Kezdenétek párkapcsolatot olyan férfival, aki 32 évesen még az anyjával lakik?
Én 21 éves vagyok és egy ilyen férfi udvarol nekem. Kedvesnek tűnik (még csak internetről ismerjük egymást), viszont elég nagy hátránynak érzem, hogy ennyire önállótlan, hogy 32 évesen is még anyukával lakik.
Én 18 éves koromtól kezdve már külön lakom, de hétvégére haza szoktam menni mindig, szóval én sem hanyagolom el a szüleimet, meg a családomat. De azt már most, 21 évesen is nehezen tudnám elképzelni, hogy még velük éljek, nem hogy 32 évesen....
Mit gondoltok erről?
Azért vannak itt gondok kérdező.
"18 éves koromtól kezdve már külön lakom" <-> "kollégiumban lakom"
Nem attól leszel önálló hogy anyádék pénzelnek és külön laksz.
"32 évesen már összegyűjthetett volna annyi pénzt, hogy saját lakást vegyen. Egy diplomás emberről van szó"
Megnézem te hol leszel ilyen idősen. Nekem egy csomó munkatársam van, 30+ évesen, főleg a nők otthon laknak, a férfiak meg albérletben. Pedig nem minimálbért keresnek.
Amúgy ha így állsz hozzá, akkor alapból nem értem mi egyáltalán a kérdésed?
21 évesen még gyerek vagy.
Az az alapképzés, amit Te elvégeztél, a régi rendszerben csak az ötéves diplomaképzés egy része volt, méghozzá a harmadév. Ezt ne felejtsd el.
Mindig mondom, hogy az ókori Görögországban 24 éves kortól szavazhatott az ember. Ahhoz képest, még van szintén 3 éved.
Hogy jön ide, hogy a kérdező hány éves, vagy mit végzett?
Ha nem lenne BA diplomája, akkor meg az lenne a baj, hogy fogd be a szád, mert még csak érettségiztél...? Vagy mi? Emberek, kapjatok már magatokhoz, hogy jön ez a kérdéshez? Meg hogy a diplomája mennyit ér? Elvégezte bárki azt az egyetemet amit a kérdező végez, hogy itt ütitek???
Gyerekesnek tűnik a pasi, de nem azért, mert az anyjával lakik, hanem azért, mert ennyivel fiatalabb csajjal ismerkedik ÉS az anyjával lakik - külön-külön nem lenne feltűnő egyik se, de együtt eléggé egy éretlen emberre utal ez a két dolog.
Egyébként szerintem is fontos megtapasztalni az önállóságot (bár látom, hogy jó pár társfüggő egyenesen sértésnek veszi, hogy az ember önmagában is értékes, nem csak egy pár feleként), de rengetegen boldogok úgy is, hogy szülői házból egyből a párjukkal költöztek össze. (Ilyenkor csak az a veszély fenyeget, hogy felosztódnak a szerepek és mindenki csak a "saját" dolgához ért, aztán ha az egyik pl. beteg, akkor a másik nem tudja, hogy kell mosni, meg ilyenek.)
Figyelj, ne ezt nézd... Azt, hogy vonz e valami benne. Hogy beindítjátok e egymást, van e valami közös érzés.
Tök véletleneken múlik, hogy hogy alakul valakinek az élete. Miért van ott, miért nem jött el.
És igazad van, jót tenne neki egy környezet változás tutira... de a te részedről ez annyiban érdekes, hogy ha van valami benne, ami neked kell, akkor rázd fel kicsit, add meg neki az a lökést, hogy megtegye ezt a lépést. Hozd kicsit lendületbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!