Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, hogy bírjátok elviseln...

Csajok, hogy bírjátok elviselni az anyósotokat?

Figyelt kérdés

Én szerencsére külföldön 1000km-re lakom tőle.Heti szinten beszélünk telefonon.Évente egyszer kb.10 napra utazik hozzánk nyaralni+még 2.-szer találkozom vele,mikor mi nyáron és télen hazalátogatunk 1-1 hétre.

5éve ismerem és a mostani alkalomig(a nálunk nyaralásig) többé-kevésbé megfelelő volt a viszonyunk.

Viszont az elmúlt héten a poklok-poklát álltam ki.

Mindenben kritizált,nem tetszett neki semmi.Keveselte a munkám,sótlan volt a főztöm.A férjemet ellenem uszította,mikor azt hitte nem hallom...stb.

Legszivesebben nekiugrottam volna!!!!

Alig vártam már,hogy elmenjen!

Veletek,hogy bánik anyós pajtás? :-))))

2009. máj. 13. 11:44
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
98%
4 eve ismerem az anyoszom es en nagyon joba vagyok vele,olyan mintha 2dik anyam lenne.en nagyon szeretem.
2009. máj. 13. 11:55
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Hozzánk is szerencsére havonta jön de nekem az is sok. Jobb lenne fél évente:)Mindig nálunk jut eszébe fogyózni úgymond, pedig a gyerekem meg az apja is imádja a főztöm. Mikor megszültema gyereket úgy tett mintha a fia szült volna. Hát nem szánalmas. És ezzel szerintem mindent elmondtam. Csakazt tudja lökni, hogy hogyan támogassam a fiát, engem vmi szolgának néz nem feleségnek.... Gyűlölöm!!!!
2009. máj. 13. 11:58
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
én négy éve vagyok együtt a párommal, aki már a férjem. Anyóst nem ismerem, apóst se. Egyszer beszéltem vele telefonon, akkor elhordott mindennek, meg hogy én egy k@rva vagyok és tönkreteszem a családot. Ezelőtt és ezután se beszéltünk egy szót se, nem tudom honnan vesz ilyeneket. Ha ismerne és ez lenne a véleménye, még azt mondanám oké, ő így látja a dolgokat (bár nem igaz), de nem is ismer. Soha nem találkoztunk, így nem tudtam mire vélni. Aztán kiderült, hogy a párom exe beszélte tele a fejét. Így ők az exet pátyolgatják, nekünk még azesküvőnkre sem jöttek el. Eleinte bántott, d már nem foglalkozom vele, mert nem engem minősít.
2009. máj. 13. 11:59
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
Az enyém sok ezer km-re lakik tőlünk. Évente kb. 2-3 alkalommal találkozunk. Rendszeresen beszélünk telefonon, emailezünk is. Nagyon szeretjük egymást. A főztömet nagyon szereti, én viszont az övét sajna nem tudom megenni általában. Ezen nem veszünk össze azért...nem mindenki lehet egy konyhatündér. Szerencsére mindketten olyanok vagyunk, hogy könnyen el tudjuk fogadni a másikat a hibáikkal együtt. Laktam nála/vele, rendes nagyon, de valahogy igaznak tartom, hogy a távolság sok mindent megold. Így még jobb a kapcsolatunk, mert nem kell a részletekbe belemenni, nem kell a napi problémákat együtt megoldani. Ez szerintem minden kapcsolatra igaz. Engem úgy érzem, hogy nagyon szeret, csak egyszer vitatkoztunk, de az sem miatta volt, hanem a sógorom miatt, aki viszont nem éppen egy kedves ember és rendesen meggyűlt vele a bajunk a férjemmel. Irigy a családunkra főleg azért, mert boldogok vagyunk és nekem és a férjemnek van gyerekünk, neki meg nincs, mert meleg. Mintha erről mi tehetnénk... minden családban van valaki, aki ilyen ünneprontó.
2009. máj. 13. 12:08
 5/25 anonim ***** válasza:
89%
3 éve és 3 hónapja vagyok a párommal aki vasárnap este óta a vőlegényem,ritkán találkozom anyóssal,mostanában fél évente 1 hétvégére ..elköltöztünk...voltak nézeteltéréseink..de megoldottak,köszönöm neki hogy megszülte a fiát..hiszen most nem lehetnék menyasszony...Nekem is jo a kapcsolatom vele....Szeretem őket:-)
2009. máj. 13. 12:10
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
11 éve vagyok a férjemmel, 9 éve házasodtunk. Anyósomat 8 éve nem láttam, de még a férjemet se keresi. Szerintem nem kell commenteket fűznöm hozzá milyen ember is lehet :)
2009. máj. 13. 12:31
 7/25 anonim ***** válasza:
92%

Nekem semmi bajom nem volt az anyósommal, amíg meg nem szültem az unokáját... Azóta nagyon furcsa... szereti a fiamat, de semmi kérésünket nem vesz figyelembe (pl délután alszik a gyerek, ne akarja elvinni 3 napra, ne alvásidőbe kelljen rohanni, ne etesse meg egy ültő helyébe az 5. fogással is, hagyja kicsit játszani ne folyton ölelgesse, stb...)

Szóval azóta nem jövünk ki túl jól egymással:(

2009. máj. 13. 12:46
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én helyzetem majdnem teljesen megegyezik a 3. válaszolóéval (adok is mindjárt neki egy pozitívat :-)). Mi is lassan 4 éve vagyunk együtt párommal (igaz, mi még nem vagyunk házasok), és még én sem ismerem a szüleit. Nem is akarom. Ő sem akarja, hogy megismerkedjek velük. Engem azért k.ur.váztak le, mert a szüleim nem tudtak nekem lakást venni. Ráadásul egy olyan nő (párom anyja), aki pénzért lerokkantnyugdíjaztatta magát (amúgy semmi baja nincs), és kb. 15 éve a férje tartja el. Egyszer bepöccentem és írtam neki egy levelet, ahova kb. 20-szor leírtam egymás alá azt a mondatot, hogy "Nem vagyok k.ur.va." És képzeljétek, még neki állt feljebb (merthogy nem írtam alá, most mégis mit írjak oda, ha nem ismerjük egymást? a teljes nevemet, mint valami hivatalos papírra, vagy mi?)

Na ez a dolog (a levélírás) jót tett nekem lelkileg, hogy megcsináltam. Párom egyébként tudott a dologról, együtt adtuk fel a levelet :-D, a címet is ő adta meg.

Páromnak volt egy lakása, aminek az árának egy részét ő, a másikat a szülei fizették (a saját részéért külföldön dolgozott nehéz fizikai munkát). Annyira felhúzta magát az eseten, hogy eladta a lakást, hogy a szülőknek visszaadja a pénzt. Igenám, de rajta volt a szülők nevén a haszonélvezet! Végül a "szülők" másfél millióval többet követeltek vissza a saját (!) gyereküktől, mint amennyit beleadtak, cserébe azért, hogy levetessék a lakásról a haszonélvezetet, mert különben nem lehetett volna eladni. Párom kifizette nekik a plusz másfél milliót, azóta irtózik a szüleitől (bár előtte sem volt túl jó kapcsolatuk, a gyerekkora egy rémálom volt, inkább le sem írom, mert csak elszomorodok rajta).

Nekem hihetetlen rossz volt, hogy meg sem akartak ismerni, egyből lek.ur.váztak, de mivel a párom mellettem állt, már nem érdekel. Párom meg nagyon örül, hogy megszabadult a haszonélvezetes lakástól, azóta függetlennek és szabadnak érzi magát (addig csak dróton rángatták, állandóan az orra alá dörgölték, pedig párom maga dolgozott meg a saját részéért, a szülők meg csak örökölték a rávaló pénzt, illetve após úgy tudom egy részét a munkahelyéről sikkasztotta - beszerző volt a drága egy nagy állami cégnél). Azóta vettünk saját lakást, igaz panelt és hitelre, de ez így sokkal többet ér nekünk, együtt dolgozunk érte, csak a mienk.

Szóval a kérdésre a válasz: nekem Hála a jó égnek sehogy nem kell elviselnem az "anyósomat", azt a szörnyeteget.

2009. máj. 13. 13:02
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
enyém sem különb. nem sikerült még megszeretnem 8 év alatt, keseerűséget jó sokszor okozott. gyerekeim sem szeretik. egy önző nő, semmivel sem törődik, csakis magával, hogy neki legyen, és az utolsó bórt is lenyúzná másról, és rettentően irigy még a fiára is. jobb lenne, ha nem tartanánk vele a kapcsolatot, mert így minden alkalom után azt mondom, hogy ekkora egy undormány nő nincs a világon még egy.
2009. máj. 13. 13:29
 10/25 anonim ***** válasza:
92%

Anyósommal angolosan hűvös a viszonyunk. Az egész családja úgy csinál, mintha nem is lennék, nem élnénk együtt a párommal. Az elején bántott, hogy elköltözik a fiuk/öccsük és meg sem nézik, hová. Egy éve lakunk külön, azóta sem voltak itt.

És titkon neheztelnek rám, amiért már nem tudják rángatni a páromat füvet nyírni, szekrényt tologatni stb. Most főleg, mert a párom megmondta a nővérének, hogy eztán a közös ajándékokba sem szállunk be, nincs arra 5-10ezer forintunk kéthavonta.

2009. máj. 13. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!