Jogosan kér ennyit?
29-re:
"Kérlek, mutass nekem olyan albérletet, ami viszonylag nagy városban van( DEbrecen, Nyíregyháza, Budapest) nem társbérlet, normális környéken, normális állapotú lakás és 40 ezerért kiadják?"
Mit rugózol még mindig az albérlet árakon???? Nem neked kell annyiért találnod, hanem a kérdező állítja, hogy lehet ott annyiért találni.
Honnét tudod, hogy "viszonylag nagy" városban élnek?
Honnét tudod, hogy társbérlet náluk ki van zárva?
Honnét tudod, hogy a lakás állapotát, elhelyezkedését illetően nem hajlandók komoly kompromisszumra (ahhoz képest, amit te minimumként elvárnál)?
Kérdező!
Költözzetek albérletbe és kész! Olcsóbb is, meg a magatok urai lehettek.
Debrecen, központ, illetve központ közeli helyen 28 és 32nm-s minigarzon. 35, illetve 40ezer/hó.
Egy ilyen garzonnak a rezsije is minimális.
Nem csak Pest létezik a 80-90....stb ezres áraival.
Azt gondolom,ha a kérdező külön tüzel,akkor az cserépkályha (jobb esetben),és ha gázpalackról beszélt,meg hogy tényleg csak az alapok vannak meg abban a házban, mindenképpen jobb körülmények közé kerülnek ha külön mennek,és hiszem,hogy kompromisszumkész, és nem kacsalábon forgó palotát akar.
A másik meg az,hogy én a gyerekemet úgy segítem,ahogy tudom,nem lehúzom irreális összegeket elkérve ott lakhatásért.
Szerintem mindenképp menjetek külön kérdező!
Jobb lesz nektek,magatok urai lehettek...
nehéz megmondani,hogy jogosan kér -e ennyit. egyedül az biztos a kérdés alapján,hogy mindenki jobban járna,ha elköltöznétek a pároddal.
ti ketten is végre kettesben lehetnétek és arra költenétek amire akartok. nem hiszem,hogy kevesebbe lenne,mint amennyit most adtok le. de legalább ketten lennétek és nem lenne ez a vádaskodás.
a család többi részének is jó lenne,ha elhúznátok onnan. ezt nem bántásból mondom, de ha 4-en vagytok tesók,te meg már felnőtt vagy,akkor a kutyának sem hiányzik,hogy még a pasidat is odaköltöztesd. gondolom így is szűkös a hely.
szóval hajrá,keressetek albit. ha szobát béreltek olcsóbb.de nem vagyok biztos benne,hogy képben vagytok az árakkal. bár nem írtad merre laktok
Én azt nem értem, hogy mind a 4 tesótól beszedi a 25 ezret? Neked a párodnak 50 ezret kellene adnia?
Ki az a pici, aki 7 éves? Ő is tesó? Mert ha 4- en vagytok tesók és Ő is benne van, akkor sehigy nem jön ki az, hogy 100 ezret kap a mama négy tesótól. 7 évestől gondolom nem szed pénzt.
Én megmondom, hogy csinálnám. Rezsit leosztanám a felnőtt lakók száma között és pluszban kérnék 10-15 ezret. Abból már főzni is lehetne.
Nem értem, hogy miért ne lehetne segíteni a gyereken, hogy félre tudjon tenni annyit, hogy be tudjon fizetni egy dajat kis ingatlanba.
Mamanak vaj van a fule mogotz, ha beszed ennyi pénzt és a rezsit sem fizeti be. Nekem ez elég gusztustalan.
Nem tudom, hogy te hol találsz 30.000-ért albit, de küldj linket légyszíves.
40.000-ért bérlek egy semilyen, 1,5 szobás albérletet (Tatabánya). 12.000 a közös mert szigetelve lett, panel lakás. Átalányt fizetek, havonta 70-75.000 között, mindennel együtt, így jövök ki. Ezt úgy hogy 2-en vagyunk.
Látszik hogy nem laktál még egyedül albiba. Az az 50 amit leadsz az semmire nem elég. Elárulom neked, 18 évesen dolgozni kezdtem 80-at kerestem, egyedül adtam le 40-et. És a kaja nem volt benne. Akkor miről beszélünk?
50.000-ből albit fenntartani, lehugyozom a bokám... Menjetek éljetek palotába, nem is értem hogy mi a kérdés akkor, minek tetted fel ha egyértelmű amit mondasz? Aztán ha anyuhoz haza kell menni mert "betegség miatt" nincs bevételed, és a főbérlő 2 megtermett legénnyel kiszórja a cuccaid, akkor ne itt sírj légyszíves..
Ne aggódj nem a te 25.000 forintodból fog meggazdagodni.
Én azt mondom menj el otthonról ahogy én tettem 4 éve. Hamar megtanultam hogy egy háztartás nem arról szól, hogy albi+kaja. Ott számtalan kiadás van még, főleg ha elcuccolsz otthonról, se mosógéped, se tűzhelyed, semmid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!