Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, hogy bírjátok elviseln...

Csajok, hogy bírjátok elviselni az anyósotokat?

Figyelt kérdés

Én szerencsére külföldön 1000km-re lakom tőle.Heti szinten beszélünk telefonon.Évente egyszer kb.10 napra utazik hozzánk nyaralni+még 2.-szer találkozom vele,mikor mi nyáron és télen hazalátogatunk 1-1 hétre.

5éve ismerem és a mostani alkalomig(a nálunk nyaralásig) többé-kevésbé megfelelő volt a viszonyunk.

Viszont az elmúlt héten a poklok-poklát álltam ki.

Mindenben kritizált,nem tetszett neki semmi.Keveselte a munkám,sótlan volt a főztöm.A férjemet ellenem uszította,mikor azt hitte nem hallom...stb.

Legszivesebben nekiugrottam volna!!!!

Alig vártam már,hogy elmenjen!

Veletek,hogy bánik anyós pajtás? :-))))

2009. máj. 13. 11:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyám helyett anyám (anyámmal nem tartjuk a kapcsolatot, ő nem akarja tartani). Nekem szükségem van egy úgymond pótmamára. Ha valami öröm ér, az elsők között van akit felhívok (persze csak a párom után). Pl. anyák napjára is kapott tőlem egy kis apróságot. Szerencsésnek érzem magam ilyen szempontból, persze köztünk is volt már nézeteltérés, de én szeretem őt.
2009. máj. 13. 19:46
 22/25 anonim ***** válasza:
Én EGYSZERŰEN ÚGy utálom az anyósom, hogy néha meg tunám szaggatni, olyan kiállhatatlan személyiség.
2009. máj. 13. 22:00
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Én három éve ismerem anyósomat, de nagyon megszerettem. Bár az édesanyám lenne ilyen velem, de a két nőt sajnos egy lapon sem lehet említeni. :-(
2009. máj. 13. 22:05
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyósomnak semmi nem JÓ amit én csinálok, ha balra megyek az a baja, ha jobbra az a baja.Állandóan a hibáim keresi, de 10 szer rosszabb a természete mint nekem.Mikor terhes voltam a lányommal állandóan azt hajtogatta, hogy ő fiú unokát akar!Mikor megmondtákD ultrahangon hogy lány lesz, azt, mondta mindegy mostmár, csak megkér, hogy rózsaszínbe ne öltöztessem a lányom! Egy darab ruhát nem vett még neki, vett két gagyi kínai zoknit a piacon, a kukában landolt, mert szétszorította gyerekem lábát, kidobtam.Hozzáteszem a bőre alatt is pénz van, de nem emlékszem, hogy valaha is vett volna egy játékot is a lányomnak.pÁR SZÓVAL JELLEMEZNÉM ŐT:Kiállhatatlan, utálatos,nagyképű alak,bármit teszek soha nem fog elfogadni.
2009. máj. 13. 22:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Hát én sem jártam jobban.Az én anyósommal lassan 5 éve nem beszél a saját fia,mert mindennek lehordott,(nem részletezném),feljelentette a saját fiát a rendőrségen,követel tőle másfél milliót,mindent kitalál csakhogy megkeserítse az életünket.Legutóbb kileste mikor megyek el otthonról(1 utcában lakunk),gyorsan elment a férjemhez és persze mindennek lehordott.Szerencse,h a férjem mellettem áll.A legutóbbi találkozásnál a férjem azt mondta neki,h addig amíg engem nem fogad el és nem törődik bele,h mi 1 család vagyunk,addig nem lépjük át a háza küszöbét.Anyós válasza, Soha nem bocsátom meg neki,h elvett tőlem.

Esküszöm szerelmes a fiába.Most azon gondolkodunk eladjuk a 4 éve készült házunkat és elköltözünk másik városba.Jó messzire

2009. máj. 17. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!