Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom a szüleimet, jogosan?

Utálom a szüleimet, jogosan?

Figyelt kérdés

Anyám megcsalta apámat, elváltak.

Apám ivott, vert, azt mondta utál mint a szart, eljöttem onnan. Anyám teljesen bolond lett, nem lát a szerelemtől, újra gyereket akar 40 évesen.

Szakadt, kicsi ruhákba járok.

A pasija ellenem uszítja, az ő tanácsára nem mehetek sehova, nem gépezhetek.

Azt mondta tönkreteszem az életét.

Este álomba bőgöm magam, legszívesebben meghalnék

Nagymamámra számíthatok, meg nagybátyámra csak sajnos ő dunántúlon él.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

2015. febr. 22. 18:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
13L*
2015. febr. 22. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Családsegítőbe elmész, vagy gyámhivatal.
2015. febr. 22. 18:59
 3/11 anonim válasza:
78%
Ha kell egy társ akinek kibeszélheted magad, írj privibe, másban sajnos nem tudok segíteni.
2015. febr. 22. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
13%
az nagy segítség utolsó kommentelő ezt te se gondoltad komolyan....
2015. febr. 22. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamádhoz nem tudsz odaköltözni esetleg? Vagy a nagybátyádhoz?
2015. febr. 22. 19:07
 6/11 anonim válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy a kommunikáció igenis fontos! Sokat segíthet egy barát/barátnő!

Hol vannak a barátaid? Vannak?

írj nekem privátba, azt hiszem segíthetek.

15/l.

2015. febr. 22. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Esetleg az osztályfőnöködnek kikérheted a tanácsát, ő tudhatja, hova lehetne fordulni. Meg a nagyidhoz is odaköltözhetnél, ha rá számíthatsz. Én megpróbálnám ezt az utat a helyedben.
2015. febr. 22. 19:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagymamám 56 éves, le van százalékolva, 30000 ft a nyugdíja. Még magát se tudja rendesen eltartani, engem hogy?

Nagybátyám hosszútávon eléggé.. magának való. Nincs barátnője, sem gyereke 36 évesen, ezért ha itthon van sokat foglalkozik velem. Karácsonyra vett egy eléggé drága bakancsot plusz adott pénzt. Hetedikes vagyok, valószínűleg a gimnáziumot ott szeretném majd kezdeni. Megkérdem, mit szólna hozzá ha nála lennék másfél év múlva. Anyámat már nem birom elviselni.

Osztályfőnök behivatta apámat. Ott volt minden fontos ember, és elbeszélgettek vele. Persze, kimagyarázta magát, hogy én feleselek, én vagyok szemtelen....

Barátom van (egy igaz) és talán ő az egyetlen, aki tartja még bennem a lelket...

2015. febr. 22. 20:07
 9/11 anonim válasza:
1%

2. válaszoló. Paraszt vagy.

Költözz el minél előbb!

2015. febr. 22. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj türelmes maradni, úgyse maradsz örökre ebben a helyzetben, továbbtanulásnál még akár kollégium is szóba jöhet. Tudom, hogy nehéz, de ha jól állsz hozzá, és egyszer te leszel szülő, már tanulsz a szüleid ballépéseiből, és nem fogod lemásolni őket.
2015. febr. 22. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!