Utálom a szüleimet, jogosan?
Anyám megcsalta apámat, elváltak.
Apám ivott, vert, azt mondta utál mint a szart, eljöttem onnan. Anyám teljesen bolond lett, nem lát a szerelemtől, újra gyereket akar 40 évesen.
Szakadt, kicsi ruhákba járok.
A pasija ellenem uszítja, az ő tanácsára nem mehetek sehova, nem gépezhetek.
Azt mondta tönkreteszem az életét.
Este álomba bőgöm magam, legszívesebben meghalnék
Nagymamámra számíthatok, meg nagybátyámra csak sajnos ő dunántúlon él.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Én úgy gondolom, hogy a kommunikáció igenis fontos! Sokat segíthet egy barát/barátnő!
Hol vannak a barátaid? Vannak?
írj nekem privátba, azt hiszem segíthetek.
15/l.
Nagymamám 56 éves, le van százalékolva, 30000 ft a nyugdíja. Még magát se tudja rendesen eltartani, engem hogy?
Nagybátyám hosszútávon eléggé.. magának való. Nincs barátnője, sem gyereke 36 évesen, ezért ha itthon van sokat foglalkozik velem. Karácsonyra vett egy eléggé drága bakancsot plusz adott pénzt. Hetedikes vagyok, valószínűleg a gimnáziumot ott szeretném majd kezdeni. Megkérdem, mit szólna hozzá ha nála lennék másfél év múlva. Anyámat már nem birom elviselni.
Osztályfőnök behivatta apámat. Ott volt minden fontos ember, és elbeszélgettek vele. Persze, kimagyarázta magát, hogy én feleselek, én vagyok szemtelen....
Barátom van (egy igaz) és talán ő az egyetlen, aki tartja még bennem a lelket...
2. válaszoló. Paraszt vagy.
Költözz el minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!