Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan kér ennyit?

Jogosan kér ennyit?

Figyelt kérdés
4-en vagyunk tesók.A pici 7éves.Nekem a párom ide jön munkaután 6-7órafele.Anyu közölte fejenként 25ezret adjunk le de ez csak a rezsi.A kaját mindenki magának veszi.100ezret adnánk.Ez tartalmazza a villanyt,vízet és a havi 1gázpalackot.Durván 25-re se jön ki összesen.Elég egyszerű ház.Èpp csak az alapok vannak szó szerint.100körül keresünk.Èn ezt nem tartom reálisnak mivel 50ezerből már normális albit fennt tartunk.Èn mondtam hogy én ezt nem tudom vállalni.A párom szinte csak alszik itt.1szobáért soknak tartom.Mellette anyu is dolgozik.Nekem 3hónapja nincs bevételem betegség miatt.Lènyegèbe 75ezer csak úgy menne a pènztárcájába.Sztem nem így kèneMind a 4-en kiakadtunk ha több száz ezret és palotába èlnènk akkor magunktól adnánk segítenénk de mikor ez a helyzet van itthon ne várja hogy 1szobát bérelünk 50ezerért.Pár óra hosszára.Sz.-tetek is költözzünk el minnèl hamarabb?Párom règen ennyit adott haza de az tartalmazta az ennivalót is stb..De itt semmit se.😞
2016. okt. 22. 12:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
24%

ennyiből még akár igényes tengerparti albi is kijö

[link]

2016. okt. 22. 13:03
 22/38 anonim ***** válasza:
54%
Ha jól értem, most nem dolgozol, nincs bevételed. De van egy párod, akit a szülői házba hoztál, aki szintén nem fizet semmit. Magyarul nem elég, hogy téged tartson anyád, még a pasidat is. Nem lehet, hogy ezzel a fizetési kötelezettséggel akarja a tudtotokra adni, hogy menjetek már el a nyakáról? A költségek mellett egy kis házban ennyi ember sem éppen élvezetes. Azzal meg, hogy csak aludni jár oda, nagyon tévedsz...Nyilván se nem fürdik, se nem megy wc-re, mosnivalót nem csinál, melegedni nem melegszik és a villanyt se fogyasztja. Ha sokallod, menjetek a pasidhoz lakni, hátha ott olcsóbb az élet, amíg nem tudtok albiba menni.
2016. okt. 22. 13:27
 23/38 anonim ***** válasza:
16%
h a hhideg testel bemegy a fűtött lakásba, kihűti azt
2016. okt. 22. 13:31
 24/38 A kérdező kommentje:
Hogy fogalmazzam hogy megértsétek engem a párom tart most.De táppénzt kapok.Illetve nem kerülök 2ft-jába édesanyámnak.A tüzelőt magunknak vesszük.Értsétek már meg hogy teljesen külön vagyok.És nem jön ki a rezsi ennyibe mennyit kèr anyu.
2016. okt. 22. 13:37
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor költözzetek albérletbe, biztosan olcsóbban ki fogtok jönni.
2016. okt. 22. 13:40
 26/38 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem miért kell egyből lehurrogni a kérdezőt, hogy ennyi pénzért nem talál alblrletet. Nem csak Budapest van a világon, vidéken van olcsóbb is.
2016. okt. 22. 13:49
 27/38 anonim ***** válasza:
6%
Én írtam, Nyíregyházán vettem ki lakást, ami azért nem egy hűű de jó hely, mégse tudtam ennél olcsóbbam lakáshoz jutni. Pedig elég messze van budapesttől.
2016. okt. 22. 13:50
 28/38 anonim ***** válasza:
64%
mert nem voltál elég ügyes. ingatlanhiénánál a putri is drága
2016. okt. 22. 14:15
 29/38 anonim ***** válasza:
10%
Baráti alapon ennyi. Mint írtam is, különben 65 ezer lenne. Kérlek, mutass nekem olyan albérletet, ami viszonylag nagy városban van( DEbrecen, Nyíregyháza, Budapest) nem társbérlet, normális környéken, normális állapotú lakás és 40 ezerért kiadják?
2016. okt. 22. 14:19
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, teljesen őszintén...miért nem mentek albérletbe?

Neked nem tetszik, hogy anyád ennyi pénzt kér, amúgy is te takarítasz, albi szerinted sokkal olcsóbb. Akkor miért vagytok anyádék nyakán? Most komolyan. Nyilván nektek sem kényelmes, hogy ott vannak egy kis helyen rajtatok kívül még négyen, hogy nem tudtok kettesben lenni.

Anyád meg a tesóid sincsenek (szerintem) elájulva a boldogságtól, hogy az amúgy is szűkös helyre még behoztál egy plusz személyt.

Akkor? Miért nem vagytok albérletben???

2016. okt. 22. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!