Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön élők! Van olyan,...

Külföldön élők! Van olyan, aki karácsonykor nem megy haza idén?

Figyelt kérdés
Elsősorban párok,kiscsaládok válasza érdekel.Miért döntöttetek így?

2016. nov. 19. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Mi nem megyunk haza iden. Miert? Nem allunk most ugy anyagilag, ezert nem fer bele .
2016. nov. 19. 08:42
 2/8 anonim válasza:
81%
En Angliaban elek egy ideje es a ferjem angol. Gyerekek inkabb angolok mint magyarok. En sose megyek haza mert karacsony csaladi unnep es nekem itt van a csaladom. 27en megyek haza a gyerekekkel.
2016. nov. 19. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Mi sosem megyünk karácsonyra MO-ra.

Ennek több oka van.

1. Télen MO-on elég rosszakk az útviszonoyk, sosem lehet tudni, hoyg merre lehet és merre nem normálisan közlekedni autóval.

2. A karácsonyt a gyerekekkel együtt itthon ünnepeljük, utána semmi kedve senkinek közel 100 km-t autózni pár napra, csak azért hogy ott is "megjelenjünk.

3. Sokkal egyszerübb telefonon elbeszélgetni a szülökkel, így nekik is meg nekünk is sokkal stresszemnetesebbek az ünnepek.

2016. nov. 19. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Mi sem megyünk haza, sajnos a párom olyan helyen dolgozik, hogy 2 ünnep között dolgozik és senki nem mehet szabadságra abban az időszakban
2016. nov. 19. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sosem megyünk haza karácsonykor. Ez az ünnep a kis családé a férjemé és a gyerekeké. Semmi szükségem arra, hogy rohanásban legyünk, hol ide hol oda menni. Ezt tesszük akkor is amikor hazalátogatunk, akkor bőven elég. A karácsonyt szeretjük nyugiban pihenéssel eltölteni. A családdal szülők nagyszülők telefonon skypon lehet beszélgetni. Na és igen a másik az útviszonyok..és te kérdező?
2016. nov. 19. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
En miert lettem lepontozva 1. Valaszolokent???? Utikoltseg plusz ajandekok egyuttesen azert nem kis osszeg...
2016. nov. 19. 11:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Őszintén mi is azért nem megyünk,mert marha drága a repjegy,pedig már szeptember óta nézegettük,meg akkor az ajándékok,a párom ráadásul egyéni vállalkozó,így amikor nem dolgozik,nem is keres.Beleférne,de inkább itt költjük el.Ja,nem pontoztam senkit sem,nem is értem ki és mire fel pontoz egy ilyen kérdést,amire aztán egyáltalán nem létezik rossz válasz.
2016. nov. 20. 00:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem külföldön élek, de itt szinte mindenki úgy gondolta hogy ez csak a rokonok miatt lényeges de oda máskor is mehetek, beszélhettek telefonon stb...

Teljesen máshogy néztem a kérdést, nekem hiányozna néhány város, néhány épület, meg az ország is... Szerintem ezek miatt főleg karácsonykor haza jönnék. De meg értem hogy mind ezt gyerekekkel nehezebb lenne.

2017. dec. 3. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!