Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan kér ennyit?

Jogosan kér ennyit?

Figyelt kérdés
4-en vagyunk tesók.A pici 7éves.Nekem a párom ide jön munkaután 6-7órafele.Anyu közölte fejenként 25ezret adjunk le de ez csak a rezsi.A kaját mindenki magának veszi.100ezret adnánk.Ez tartalmazza a villanyt,vízet és a havi 1gázpalackot.Durván 25-re se jön ki összesen.Elég egyszerű ház.Èpp csak az alapok vannak szó szerint.100körül keresünk.Èn ezt nem tartom reálisnak mivel 50ezerből már normális albit fennt tartunk.Èn mondtam hogy én ezt nem tudom vállalni.A párom szinte csak alszik itt.1szobáért soknak tartom.Mellette anyu is dolgozik.Nekem 3hónapja nincs bevételem betegség miatt.Lènyegèbe 75ezer csak úgy menne a pènztárcájába.Sztem nem így kèneMind a 4-en kiakadtunk ha több száz ezret és palotába èlnènk akkor magunktól adnánk segítenénk de mikor ez a helyzet van itthon ne várja hogy 1szobát bérelünk 50ezerért.Pár óra hosszára.Sz.-tetek is költözzünk el minnèl hamarabb?Párom règen ennyit adott haza de az tartalmazta az ennivalót is stb..De itt semmit se.😞
2016. okt. 22. 12:03
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
:) Nem eldugott de ha sikerül ismerősnèl találni kapunk ennyiért.Persze vannak jóval drágábbèrt.De átlag 30-40közt már igènyeset kitudsz venni.
2016. okt. 22. 12:35
 12/38 anonim ***** válasza:
72%
te nagyon el vagy tájolva az árakat illetően.
2016. okt. 22. 12:44
 13/38 A kérdező kommentje:
Laktam már albiba nem 1hónapig és fennt tudtam tartani.De tisztába vagyok hogy 1havi keresetet mi mindenre bekell osztani.Akkor is sokkalom hogy 100ezret adjuk haza és mondom egy vacsora sincs benne.Csak az hogy van hol aludni.
2016. okt. 22. 12:44
 14/38 anonim ***** válasza:
31%

Hol éltek ti hogy 30-40 ezerért tudtok albit? Még ismerősnél sincs ennyi.

Gyors költségvetés: Nyíregyházán béreltem egyszobás garzont, közepesen rossz környéken, átlagos állapotút. Ez volt 50 ezer, baráti alapon. Amúgy 65 lett volna.

Rezsi: spóroltam ahol tudtam, így nyáron kijött egymagamra 40 ezerből, télen 50 körüliből.

Tv, internet: 8000

helyi bérlet(diák):2800

étel: Kéthetente jártam haza, akkor tudtam visszahozni valamennyit, de így is elköltöttem havi 25 ezret, egymagamra, spórolósan, úgy hogy krumplit, hagymát ilyenket otthonról vittem. Havonta egyszer jutott egy pizzára vagy kínaira.

Már itt 130 ezernél jártam, de ebben még nem volt benne a ruházkodás, gyógyszerek, fogamzásgátló, váratlanul felmerülő költségek. Szórakozásról nem is nagyon álmodhattam.

Igen tudom, én vállaltam, mehettem volna társbérltebe, de az se lett volna annyival olcsóbb, ha hozzáadom hogy a rezsi értelemszerűen megnőtt volna. Azért a plusz 10 ezerért meg saját magam ura voltam.

2016. okt. 22. 12:46
 15/38 anonim ***** válasza:
96%

OFF

Mi veszi rá az embert, hogy a "Sz.-tetek" és a szerintetek közötti 2 karaktert megspórolja? Hihetetlen. Szerintem még leírni is nehezebb úgy.

ON

2016. okt. 22. 12:47
 16/38 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok az árakkal kedves kommentelő.Lehet hogy nem jól fogalmaztam meg hogy mikènt vannak itthon a dolgok.Anyu is dolgozik.Ő mondta hogy költözzek haza mivel a húgom ovis koráig én voltam itthon vele.Pedig nem 1-2 munkalehetőséget elszalasztottam de nem bántam meg hogy így történt.
2016. okt. 22. 12:48
 17/38 anonim ***** válasza:
Ha van jobb megoldás, akkor költözz el. Szerintem ha ezt így elmondod anyukádnak, akkor meg fogja érteni.
2016. okt. 22. 12:52
 18/38 A kérdező kommentje:
Csak annyi offoska :) hogy úgy szoktam meg hogy így írom le sz.-ted? 😆Igazad van a költségvetéssel kapcsolatba.Szeged környékèn 1városról van szó.És ha megyünk albiba a párommal akkor 2kereset lenne miest munkaképes leszek.Szédülès miatt.
2016. okt. 22. 12:53
 19/38 anonim ***** válasza:
42%

Nem értem mit rugóztok az albin... èn Budapesten bèrelek 1.5 szobás panellakást 40+rezsiért, szóval nem lehetetlen!

Kerdező! K. sok a 100 kettőtökre egy szobáért, ahol még nyugtotok sincs!

Le kell ülni anyukáddal átbeszélni, átnézni pontosan a havi kiadásokat, igazságosan elosztani, és az alapján fizetni a részeteket. Ha nem megy költözni kell.

2016. okt. 22. 12:56
 20/38 anonim ***** válasza:
55%
Jogosan.
2016. okt. 22. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!