Fel kell köszöntenetek anyósotokat anyák napján?
Vagy elég, ha a férjetek megteszi?
Nekem jó kapcsolatom van anyósommal, de nem ő az anyám.
A férjednek kellene, de ha közösen visztek neki is és a te anyukádnak is egy cserép virágot, vagy bonbont, kávét (ki mit szokott), akkor úgy szerintem nem gáz.
Persze mondjuk, ha egyébként sem szólítod anyukának, akkor ...
Nem a te édesanyád. De ha már vannak gyerekek, akkor elegendő, ha a gyerekek felköszöntik őket, mint nagymamát.
Én nem köszöntöm fel, mert nem az én édesanyám. De segítek a férjemnek valami ajándékot választani mert elég kelekótya.
Sőt mi aznap nem is leszünk együtt. Ő haza megy a saját anyukájához én meg az enyémhez.
Gyerekünk még nincs, de akkor neki/nekik a nagymamákat fel kellene köszönteni.
Hogyne. Meg a sarki fűszeres anyját is, mert minden nap ott veszed a cigit és jóba vagytok. Meg a benzinkutasét és a hentesét is. Miféle irreleváns gondolat már?
Az Anyák napja az anya és gyermeke közötti kapcsolatra, annak szépségére, önzetlenségére, őszinteségére hivatott egyszer egy évben emlékeztetni. Ne csúfoljuk már meg ilyen mű- és kétszínű dolgokkal, csak hogy imponáljunk az anyósnak vele...
Nem kell, de illik. Egy köszöntő nem túl nagy fáradság, és megelőzől vele egy sértődést, esetleg vitát.
És azoknak akik utáják anyósukat: Biztos, hogy csak anyósotok a hibás? Ti is lesztek egyszer anyósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!