Azt hiszi az Ő gyereke!?
Nálunk a bébiszitter(ismerős ismerőse)játszotta azt az egy éves lányommal, hogy berakta a kulcscsomóját a melltartójába és kiszedette a lányommal játékból. Persze a fele kilógott, de az a nő is szájrapuszilta(az volt az utolsó alkalom, hogy vele volt) és volt benne egyszerűen valami taszító. Párszor vigyázott csak rá, gyorsan váltottunk.
Hallgass a megérzéseidre, ha nem is pedofil, de olyan emberhez ne hagyd közel kerülni, aki téged taszít, vagy akinek a viselkedése undort vált ki. Én minimálisra csökkenteném a találkozásokat, mert bizony ha nagyobb lesz a lányka, harc lesz azért, hogy a nővel lehessen. Esetleg ezt a viselkedést eltanulja, vagy ha nem is molesztálja érzelmi károkat is okozhat neki.
Ünnepekre kellene korlátozni a viszonyt.
Apukád ezentúl inkább egyedül menjen látogatóba. A felesége meg nem vér szerinti rokonod, nem is nevelő anyád (ha jól vettem ki a szövegből), így simán eltilthatod tőle. Ha az eltiltás nem is megoldható, de a találkozások számának minimalizálása talán az.
Nekem a viselkedése nem kicsit tűnik betegesnek. Tutira nem engedném a gyerekem közelébe. (ha lenne)
Hát, örülhetsz úgy is, hogy nem engeded a közelébe :D
Hihetetlen, milyen emberek vannak.
Nem csoda, ha sok anya nem veszi észre a családjában az árulkodó jeleket, ha kívülről a sok jóakaró a gyerek ellen beszél...
Az biztos h az en gyerekemmel senki nem vonulna el a sötet szobaba h ott csokolja szajon es ki tudja miket muvel vele .
Gyengék az anyai ösztöneid , en mindenkivel szembeszalltam mint az oroszlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!