A gyerek miatt maradjak vagy hallgassak róla és menjek?
11:19-es vagyok. Bocs, nem akartam indulatosan fogalmazni, sajnálom hogy idáig fajult a dolog.
Tudom milyen nehéz ilyen környezetből kitörni, hogyne tudnám, édesanyám mártíromsága minket gyerekeket is áldozattá tett.
Sajnos ezért nem tudok igazán megértő lenni irányodban, mert ehhez is két fél kell, és kell egy út, amíg idáig eljut az ember.
17évesen ismertem meg. a szüleimtől hozzá költöztem, a gimi után. A problémák két éve vannak jelen a kapcsolatunkban, de egy éve durvult el iagzán a helyzet.
Nem volt alkalmam soha dolgozni és az tény hogy megszoktam a kényelmet. Mikor rászántam magam arra, hogy elhagyom ezt is mérlegeltem. Csak akkor még nem tudtam a piciről.
Érdembeli tanácsot itt úgysem fogsz kapni,ezt Neked kell megoldanod végső soron.
Anya vagy,felelősséggel tartozol a pocakodban fejlődő gyermekednek.
Ha már ott van az a picurka,aki mellesleg semmiről nem tehet és a férjedtől van én azt mondom hagyd el,add be a válókeresetet,költözz el,egy rokonhoz,barátnőhöz valamilyen átmeneti megoldást biztos találsz.
Most még nincs szükséged a saját keresetre de ha megszületett a pici bizony etetned kell valamiből,csinálj meg egy távoktatásos tanfolyamot,vagy vállalj el majd takarítást bármit amiből pénzed lesz.
Hogyhogy nincs semmi végzettséged?
Hogyan gondolkodhatsz így nő létedre,hogy neked nem is kell a kereset hiszen a bevásárlásra sem elég?
Mi lesz gyerekkel?
Úgy tűnik,hogy Téged eltartanak.
Már nem a múlt században élünk,hogy a pasi a családfenntartó.
pl nálunk én keresek többet pedíg nő vagyok.
Valamit muszáj kezdened magaddal,és cselekedni ésszel gondolkodni.
Remélem jó útra tér az életed.
30/N
háromszoros anyuka.
Kezeld küldön a két dolgot:
Először nézzük a helyzetet baba nélkül:
Nincs esély a változásra. Hiába adsz még egy esélyt, változni nem fog a helyzet. Ha így is maradni akarsz, maradj, ha nem akarsz, menj.
(Én mennék.)
Most nézzük külön a babát:
Akarsz most babát? Ha igen, tartsd meg.
Tudnád szeretni attól függetlenül, hogy erőszakból fogant? Csak akkor tartsd meg, ha igen, bár ő nem tehet semmiről.
Vállalod-e, hogy egyedül felneveled? Ha igen, tartsd meg.
Az abortusz kockázatos, utána még nehezebb lesz teherbe esni. Ha most feljelented a pasit bántalmazásért, erőszakért, nincs az a bíró, aki neki ítélné a gyereket, de most kell lépned, ha megszületett a gyerek, már késő lesz. Maradjon nyoma az erőszaknak.
"Minek robotoljak akárhol, ha a megélhetésünk elég az ő keresete?"
Akkor mivel vagy több, mint az összes többi segélyezett, akiket a többiek tartanak el, és egy szalmaszálat nem tettek még keresztbe?
Látod, ilyen a kitartottak élete. Annyi haszon van ebből, hogy mások is olvashatják, mi történik azzal, aki csak otthon ül és élősködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!