Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszi az Ő gyereke!?

Azt hiszi az Ő gyereke!?

Figyelt kérdés
Édesapám felesége nagyon furcsán viselkedik a négyéves kislányommal születése óta. Gyakorlatilag azt látom rajta, hogy a gyerekemet a sajátjának érzi, ki akarja sajátítani magának. Kezdetben folyton elvitte a tárasaságból miközben pl. simogattatta a saját arcát csemetémmel és "Szereti mami"-t suttogott Neki, vagy a sötét szobában találtam rájuk ahol csendben beszélgetett Vele. Fogalmam sincs miről. Mindenkire "vicsorog", akihez a kislányom kötődik, szemmel láthatóan nem tudja elviselni, ha mást is szeret. Akkor telt be a pohár, amikor a gyermekem száját bekapta és lecsókolta róla a fagyit. Nincs olyan, hogy ne érintené a kislányt, minden séta alkalmával arra törekszik, hogy az ő kezét fogja és viszi is el. Folyton rajta van, fáradhatatlanul puszilgatja. Ilyenkor mintha átszellemülne az egész feje. A viselkedéséből az látszik, hogy meggyőződése, hogy a gyermeknek rá van szüksége. Korábban számtalanszor észrevettem, hogy ellenem dolgozik, amit én csináltam azt a gyerekem előtt lenézte. Persze azóta már voltak viták emiatt, a szájon csókolgatás és a számomra aberrált viselkedése miatt, de folyton ilyenekkel jön, hogy értsem meg, ahogy megszületett a gyerekem, belőle előjött az anyai ösztön és higgyem el, hogy nem szereti jobban a saját gyerekeit, mint ezt a kislányt. Számomra ez beteges, főleg így, hogy nem is vér szerinti rokona. Nyilván szeresse, de ezt már nem tartom normálisnak. Képtelen vagyok tolerálni, nem érdekel a családi béke sem. Találkozott valaki hasonlóval? Hogy nevezik az ilyen viselkedészavart? Mi ez?
2016. szept. 19. 10:07
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%
Hát tudod én úgy kiosztanám, hogy nem állna meg a lábán, hogy soha, soha többé ne menjen a közelébe, olyan durván sérteném meg amennyire csak lehet, sőt a szemébe vágnám, hogy egy pedofil, és nem merjen többet a gyerekem közlébe menni. Apukád is a homokba dugja a fejét, nem hiszem, hogy nem látja mi történik. Ezek után inkább megszakítanám velük a kapcsolatot, mint hogy valami visszafordíthatatlan dolgot tegyen a gyerekkel ez a pszichopata nő!
2016. szept. 19. 15:46
 32/40 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk a bébiszitter(ismerős ismerőse)játszotta azt az egy éves lányommal, hogy berakta a kulcscsomóját a melltartójába és kiszedette a lányommal játékból. Persze a fele kilógott, de az a nő is szájrapuszilta(az volt az utolsó alkalom, hogy vele volt) és volt benne egyszerűen valami taszító. Párszor vigyázott csak rá, gyorsan váltottunk.

Hallgass a megérzéseidre, ha nem is pedofil, de olyan emberhez ne hagyd közel kerülni, aki téged taszít, vagy akinek a viselkedése undort vált ki. Én minimálisra csökkenteném a találkozásokat, mert bizony ha nagyobb lesz a lányka, harc lesz azért, hogy a nővel lehessen. Esetleg ezt a viselkedést eltanulja, vagy ha nem is molesztálja érzelmi károkat is okozhat neki.

Ünnepekre kellene korlátozni a viszonyt.

2016. szept. 19. 16:59
 33/40 DuplaKV ***** válasza:
78%

Apukád ezentúl inkább egyedül menjen látogatóba. A felesége meg nem vér szerinti rokonod, nem is nevelő anyád (ha jól vettem ki a szövegből), így simán eltilthatod tőle. Ha az eltiltás nem is megoldható, de a találkozások számának minimalizálása talán az.

Nekem a viselkedése nem kicsit tűnik betegesnek. Tutira nem engedném a gyerekem közelébe. (ha lenne)

2016. szept. 19. 19:12
 34/40 Snorri ***** válasza:
83%
Ez tényleg durva. Engem sem érdekelne a családi béke. Az alap, hogy nem csak hosszú hétvégére, de egy ötperces sétára sem engedném el őket. Apukámnak négyszemközt megmondanám, hogy sajnálom, de ez nem normális, nem engedem a közelébe. Állandóan velük lennék, de nagyon megritkítanám a találkozásokat. Apukámnak megmondanám, hogy egyedül szívesen látom. És minden nem tetsző viselkedését a nőnek azonnal, határozottan leállítanám!
2016. szept. 19. 23:40
 35/40 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, hasznos volt mind! Biztos voltam benne, hogy mi látjuk reálisan a dolgokat a férjemmel és nem véletlenül csináljuk a cirkuszt. Édesapám szerint "csak szereti" a felesége a kislányt, és 1-2 ismerős szerint pedig örüljek, hogy unokájának tartja gyermekemet ez a nő. Kíváncsi lennék ezeknek az ismerősöknek a véleményére akkor is, ha az ő gyerekükkel csinálná ezt valaki. Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 20. 09:05
 36/40 anonim ***** válasza:
52%

Hát, örülhetsz úgy is, hogy nem engeded a közelébe :D

Hihetetlen, milyen emberek vannak.

Nem csoda, ha sok anya nem veszi észre a családjában az árulkodó jeleket, ha kívülről a sok jóakaró a gyerek ellen beszél...

2016. szept. 20. 12:50
 37/40 Snorri ***** válasza:
52%
Majd írj valamikor, hogy alakulnak a dolgok!
2016. szept. 20. 16:21
 38/40 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést! Jelentkezem majd, mert ki akarom kérni pszichológus véleményét is erről. Megírom később a fejleményeket.
2016. szept. 21. 08:52
 39/40 anonim ***** válasza:
10%

Az biztos h az en gyerekemmel senki nem vonulna el a sötet szobaba h ott csokolja szajon es ki tudja miket muvel vele .

Gyengék az anyai ösztöneid , en mindenkivel szembeszalltam mint az oroszlan

2016. okt. 3. 15:21
 40/40 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Van valami fejlemény?
2016. okt. 4. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!