Azt hiszi az Ő gyereke!?
,, a gyermekem száját bekapta és lecsókolta róla a fagyit"
FUUUUUJJJJJJJ. Hát én innentől kezdve szigorúan csak felügyelettel engedném, a közelébe. És azt is csak ritkán. És engem sem érdekelne a családi béke. Ez a nő el fogja tőled vadítani a gyerekedet, áááá ne engedjed már.
Én nem tudok a kérdésedre válaszolni, hogy milyen betegség ez, de hogy nem normális az hétszentség. sürgősen konzultálnék pszichológussal, hogy a megfelelő módon tudjam kezelni ezt a dolgot, mielőtt valami kér éri a gyereket. Nekem öt éves a lányom, soha nem engedném, hogy bárki megpróbáljon az anyja lenni helyettem. Álljon már meg a menet.
és ha nem finoman hanem erélyesebben mondod? nem bunkón csak hogy jobban felfogja. és tedd hozzá a példákat hogy mi az ami nem normális.. ami zavar,és ezek miatt már nem is szívesen viszed..
a kislányodat nem zavarja ez a helyzet?
,,Akkor a válasza adott: Az anyai ösztöne és hát mi van abban, hogy imádja"
Hát tudod, akkor ő maga mondta ki, saját magáról, hogy beteg. Mert egészséges ember más gyerekénél nem érez anyai ösztönt. És ha mégis, akkor kezeltesse az agyát. A gyerekedet pedig óvjad tőle, mert ez pszichopata.
akkor meg mondd el hogy a kislányodat is zavarja..
hátha az jobban meghatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!