Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel kell köszöntenetek anyósot...

Fel kell köszöntenetek anyósotokat anyák napján?

Figyelt kérdés

Vagy elég, ha a férjetek megteszi?

Nekem jó kapcsolatom van anyósommal, de nem ő az anyám.

2010. ápr. 30. 12:49
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%
15:45 vagyok. Őszintén remélem, hogy valamivel megmagyarázzátok ezt a nulla százalékot, mert ha nem, hát akkor a f@szom írjon nektek választ. Elmondtam a véleményem, ami qrvára releváns, nem tudom miért kell ilyen görény módon lehúzni.
2010. ápr. 30. 23:10
 32/48 anonim ***** válasza:
93%
Bocsáss meg, de a releváns szót nem is ebben az értelemben használjuk...
2010. ápr. 30. 23:49
 33/48 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom ki húzott le 0 %-ra, de a stilusod alapján szerintem minuszt érdemelsz.
2010. máj. 1. 08:00
 34/48 anonim ***** válasza:
95%
Ne a százalékért válaszolj, hanem azért hogy segithess!!!!
2010. máj. 1. 08:14
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
A tegnapi 17:03 as vagyok, akinek meghalt az édesanyja. Mint írtam, őt is felköszöntöm,viszek neki virágot. De párom édesanyját is.Mivel ő is édesanya. Sőt, kedvesem azt mondta, hogy a nővérét is fel fogja két puszival, mert ő is édesanya.Szerintem ez egy kedves gesztus, és mindenki azt köszönt fel ilyenkor akit szeretne.És nem se...nyalás.....
2010. máj. 1. 09:31
 36/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem pontoztam le senkit, csak néhányat fel.
2010. máj. 1. 09:38
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt köszöntjük fel anyukámat,majd anyósomat.Megérdemlik.
2010. máj. 1. 12:44
 38/48 anonim ***** válasza:
Az én anyukám messze él tőlem,havonta 1x2x látom,láthatom.Az anyósom,aki fiatalos,humoros,jószívű és lányaként tekint engem.Közelebb lakik.Ő a 2.anyukám,mert ő is óv,félt vigyázz rám,mint édesanyám.Így én anyumat is és őt is felköszöntöm,mert megérdemli.Aki nincs ilyen viszonyban az anyósával,megértem,hogy nem köszönti fel.Mindenki döntse el maga szerintem.Ezt érezni kell :)
2010. máj. 2. 10:46
 39/48 anonim ***** válasza:
az en anyosomat nem szoktam felkoszonteni, mivel allandoan azon van, hogy szetvalasszon minket es askalodik. tehat en csak az edesanyamat szoktam felkoszonteni, meg innen a messzi tavolbol is.
2010. máj. 2. 15:05
 40/48 anonim ***** válasza:
90%

04-30 13:57

Az én mondatomat idézted. Bunkó vagy, ne haragudj. Én szeretem az anyósomat, és egyáltalán nem képmutatásból köszöntöm fel, nekem ez a természetes. Én is ugyanúgy kapok tőle mindig mindent, mint a saját gyerekei.

Egyébként nincs ÉDESanyám, nem is volt soha, csak amig megszült... Erről ennyit.

Ha nekem nem tetszik, ne köszöntsd az anyósodat, de attól még ne döntsd már el mások helyet, hogy mit csináljanak, oké??

2010. máj. 3. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!