párom sosem köszöntötte az anyját mielőtt engem megismert...
azóta mindig 2 virág,1 a saját anyámnak,1 az övének,és elvisszük
mondjuk nekünk jó a kapcsolatunk,plussz a születésnapoat is én tartom észben (naptárban:D) párom családja részéről is (bár ez igy hülyeség,mert már egy család)
2010. ápr. 30. 15:01
22/48 anonim válasza:
Nem kell, férjem ma elmegy hozzá felköszönti, de én illendőségből felhívom vasárnap és a mamáját is, a férjem pedig anyukámat fogja felhívni. Szerintem legalább ennyit illik megtenni, főleg, ha a felek jóban vannak. Ha nincsenek jóban, akkor nem gáz, ha nincs telefon.
2010. ápr. 30. 15:09
23/48 anonim válasza:
Öcsém, van aki még ebbe a kérdésbe is beleköt, meg abba, aki fel MERI köszönteni mondjuk két puszival az anyósát..... HONNAN VESZED, HOGY KÉPMUTATÁS????? Mondjuk részemről? Vagy akinek írtad, honnan veszed, hogy képmutatás, hogy felköszönti az anyósát?????? Előző voltam.
2010. ápr. 30. 15:13
24/48 anonim válasza:
Ti valamit nagyon benéztek... Nekem nem az fáj, hogy valaki szereti az anyósát, azt nap mint nap kimutathatja akármivel, de nemár anyák napján nyalja a valagát...
2010. ápr. 30. 15:45
25/48 anonim válasza:
Valahogy ma divat, hogy anyánkon kivűl köszöntjük anyóst,nagymamát,szomszédnénit,kismamát...anya csaj egy van!!!Az enyém, és Őt köszöntöm! Van egyéb mód és alkalom arra,hogy anyóst és más anyákat is köszönthessek:névnap, szülinap,vagy csak úgy,elmegyek meglátogatni,virággal,sütivel, egy jó szóval bármilyen ünnepen kivül.Szeretteinkre gondolás nem ünnepfüggő szerintem...
2010. ápr. 30. 16:11
26/48 anonim válasza:
bocs csaj=csak
2010. ápr. 30. 16:13
27/48 anonim válasza:
Az anyák napja, az nem azt jelenti, hogy az én anyukám napja. Minden anyát köszöntünk ilyenkor, nem csak a sajátunkat. És szerintem a párunk anyukája, nagyon közeli hozzátartozónk, és illik felköszönteni, ahogy a nagymamákat, dédmamákat is.
2010. ápr. 30. 16:55
28/48 anonim válasza:
Nekem meghalt az édesanyám, mikor 8 éves voltam. Természetesen viszünk ki neki virágot. Ezenkívül apai nagyimat köszöntöm fel, (aki velünk lakik, a másikat felhívom, mert messze lakik. Tavaly, és tavalyelőtt a kedvesemmel együtt köszöntöttük fel az édesanyját virággal.
Jó, ez egy olyan dolog, hogy a saját édesanyánkat, nagymamánkat köszöntjük.Most nem találkozunk párommal(még nem lakunk együtt,(2 év 2 hónapja vagyunk együtt) de igenis felhívom, mert biztos nagyon fog neki örülni.Szerintem ez egy kedves gesztus. Ő is anyuka, és én nagyon szeretem.
25/L
2010. ápr. 30. 17:03
29/48 anonim válasza:
Nekem sincs már kit felköszönteni(:
2010. ápr. 30. 17:28
30/48 anonim válasza:
Szerintem mindenki azt koszont ilyenkor fel, akit anyakent kozel erez a szivehez. Ha az igazi anyja elhagyta, es mar 20 eve nem latta, nem ot fogja felkoszonteni csak azert, mert papiron o az anyja.
En felkoszontom anyosomat a ferjemmel egyutt, pedig van edesanyam, akit szinten nagyon szeretek. Anyosom is fel szokott engem koszonteni, mert van egy gyerekunk es anyanak tart. Ugy gondolom, hogy mindenki maga donti el, de ha jo a kapcsolat, szinte mar anyai, akkor egy nagyon kedves gesztus.
Annal jobb, minel tobb olyan ember van korulotted, akit szivesen felkoszontesz ebbol az alkalombol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!