Jogosan kér ennyit?
Hol éltek ti hogy 30-40 ezerért tudtok albit? Még ismerősnél sincs ennyi.
Gyors költségvetés: Nyíregyházán béreltem egyszobás garzont, közepesen rossz környéken, átlagos állapotút. Ez volt 50 ezer, baráti alapon. Amúgy 65 lett volna.
Rezsi: spóroltam ahol tudtam, így nyáron kijött egymagamra 40 ezerből, télen 50 körüliből.
Tv, internet: 8000
helyi bérlet(diák):2800
étel: Kéthetente jártam haza, akkor tudtam visszahozni valamennyit, de így is elköltöttem havi 25 ezret, egymagamra, spórolósan, úgy hogy krumplit, hagymát ilyenket otthonról vittem. Havonta egyszer jutott egy pizzára vagy kínaira.
Már itt 130 ezernél jártam, de ebben még nem volt benne a ruházkodás, gyógyszerek, fogamzásgátló, váratlanul felmerülő költségek. Szórakozásról nem is nagyon álmodhattam.
Igen tudom, én vállaltam, mehettem volna társbérltebe, de az se lett volna annyival olcsóbb, ha hozzáadom hogy a rezsi értelemszerűen megnőtt volna. Azért a plusz 10 ezerért meg saját magam ura voltam.
OFF
Mi veszi rá az embert, hogy a "Sz.-tetek" és a szerintetek közötti 2 karaktert megspórolja? Hihetetlen. Szerintem még leírni is nehezebb úgy.
ON
Nem értem mit rugóztok az albin... èn Budapesten bèrelek 1.5 szobás panellakást 40+rezsiért, szóval nem lehetetlen!
Kerdező! K. sok a 100 kettőtökre egy szobáért, ahol még nyugtotok sincs!
Le kell ülni anyukáddal átbeszélni, átnézni pontosan a havi kiadásokat, igazságosan elosztani, és az alapján fizetni a részeteket. Ha nem megy költözni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!