Mi együtt megyünk mindig a családdal, tehát a férjem és a három gyerek. Így amikor a családom átadja a virágot, ajándékot, csokit, fényképet, mikor éppen mit, akkor én is mondom, de utoljára, hogy boldog anyák napját, és egy puszi, ennyi!
Férjem is így van az én anyukámmal.
2010. ápr. 30. 13:26
12/48 anonim válasza:
nem kell, de én felszoktam.
Mi az eljegyzésük óta mindig úgy adjuk át az ajándékot virágot, hogy közös.
Szerintem ez így jó.
Idén sajnos nem tudunk személyesen menni, így közösen küldtünk képeslapot.
2010. ápr. 30. 13:29
13/48 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kell-e de én fel szoktam köszönteni. Vannak már unokák is és mindig együtt megyünk a férjemmel és a gyerekekkel anyák napját köszönteni. Általában az előtte való hétvégén csinálunk saját kezűleg valamit a gyerkőcökkel a mamának, a férjem pedig virágot vesz. Mondjuk én ezt nem muszájból csinálom hanem azért, mert szeretem az anyósomat.
2010. ápr. 30. 13:42
14/48 anonim válasza:
Nem kell, de én fel szoktam köszönteni mindig. Nem halsz bele, ha veszel egy pár szál virágot neki, attól még nem lesz az anyád, viszont jól esik neki.
2010. ápr. 30. 13:54
15/48 anonim válasza:
"Nem halsz bele, ha veszel egy pár szál virágot neki, attól még nem lesz az anyád, viszont jól esik neki."
Hápfff. A kétszínűség netovábbja. Imponáljunk az anyósnak, nyaljuk ki a valagát ezen az eredendően csodálatos ünnepen, amin az ÉDESanyádnak köszönöd meg, hogy életet adott neked, önzetlenül felnevelt, óvott, szeretett.
Gratulálok.
2010. ápr. 30. 13:57
16/48 anonim válasza:
nekem is az volt a természetes, hogy a férjemmel együtt mentünk anyukáinkhoz anyák napján.én kötöttem a kerti virágjaimból egyforma csokrokat és mindketten felköszöntöttük mindkettőt.sajnos az egyik csokrot már a temetőbe kell vinni....
én is anya is vagyok meg anyós is és a vejemtől is megkapom az anyáknapi tiszteletet.
sőt, mivel a lányunk is már édesanya, az férjem neki is
szed egy kis csokrot a virágainkból.
2010. ápr. 30. 13:59
17/48 anonim válasza:
ÉN azt köszönöm meg anyósomnak ilyenkor, hogy megszülte és felnevelte nekem a fiát tisztességgel, becsülettel, apa nélkül. :)
2010. ápr. 30. 14:00
18/48 anonim válasza:
Na jó nem nekem nevelte ;D de én akkor is megbecsülöm érte :).
2010. ápr. 30. 14:01
19/48 anonim válasza:
az anyáknapja nemcsak a vérszerinti kapcsolatról szól, hanem magáról az ANYASÁGRÓL, ergo semmi baj azzal, ha valaki az anyósát, kereszanyuját, mostohamamáját felköszönti egy szál virággal.
2010. ápr. 30. 14:46
20/48 anonim válasza:
13:57-esnek! Miért fáj az neked, hogy valaki szereti az anyósát? Nem olyan nagy dolog kimondani azt a két szót és egyáltalán nem képmutatás, ha szívből jön. Nekem nem esik nehezemre és jó érzés, hogy akár ezzel a két szóval, egy öleléssel bearanyozhatjuk a napját. Nekem attól nem lesz rosszabb, sőt én is örülök az ő boldogságának. Amúgy meg mindig családostól megyünk a nagyszülőkhöz, miért pont anyák napjakor lenne másképpen. Tudom, hogy vannak olyanok akik úgy gondolkoznak, hogy "ha nekem nem jó, akkor nehogy már ő jól érezze magát", de soha nem fogom őket megérteni. Nem tudom, hogy ki bántott meg ennyire, hogy ilyen keserű vagy, de próbálj meg túllépni ezen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!