Csajok, hogy bírjátok elviselni az anyósotokat?
Én szerencsére külföldön 1000km-re lakom tőle.Heti szinten beszélünk telefonon.Évente egyszer kb.10 napra utazik hozzánk nyaralni+még 2.-szer találkozom vele,mikor mi nyáron és télen hazalátogatunk 1-1 hétre.
5éve ismerem és a mostani alkalomig(a nálunk nyaralásig) többé-kevésbé megfelelő volt a viszonyunk.
Viszont az elmúlt héten a poklok-poklát álltam ki.
Mindenben kritizált,nem tetszett neki semmi.Keveselte a munkám,sótlan volt a főztöm.A férjemet ellenem uszította,mikor azt hitte nem hallom...stb.
Legszivesebben nekiugrottam volna!!!!
Alig vártam már,hogy elmenjen!
Veletek,hogy bánik anyós pajtás? :-))))
Hát én sem jártam jobban.Az én anyósommal lassan 5 éve nem beszél a saját fia,mert mindennek lehordott,(nem részletezném),feljelentette a saját fiát a rendőrségen,követel tőle másfél milliót,mindent kitalál csakhogy megkeserítse az életünket.Legutóbb kileste mikor megyek el otthonról(1 utcában lakunk),gyorsan elment a férjemhez és persze mindennek lehordott.Szerencse,h a férjem mellettem áll.A legutóbbi találkozásnál a férjem azt mondta neki,h addig amíg engem nem fogad el és nem törődik bele,h mi 1 család vagyunk,addig nem lépjük át a háza küszöbét.Anyós válasza, Soha nem bocsátom meg neki,h elvett tőlem.
Esküszöm szerelmes a fiába.Most azon gondolkodunk eladjuk a 4 éve készült házunkat és elköltözünk másik városba.Jó messzire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!