Külföldön élek a párommal, mit csináljak ebben a helytezben? (többi lent)
1. Amennyiben neked semmiféle jövedelmed sincsen, akkor mégiscsak az ő általa kapott pénzből élsz te is, tehát "eltartott" eddig, hiába hisztizel.
2. Amennyiben veled történt volna a baleset és ő akarna szórakozni menni, azt hogyan fogadnád?!
1. Amennyiben neked semmiféle jövedelmed sincsen, akkor mégiscsak az ő általa kapott pénzből élsz te is, tehát "eltartott" eddig, hiába hisztizel.
2. Amennyiben veled történt volna a baleset és ő akarna szórakozni menni, azt hogyan fogadnád?!
Kedves lehet a kislányod hisztizik...én nem vagyok az a hisztis típus így 8 év robot után bocsi, hogy kiakadtam... remélem megbocsátod...mert nem vagyok az a szilikon cica aki hetente a szépségszalonban ül és reszeli a körmét és azért sírvafakad, mert leszakadt egy körme ... na már most gondolom nem kéne halálra ítélnem magam ... Aha hiszti hogy elmész a jó büdös p..csába!
2. nem tudom, hogy ő akarna-e menni majd egy évtized után táncolni, hegyetmászni, sétálni, nevetni, wellnes hétvégére ... biztos akarna, De erről én nem tehetek, ez van! Nekem is ez van .... én is tolószékben ülök 8 éve ... Lehet engem bántani és szídni, de próbáld ki 1 hónapig Nuyuszifül csak 1 hónapig adok kosztot kvártéjt oszt gyere, és takarítsd a sz.a.r.t csupán szeretetből! De csak a 4 fal van a tv és a net kaja és ágy ennyit kapsz gyere ...szeress úgy valakit évekig, hogy csak ez van! Tudod pofázni nagyon könnyű ...mindenkinek!
Jó nagy madár vagy, már ne haragudj!
Ha neked van jövedelmed mi a fenéért adod neki? Ha nincs, miért nem kérsz tőle az ápolásért cserébe? 24/7-es ügyeletért egy fillért nem jutott eszedbe elkérni, neki meg adni? Ez k!b@$z0tt nevetséges, bocs.
Hogy mit csinálj? Mondd meg neki, hogy ez így nem megy tovább, neked ezentúl jár a pénzetek fele (minimum. Amúgy is, mi a fenét kezd egy magatehetetlen ember a pénzzel?) és heti 2 szabadnap, vagy otthagyod és fogadjon ápolót.
24!
Nincs neki jövedelme, hiszen nem dolgozik. A párja kap pénzt -gondolom valami rokkantnyugdíjnak megfelelő járadékot. Ebből élnek. A kérdező szerint havi 2000 euró lenne az ápolónő - nem hiszem, hogy a "nyugdij" vagy akármi ezt fedezne a kettejük eltartasaval együtt. A kérdező ápolja, a férfi eltartja. A férfi fogadhatna ápolónőt -hogy a kérdezőt továbbra is eltartsa, hogy ő szórakozni járjon? Logikus, ugye. A kérdező oda állhat a párja elé, és kozolheti: ő elmegy dolgozni, a párja fogadjon ápolónőt. Ennyi, meg is van oldva.
Szerintem, ha a párod pénze elég arra, hogy kettőtőknek fizesse a lakást, rezsit, kaját, akkor elég lenne ápolásra is. Nem kell 0-24-ig, hisz délután és éjjel otthon lennél.
Szerintem menj el dolgozni, a lakhatást, kaját fizessétek felesbe, ő meg fizesse az ápolót, amíg dolgozol. Szerintem, ha az ápoló napközben ellátná, akkor délután már neked sem kellene munka után annyit fáradoznod, talán még pihenni is tudnál.
Bocsánat, ha hülyeséget írok, de ő is ugyanolyan ember, éjjel mit kell vele foglalkozni? Szerintem ő is alszik, mint más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!