Kezdenétek párkapcsolatot olyan férfival, aki 32 évesen még az anyjával lakik?
Én 21 éves vagyok és egy ilyen férfi udvarol nekem. Kedvesnek tűnik (még csak internetről ismerjük egymást), viszont elég nagy hátránynak érzem, hogy ennyire önállótlan, hogy 32 évesen is még anyukával lakik.
Én 18 éves koromtól kezdve már külön lakom, de hétvégére haza szoktam menni mindig, szóval én sem hanyagolom el a szüleimet, meg a családomat. De azt már most, 21 évesen is nehezen tudnám elképzelni, hogy még velük éljek, nem hogy 32 évesen....
Mit gondoltok erről?
"Azt hiszem, hogy ha ezt mindenki betartaná, akkor az emberek 90%-a egyedül maradna."
Elég gáz az az ember, aki csak azért akar társat, mert fosik egyedül. Ő nem képes önmagát elviselni, de mástól elvárja.
# 30:
Most aztán jól megmondtad a GYK gyíkjainak... Persze féligazságok, mert azért megnézem azt a 7-8 milliós lakást, amit megkapsz egyedülállóként minimálbérre, támogatást is kapsz hozzá, ki is tudod majd fizetni, mert mindig lesz munkahelyed és olyan helyen van, ahol munkahely is van, de legalább jól megmondtad a 32 éves anyámasszony-katonájának...
Aztán majd az ő adójából mentenek meg, mint a devizahiteleseket, a saját butaságuktól.
#34-es, amiket leírtam, azok tények, még ha nem is tetszenek azoknak, akik a megoldás helyett szeretik az önsajnálatot választani.
Nekem már rég nincs lakáshitelem.:-) Aki meg egy 10. emeleti panelre valót sem tud összekotorni, az nem adózik annyit, hogy nagyon felháborodhatna rajta, mit kezd vele az állam.
Ha van igénye elkoltozni egy komoly kapcsolat esetén + most amíg otthon él nem szolgálja ki az anyja, akkor oké.
De ha még a boxerét is a mama készíti ki reggelente, akkor nem sok jóra számíthatsz. +az is lehet nem lenne igénye elkoltozni később sem..
Amúgy a kollégium dolog amire vered magad, még nem olyan nagy dolog. Messze van még a teljes önállóságtól.
Amúgy volt már komoly kapcsolata a pasinak? Ha nem, akkor menekülj.. 32 évesen elég érdekes lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!