más a véleménye. Én így gondolom, más amúgy. aki ilyenért lepontoz, akkor..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!