Normális, hogy ennyit takarít? Jogosan szid le?
Anyám folyton azt mondja, hogy nélküle mi térdig szrban járnánk, és milyen lusta diszno vagyok. Nagy házunk van, 3 fürdőszoba van, kettőt ő takarít, egy az enyém.
Naponta: porszívózik (2x), port töröl, kisikálja a 2 fürdőt, letörli a csempét, a csapot, WC-t, kádat, stb. Az egész ház ragyog, mint valami ikeás bemutatólakás.
Én teljesen feleslegesnek érzem ezt, így kb 3 naponta csinálom csak meg a fürdőt, a többit én is naponta, különben semmirekellő vagyok.. És így is szid, beszólogat.
Normális ez így? Költözni sajnos még nem tudok, de annyira várom már...
És tudjátok az a legdurvabb, hogy amikor én korán elmegyek itthonról dolgozni, akkor mire hazajövök, az egész szobámat kitakarítja!! Az összes dolgomat elpakolja, mert szerinte rendetlenség volt!
Az agyamra megy ezzel, hiába szóltam neki már sokszor, hogy ez az én szobám..
Anyukád kényszerbetegségben szenved.
Naponta 2x porszívózni? Na ne!!!!!
Anyád dolgozik, hogy ennyire ráér mindennap fényesre nyalni a lakást?
Akárhogy is, nála ez pótcselekvés, ami lelki okokra eredeztethető.
Nem normális naponta takarítani.
Ha egy kis lakás lenne, aminek mindig ugyanazt a helyiségét használják, ott még érthető a napi porszívózás, bár az is sok. A fürdőt meg semmi értelme naponta takarítani.
Én egyszer takarítok egy héten, igaz nagyon vigyázok a rendre, így egész héten szép a lakás.
Anyukád mániákus, biztosan valami lelki gondja van és ezen éli ki magát. Valami nagyon hiányozhat neki. Szerintem menjen el dolgozni, akkor valami hasznosat csinálhat és emberek között lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!