Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elviselni, ha...

Hogyan lehet elviselni, ha valaki majd 50 évig "minden nap" otthon feküdt, kelt most pedig a pénz miatt kénytelen külföldön dolgozni, esetleg kamionozni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 07:19
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Nézze a jó oldalát. Éppen ideje egy kicsit világot látnia.
2016. febr. 29. 07:28
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Lehetőleg rinyálás nélkül.
2016. febr. 29. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:
6%
Az a durva, hogy valaki képes 50 évig űzni a semmit, nem is értem, én tuti bekattannek, ha nem lenne valami napirendem, vagy legalább egy két fix dolog a napomba, azon kívül hogy felkelek,lefekszek,esetleg otthon végzek valami házimunkát. Lehet 50 év után élvezhető ez a dolog, végre valami új, végre hasznosabb tagja vagyok a társadalomnak, pénzt kapok, és esetleg érnek külső ingerek, kapcsolatokat alakitok ki. De persze ha valaki 50 évig csak van, és ez neki csak jó, akkor traumakent éli meg, hogy dolgozni kell.
2016. febr. 29. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó. Nem azt írja hogy otthon volt 50 évig. Biztosan eljárt munkába, de este hazament, reggel el. Most meg ugye lehet hogy egy hétig vagy több ideig nem tud otthon lenni a nap végén. Am kérdező. Megszokható!
2016. febr. 29. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Ja értem, hétfő van ezekszerint nagyon félre értelmeztem a kérdést. Sorry
2016. febr. 29. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
attól függ... ha most kezd el kamionozni és előtte nem csinálta, akkor 50 évesen nehéz lesz, mert már elkopottak a reflexek, a koncentráció, a frissesség. Külföldön meg ahogy én láttam az ilyen idősek nem beszélik a nyelvet vagy csak nagyon bugyután, és ezért nem tudnak előre lépni, volt aki 110%-ban dolgozott, de olyan igazi szolga volt, én úgy 60%-on dolgoztam de valahogy még is én léptem előre rövid időn belül amíg ő még mindig ott robotolt. Ambíció kérdése inkább az egész, és önszorgalom.
2016. márc. 2. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!