Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan kér ennyit?

Jogosan kér ennyit?

Figyelt kérdés
4-en vagyunk tesók.A pici 7éves.Nekem a párom ide jön munkaután 6-7órafele.Anyu közölte fejenként 25ezret adjunk le de ez csak a rezsi.A kaját mindenki magának veszi.100ezret adnánk.Ez tartalmazza a villanyt,vízet és a havi 1gázpalackot.Durván 25-re se jön ki összesen.Elég egyszerű ház.Èpp csak az alapok vannak szó szerint.100körül keresünk.Èn ezt nem tartom reálisnak mivel 50ezerből már normális albit fennt tartunk.Èn mondtam hogy én ezt nem tudom vállalni.A párom szinte csak alszik itt.1szobáért soknak tartom.Mellette anyu is dolgozik.Nekem 3hónapja nincs bevételem betegség miatt.Lènyegèbe 75ezer csak úgy menne a pènztárcájába.Sztem nem így kèneMind a 4-en kiakadtunk ha több száz ezret és palotába èlnènk akkor magunktól adnánk segítenénk de mikor ez a helyzet van itthon ne várja hogy 1szobát bérelünk 50ezerért.Pár óra hosszára.Sz.-tetek is költözzünk el minnèl hamarabb?Párom règen ennyit adott haza de az tartalmazta az ennivalót is stb..De itt semmit se.😞
2016. okt. 22. 12:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
95%
ha van miből költozni akko igen
2016. okt. 22. 12:11
 2/38 anonim ***** válasza:
73%
(amugy jogos. ő diktálhat feltételeteket nektek meg jogotok van el nem fogadni
2016. okt. 22. 12:12
 3/38 anonim ***** válasza:
91%

Az ő ingatlanja, az ő szabályai.

Ez jó módszer annak a közlésére is, hogy ideje saját otthon után nézni. Ha minimális összeget kérne tőletek, akkor a nyakán maradtok ki tudja meddig. Ha már nem éri meg nektek maradni, úgyis elmentek. Pénz beszél...

2016. okt. 22. 12:20
 4/38 anonim ***** válasza:
94%
Ha ennyiből normális albit tudnál fenntartani, mi tart vissza???
2016. okt. 22. 12:20
 5/38 anonim ***** válasza:
93%
Ha szerinted 50-ből albit lehet fenntartani, nosza, menjetek. Amúgy a rezsi nem csak víz, villany, gáz. Van ott a szemétdíjtól a net/kábeltv-ig több minden. Plusz az sem feltétlenül boldogság a többieknek, hogy a párod is ott van.
2016. okt. 22. 12:28
 6/38 A kérdező kommentje:
Így van az ő ingatlanja.De azt tegyük hozzá én takarítok a házat.Ő csak hètvégén max.Fellehet tartani mert 30ezer az albi+a rezsi.És akkor lakásba élünk és nyugodtan.Nem igazán van most miből költözni.De mindenképp januárba vagy albi vagy külföldre megyünk.Addigra hátha kiderülne a betegségem oka is.És akkor tudok újra dolgozni.
2016. okt. 22. 12:28
 7/38 A kérdező kommentje:
Mondtam a párom csak itt alszik.De a szemét is 2ezer ft.Külön kaján vagyunk.A net mindenki magának tölti a telót es mobilinternetünk van.Amúgy nem szereti befizetni a rezsit elmaradások vannak.Mi hiába adjuk oda a pènzt mègse fizeti be.
2016. okt. 22. 12:31
 8/38 anonim ***** válasza:
68%
Valami nagyon eldugott helyen élhettek, hogy 30 az albi...
2016. okt. 22. 12:31
 9/38 A kérdező kommentje:
És még nekem külön van bevezetve a kábel.Azt is én fizetem.Nekik is külön van.Azt pedig a többiek ,,Fizetik''.
2016. okt. 22. 12:32
 10/38 anonim ***** válasza:
87%

A barátod az albérletbe is csak aludni jár majd haza, mégsem fog kevesebb bérleti díjat fizetni. Sejtelmed sincs, miből jön össze a rezsi.

Pont ezért javaslom én is, hogy keressetek albit, és költözzetek el!

Eleve nem egészséges, hogy öten laktok ott, és nyakatokra viszel egy hatodikat. Gondolom, nem egy 5 szobás, két szintes házakban laktok.

2016. okt. 22. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!