Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszi az Ő gyereke!?

Azt hiszi az Ő gyereke!?

Figyelt kérdés
Édesapám felesége nagyon furcsán viselkedik a négyéves kislányommal születése óta. Gyakorlatilag azt látom rajta, hogy a gyerekemet a sajátjának érzi, ki akarja sajátítani magának. Kezdetben folyton elvitte a tárasaságból miközben pl. simogattatta a saját arcát csemetémmel és "Szereti mami"-t suttogott Neki, vagy a sötét szobában találtam rájuk ahol csendben beszélgetett Vele. Fogalmam sincs miről. Mindenkire "vicsorog", akihez a kislányom kötődik, szemmel láthatóan nem tudja elviselni, ha mást is szeret. Akkor telt be a pohár, amikor a gyermekem száját bekapta és lecsókolta róla a fagyit. Nincs olyan, hogy ne érintené a kislányt, minden séta alkalmával arra törekszik, hogy az ő kezét fogja és viszi is el. Folyton rajta van, fáradhatatlanul puszilgatja. Ilyenkor mintha átszellemülne az egész feje. A viselkedéséből az látszik, hogy meggyőződése, hogy a gyermeknek rá van szüksége. Korábban számtalanszor észrevettem, hogy ellenem dolgozik, amit én csináltam azt a gyerekem előtt lenézte. Persze azóta már voltak viták emiatt, a szájon csókolgatás és a számomra aberrált viselkedése miatt, de folyton ilyenekkel jön, hogy értsem meg, ahogy megszületett a gyerekem, belőle előjött az anyai ösztön és higgyem el, hogy nem szereti jobban a saját gyerekeit, mint ezt a kislányt. Számomra ez beteges, főleg így, hogy nem is vér szerinti rokona. Nyilván szeresse, de ezt már nem tartom normálisnak. Képtelen vagyok tolerálni, nem érdekel a családi béke sem. Találkozott valaki hasonlóval? Hogy nevezik az ilyen viselkedészavart? Mi ez?
2016. szept. 19. 10:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
92%
Ha ezek után elengeded a gyereked a pedomamival hosszú hvg-re akkor pont ugyanannyira leszel hibás mint a mama!!! Közelebe nem mennék az tuti, max apámmal találkoznék külön. Ez totál aberrált viselkedés.
2016. szept. 19. 11:39
 22/40 anonim ***** válasza:
45%
szerintem mutasd meg neki az itteni válaszokat és akkor hátha észhez tér..
2016. szept. 19. 11:41
 23/40 anonim ***** válasza:
86%

"simogattatta a saját arcát csemetémmel és "Szereti mami"-t suttogott Neki".

Aztán a sötét szobában meg majd nem az arcát fogja simogattatni, mert azt meg még jobban szereti mami, nem?

Soha ne hagyd őket egyedül. De még a papával sem, mert nem fog úgy figyelni rájuk, mint kellene. Anyaként a te felelősséged, hogy megvédd a gyereket a családon belüli erőszaktól. A pedofília az. Ne dugd homokba a fejed.

2016. szept. 19. 11:42
 24/40 anonim ***** válasza:
89%
22-es, ez a lehető legrosszabb megoldás, a pedofilok rejtőzködnek. Ugyan, hozza kérdező a tudtára, hogy tud a beteg dolgáról, akkor majd jobban figyel, nehogy rajtakapják.
 25/40 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos van rá példa, hogy pedofíl nők is élnek közöttünk.

[link]

[link]

"Először 1984-ben tett közzé egy tanulmányt Finkelhor és Russell, melyben úgy becsülték, hogy a pedofília áldozatául eső lányok 5%-a, s a fiúk 20%-a női molesztálók áldozata! Az azóta eltelt közel 30 év alatt bebizonyosodott, hogy ezek a számok csak a jéghegy csúcsát mutatják: a gyermekmolesztálásokból minden bizonnyal a fenti százalékoknál jóval nagyobb arányban veszik ki a részüket a pedofil nők."

[link]

26/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, teljesen korrekt mindegyik, igazatok van! Én is igy látom a dolgokat és mint felelősségteljes anya, nem fogom a felügyeletem nélkül hagyni egy percre sem a kislanyomat, ha a közelében van. A ferjem is ezen a véleményen van.
2016. szept. 19. 11:43
 27/40 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon példás a hozzáállásotok :)

Csak készüljetek rá, hogy lesz hiszti bőven, nehogy megtörjön titeket a mama.

Ijesztő még belegondolni is, hogy mit csinálhat vele egyedül, ha mellettetek ilyen dolgokat tesz a gyerekkel.

2016. szept. 19. 11:50
 28/40 A kérdező kommentje:
Teljesen egyedül még nem maradt vele, nyilvan nem is fogom hagyni. Betörni pedig eddig sem tudott, ezutan sem fog...
2016. szept. 19. 12:01
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
A lányod hagyja ezt? Nekem a kis unokahugom azt sem hagyja, hogy megpusziljam, megöleljem, ha nem akarja.
2016. szept. 19. 12:31
 30/40 anonim ***** válasza:
82%

"Hogy nevezik az ilyen viselkedészavart? Mi ez?"

Pedofíliának nevezik.

2016. szept. 19. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!