Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszi az Ő gyereke!?

Azt hiszi az Ő gyereke!?

Figyelt kérdés
Édesapám felesége nagyon furcsán viselkedik a négyéves kislányommal születése óta. Gyakorlatilag azt látom rajta, hogy a gyerekemet a sajátjának érzi, ki akarja sajátítani magának. Kezdetben folyton elvitte a tárasaságból miközben pl. simogattatta a saját arcát csemetémmel és "Szereti mami"-t suttogott Neki, vagy a sötét szobában találtam rájuk ahol csendben beszélgetett Vele. Fogalmam sincs miről. Mindenkire "vicsorog", akihez a kislányom kötődik, szemmel láthatóan nem tudja elviselni, ha mást is szeret. Akkor telt be a pohár, amikor a gyermekem száját bekapta és lecsókolta róla a fagyit. Nincs olyan, hogy ne érintené a kislányt, minden séta alkalmával arra törekszik, hogy az ő kezét fogja és viszi is el. Folyton rajta van, fáradhatatlanul puszilgatja. Ilyenkor mintha átszellemülne az egész feje. A viselkedéséből az látszik, hogy meggyőződése, hogy a gyermeknek rá van szüksége. Korábban számtalanszor észrevettem, hogy ellenem dolgozik, amit én csináltam azt a gyerekem előtt lenézte. Persze azóta már voltak viták emiatt, a szájon csókolgatás és a számomra aberrált viselkedése miatt, de folyton ilyenekkel jön, hogy értsem meg, ahogy megszületett a gyerekem, belőle előjött az anyai ösztön és higgyem el, hogy nem szereti jobban a saját gyerekeit, mint ezt a kislányt. Számomra ez beteges, főleg így, hogy nem is vér szerinti rokona. Nyilván szeresse, de ezt már nem tartom normálisnak. Képtelen vagyok tolerálni, nem érdekel a családi béke sem. Találkozott valaki hasonlóval? Hogy nevezik az ilyen viselkedészavart? Mi ez?
2016. szept. 19. 10:07
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
80%

"simogattatta a saját arcát csemetémmel"

"sötét szobában találtam rájuk"

"Folyton rajta van, fáradhatatlanul puszilgatja"

"a gyermekem száját bekapta"

"lecsókolta róla a fagyit"

Kedves kérdező!

Gondold végig, hogy akkor is ilyen "elnéző" lennél -a hozzászólókkal együtt- , ha ezt pl. nem egy nő csinálná a kislányoddal hanem egy férfi??

A gyerek szempontjából ugyanis teljesen mindegy, hogy milyen nemű személy molesztálja!!

Ugye te is tudod a választ, hogy rögtön mindenki rendőrért kiabálna, és le is csuknák az illetőt.

Te viszont már 4 éve eltűröd, hogy a kislányodon élje ki beteges hajlamait ez a nőnemű pedomami.

Arra gondolni sem merek, hogy mi mindent csinálhatott még vele, amiknek nem voltál a közvetlen szemtanúja!!

2016. szept. 19. 11:13
 12/40 anonim ***** válasza:
89%

nem normális a viselkedése, nem hagynám kettesben a gyerekemmel, az biztos. A férjednek is el kéne igazítania, h tudja mi merre hány méter.

Ha a szép szó nem használ, akkor el kell igazítani keményen, max megsértődik.

2016. szept. 19. 11:16
 13/40 anonim ***** válasza:
80%

Tipikus kettős mérce!

Ha egy nő éli ki a beteges hajlamait ráadásul másnak a gyerekén, az nem pedofília, csupán "anyai ösztön".

Kérdező! Te ugyanolyan beteges vagy, ha ezt évek óta eltűröd!!!

2016. szept. 19. 11:19
 14/40 anonim ***** válasza:
75%
Apud előtt volt férje, akitől vannak gyerekei? A gyerekei (akár apudtól is, ha közös van), hogyan viszonyulnak hozzá, milyen a kapcsolatuk, milyen anya/ anya volt, amíg kicsik voltak?
2016. szept. 19. 11:21
 15/40 anonim ***** válasza:
86%

"Azt hiszi az Ő gyereke"

Ilyen beteges dolgokat, a saját gyerekével sem csinál egy normális anya!

2016. szept. 19. 11:22
 16/40 anonim ***** válasza:
87%
ezután nehogy a közelébe engedd
2016. szept. 19. 11:27
 17/40 anonim ***** válasza:
91%

Lepontozták 55%-ost, pedig ezeknél nekem is a pedofília volt az első, ami eszembe jutott. A fagyicsókolgatós, és a sötét szobás résznél legalábbis mindenképpen. Előbbinél hányingert is kaptam, hát még a gyerek, kicsi vagy sem... milyen jó is lehet ilyesmikre visszaemlékezni, amikor már tudja, hogy mit jelent csókolózni...

Lehet, hogy nem szándékosan csinálja, de a mama beteges, és bizony van benne pedofil hajlam jócskán.

"simogattatta a saját arcát csemetémmel és "Szereti mami"-t suttogott Neki... a sötét szobában találtam rájuk ahol csendben beszélgetett Vele. Fogalmam sincs miről. Mindenkire "vicsorog", akihez a kislányom kötődik... a gyermekem száját bekapta és lecsókolta róla a fagyit... Ilyenkor mintha átszellemülne az egész feje".

Ugye tudod, kiknek szokott "átszellemülni a feje"?

Ez még távolról sem normális viselkedés, tegye a kezét a szívére aki szerint igen. Ez nem anyai ösztön, pedofil ösztön.

Ennek nevezik ezt a viselkedészavart: pedofíliának. Nincs nemekre leosztva, nők is élnek vele, csak ezek az esetek kevésbé kapnak napvilágot.

Ne hagyd őket egyedül, ki tudja, mit művel, fog művelni vele.

18/40 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez inkább pedofil viselkedés, semmi anyait nem látok benne. És igen, vannak pedofil nők, még ha kevesebben is, mint a férfiak. (Vagy kevesebbről derül ki, mert az embereknél működik a kettős mérce, nehezebben buknak le.)

Tényleg gondold végig, ha anyukád férje, egy nagybácsi, szomszéd bácsi csinálna ilyet, bevennéd, hogy apai ösztönök? Ugye, hogy nem! Akkor kezeld ezt a helyzetet is úgy, ahogy kell: a nő betegesen vonzódik a gyerekedhez, pedofil tüneteket mutat. Ne engedd a közelébe a felügyeleted nélkül, ne hagyd, hogy testközelben legyenek, ne hagyd, hogy náluk aludjon. Igen, lesz családi vita, de ha emiatt elfordítod a fejed, akkor te is felelős vagy, hogy molesztálja valaki a gyerekedet. :(

19/40 anonim ***** válasza:
90%

"a gyermekem száját bekapta"

"Folyton rajta van, fáradhatatlanul puszilgatja"

"a szájon csókolgatás"

"belőle előjött az anyai ösztön"

Ha pl. a szomszédból a 70 éves János bácsi "csókolgatná, nyalogatná és kapná be rendszeresen a kislányod száját",

akkor is megfelelő kifogás lenne a számodra, hogy csak "előjött az anyai -azaz apai- ösztön"??!

2016. szept. 19. 11:32
 20/40 anonim ***** válasza:
93%
Nem engedném a közelébe, ez nem is kérdés.
2016. szept. 19. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!