Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön élek a párommal,...

Külföldön élek a párommal, mit csináljak ebben a helytezben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kényszerből élünk itt, sajnos balesete volt több évvel ez előtt. Úgy láttuk a legmegfelelőbbnek, hogy én itthon maradok és én ápolom, mivel a pénz, amit kapunk itt nem elegendő arra, hogy egy 24 órás ápolónőt teljes ellátással megfizessünk. A "pénzünk" megy a közösbe természetesen, lakás, autó, vásárlás stb. ezen felül semmi jövedelmem nekem nincs és nem is tudok félre tenni, amit kapunk azt a párom kezeli. Eddig több pénzből gazdálkodtunk, de jött egy régi adósága, amit részletekben meg kellett fizetnünk, így nem maradt semmi megtakarításunk. Most hívtam egy ápolónőt hetente 2x 6 órára, és lám őt is ki tudta fizetni. Végtelenül szomorú vagyok, mert azt érzem, hogy a párom kihasznál, szinte feladtam mellette az életem, nem járok sehova, csak élelmiszert vásárolni, és éjjel nappal vele vagyok, semmi szórakozás, vagy nyaralás... az ápolónőt már végelgyengülésben hívtam, mert 8 éve folyamatosan csak ezt csinálom.

2016. nov. 22. 17:53
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
68%

Mi az, hogy kihasznál?

Miből éltek? Te sem dolgozol, ő sem.

Hogy használna ki? Gondolom, ő is jobban örülne, ha nem szorulna ápolásra.

2016. nov. 22. 18:06
 2/45 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom lebenult, ha 24 oras apolast igenyel.

Nezd, en ayt mondom, hogy joban-rosszban illik kitartani, es kalapot emelek elotted, hogy ezt igy csinalod, de ne engedd, hogy kihasznaljon es bolondot csinaljon beloled!

Attol, hogy apolod ot, ez meg ugyanolyan rendes parkapcsolat. Ha kihasznal, akkor hagyd el! Az, hogy apolasra szorul meg nem jogositja fel arra, hogy jatsszon veled.

2016. nov. 22. 18:07
 3/45 anonim ***** válasza:
38%
Inkább kölcsönösen kihasznaljatok egymást
2016. nov. 22. 18:16
 4/45 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as szívből kívánom, hogy annyi pluszod legyen, mint nekem 8 év alatt!
2016. nov. 22. 18:20
 5/45 anonim ***** válasza:
77%
Mért kell neked ezt csinálni? Szereted? Jó ez neked? A leírásodból nem épp ez derül ki. Akkor?
2016. nov. 22. 18:23
 6/45 A kérdező kommentje:
1-es Kedves, ha neked nem munka egy 24 órás ápolás ... akkor mi az?
2016. nov. 22. 18:44
 7/45 anonim ***** válasza:
53%
H, értem, nincs semmi plusz belőle. Azért van hol laknod, van miből élned. Ugye? Nem értem, ha nem tetszik miért nem hagyod ott? Fogod magad, elmész dolgozni, abból és amit a párod kap fizetitek az ápolónőt. Vagy ott hagyod a pasit, kiveszel egyedül egy albérletet és éled az életedet
2016. nov. 22. 18:53
 8/45 anonim ***** válasza:
15%
De hát te hívtad az ápolónőt. És ráadásul csak 2-szer jön egy héten akkor is 6 órába van ott. Nem értem mi a kihasználás ebben.
2016. nov. 22. 18:55
 9/45 anonim ***** válasza:
63%
Melyik országban vagytok? Itthon nincs egy rokonotok sem? Mennyi a havi keresetetek? A pároddal mi történt? Miért gondolod, hogy kihasznál?
2016. nov. 22. 18:57
 10/45 A kérdező kommentje:

Bánom már, hogy kiírtam a kérdést, ennyi rosszindulatu embert ... azt hiszem fogalmatok sincs arról, hogy milyen egy embert folyamatosan ápolni...

Még akkor is nehéz, ha szereted azt a valakit, és még nehezebb, ha rájössz, hogy kihasznál.

2016. nov. 22. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!