A gyerek miatt maradjak vagy hallgassak róla és menjek?
Ha együtt maradnál ezzel a férfival a babának sem lenne jó.Lehet,hogy őt is bántaná ,nem lenne normális élete. Nem fog megváltozni.Unokatestvérem is hasonlóan élt a férjével,de tűrt és tűr a mai napig.Két gyerekük van és sokat elárulok azzal,hogy már 4 évesen rugdosták és megalázták a saját anyjukat!(mert ezt látták gondolom az apjuktól)Még rosszabb helyzetben van mint régen, mert a saját kamasz fiai is lekezelik.Szerinted ezek a srácok hogy fognak bánni a párjukkal?...ha kislány lenne a baba,akkor ő is hagyná,hogy megalázza a férje?Ilyen jövőt akarsz a gyerekednek?
Ha megtartod a babát,akkor szólni kell az apának is.Nem azért,mert kötelező lenne,de vannak helyzetek amikor szükség lenne rá (pl betegség esetén-te honnan fogod kideríteni,hogy milyen betegségek fordultak elő a férjed családfáján?). Egy gyereket nem lehet titokban tartani!Előbb vagy utóbb rájönne és te lennél a gonosz.Lehet,hogy el is perelhetné a gyereket (mivel bizonyítod,hogy azért nem szóltál a gyerekről,mert agresszív ember?vetettél látleletet,amikor bántott? van hivatalos nyoma,hogy valaha is kértél segítséget ilyen ügyben?...ő lenne a megtört apa,jobb anyagi körülményekkel).Ha nálad maradna a gyerek és állandóan a nyakadra járna a férjed,az se lenne sokkal jobb.Nem lenne nyugodt életetek.
Én nem tartanám meg ilyen helyzetben a babát.Inkább kezdj új életet és egy rendes pasinak (aki megérdemli) szülj gyereket!
Hirtelen eszembe jutott a "Nyuszika, bas.zd meg a fűnyíródat!" végű vicc...
Nekem úgyse hinne senki.. talán mert meg sem próbáltad. Láttam én már porba hullani nagyon sok köztiszteletnek örvendő úriembert és úrihölgyet.
És ha el akarod vetetni, akkor kitől kérsz 20.000Ft?
Vagy a párod ad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!