Azt hiszi az Ő gyereke!?
"simogattatta a saját arcát csemetémmel"
"sötét szobában találtam rájuk"
"Folyton rajta van, fáradhatatlanul puszilgatja"
"a gyermekem száját bekapta"
"lecsókolta róla a fagyit"
Kedves kérdező!
Gondold végig, hogy akkor is ilyen "elnéző" lennél -a hozzászólókkal együtt- , ha ezt pl. nem egy nő csinálná a kislányoddal hanem egy férfi??
A gyerek szempontjából ugyanis teljesen mindegy, hogy milyen nemű személy molesztálja!!
Ugye te is tudod a választ, hogy rögtön mindenki rendőrért kiabálna, és le is csuknák az illetőt.
Te viszont már 4 éve eltűröd, hogy a kislányodon élje ki beteges hajlamait ez a nőnemű pedomami.
Arra gondolni sem merek, hogy mi mindent csinálhatott még vele, amiknek nem voltál a közvetlen szemtanúja!!
nem normális a viselkedése, nem hagynám kettesben a gyerekemmel, az biztos. A férjednek is el kéne igazítania, h tudja mi merre hány méter.
Ha a szép szó nem használ, akkor el kell igazítani keményen, max megsértődik.
Tipikus kettős mérce!
Ha egy nő éli ki a beteges hajlamait ráadásul másnak a gyerekén, az nem pedofília, csupán "anyai ösztön".
Kérdező! Te ugyanolyan beteges vagy, ha ezt évek óta eltűröd!!!
"Azt hiszi az Ő gyereke"
Ilyen beteges dolgokat, a saját gyerekével sem csinál egy normális anya!
Lepontozták 55%-ost, pedig ezeknél nekem is a pedofília volt az első, ami eszembe jutott. A fagyicsókolgatós, és a sötét szobás résznél legalábbis mindenképpen. Előbbinél hányingert is kaptam, hát még a gyerek, kicsi vagy sem... milyen jó is lehet ilyesmikre visszaemlékezni, amikor már tudja, hogy mit jelent csókolózni...
Lehet, hogy nem szándékosan csinálja, de a mama beteges, és bizony van benne pedofil hajlam jócskán.
"simogattatta a saját arcát csemetémmel és "Szereti mami"-t suttogott Neki... a sötét szobában találtam rájuk ahol csendben beszélgetett Vele. Fogalmam sincs miről. Mindenkire "vicsorog", akihez a kislányom kötődik... a gyermekem száját bekapta és lecsókolta róla a fagyit... Ilyenkor mintha átszellemülne az egész feje".
Ugye tudod, kiknek szokott "átszellemülni a feje"?
Ez még távolról sem normális viselkedés, tegye a kezét a szívére aki szerint igen. Ez nem anyai ösztön, pedofil ösztön.
Ennek nevezik ezt a viselkedészavart: pedofíliának. Nincs nemekre leosztva, nők is élnek vele, csak ezek az esetek kevésbé kapnak napvilágot.
Ne hagyd őket egyedül, ki tudja, mit művel, fog művelni vele.
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez inkább pedofil viselkedés, semmi anyait nem látok benne. És igen, vannak pedofil nők, még ha kevesebben is, mint a férfiak. (Vagy kevesebbről derül ki, mert az embereknél működik a kettős mérce, nehezebben buknak le.)
Tényleg gondold végig, ha anyukád férje, egy nagybácsi, szomszéd bácsi csinálna ilyet, bevennéd, hogy apai ösztönök? Ugye, hogy nem! Akkor kezeld ezt a helyzetet is úgy, ahogy kell: a nő betegesen vonzódik a gyerekedhez, pedofil tüneteket mutat. Ne engedd a közelébe a felügyeleted nélkül, ne hagyd, hogy testközelben legyenek, ne hagyd, hogy náluk aludjon. Igen, lesz családi vita, de ha emiatt elfordítod a fejed, akkor te is felelős vagy, hogy molesztálja valaki a gyerekedet. :(
"a gyermekem száját bekapta"
"Folyton rajta van, fáradhatatlanul puszilgatja"
"a szájon csókolgatás"
"belőle előjött az anyai ösztön"
Ha pl. a szomszédból a 70 éves János bácsi "csókolgatná, nyalogatná és kapná be rendszeresen a kislányod száját",
akkor is megfelelő kifogás lenne a számodra, hogy csak "előjött az anyai -azaz apai- ösztön"??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!