A gyerek miatt maradjak vagy hallgassak róla és menjek?
Én elvetetném, nem tudnék kiegyezni az erőszakkal akárkitől van és akármilyen édes gyerek.
A másik viszont ha te fel tudod nevelni egyedül is és akarod akkor tartsd meg. A gyereknek sokkal jobb egy anyával felnőni mint ha apja is lenne és utálnák egymást a szülei. Tapasztalatból mondom.
Az attól függ, hogy mennyire messze mész tőle. De ha kiderül, hogy van egy gyermeked, és gyanút fog, indíthat apasági pert, hogy neki is legyenek jogai... Nagyon nehéz kérdés, amit fölvetsz, mert ráadásul amíg nem váltok el, úgyis az ő nevére anyakönyvezi a babát. Később meg újabb hercehurca, hogyha el akarod tiltani a láthatástól...
Semmiképpen ne maradj egy ilyen emberrel, nekem pokoli gyerekkorom volt, tudom, miről beszélek. A gyerek sorsáról neked kell dönteni. Én egyébiránt abortuszellenes vagyok, kivéve, ha a baba beteg vagy erőszakból származik. És ebből a szempontból teljesen mindegy a szememben, hogy a férjed vagy épp egy vadidegen követte -e el az erőszakot.
Nehéz helyzetben vagy, sok erőt kívánok, de én azt gondolom így kívülállóként, hogy elmennék jó messzire, elválnék, és nem szeretném megszülni a tőle származó babát (tudod, a gének...).
NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület
Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)
Postacím: 1447 Budapest, Pf. 502.
E-mail: info@nane.hu ** Internet: www.nane.hu
menj, amíg tudsz
Könnyű csak igy irni, hogy vetesd el, meg igy meg úgy. Az én válaszom az, hogy nem tudom..Sajnos...igen én is azt tanácsolnám, hogy a tudta nélkül menj és vetesd el, mert tényleg szegény gyermek ő is ilyen terrorba veled együtt nőne fel!
De azt nem tudom, hogy majd esetleg életed végéig nem-e fogod bánni ezt a döntést..Sajnos tényleg nem tudom..Nem irigyellek..A máésik meg az, hogy ha megtartod akkor nem fogja követelni a gyereket? Persze ha el is hagyod?
Szerintem inkább vetesd el..és persze hagyd el ezt az állatot...ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!