Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek párkapcsolatot...

Kezdenétek párkapcsolatot olyan férfival, aki 32 évesen még az anyjával lakik?

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok és egy ilyen férfi udvarol nekem. Kedvesnek tűnik (még csak internetről ismerjük egymást), viszont elég nagy hátránynak érzem, hogy ennyire önállótlan, hogy 32 évesen is még anyukával lakik.

Én 18 éves koromtól kezdve már külön lakom, de hétvégére haza szoktam menni mindig, szóval én sem hanyagolom el a szüleimet, meg a családomat. De azt már most, 21 évesen is nehezen tudnám elképzelni, hogy még velük éljek, nem hogy 32 évesen....

Mit gondoltok erről?

2016. szept. 10. 14:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
61%

"Azt hiszem, hogy ha ezt mindenki betartaná, akkor az emberek 90%-a egyedül maradna."

Elég gáz az az ember, aki csak azért akar társat, mert fosik egyedül. Ő nem képes önmagát elviselni, de mástól elvárja.

2016. szept. 10. 16:05
 32/70 anonim ***** válasza:
52%
Ne állj vele szóba. Te gyerek vagy hozzá.
2016. szept. 10. 16:07
 33/70 anonim ***** válasza:
83%
Te se azért laksz külön, mert van házad, vagy albérletben élsz. Azért a kollégiumot ne nevezzük már elköltözésnek...
2016. szept. 10. 16:13
 34/70 anonim ***** válasza:
51%

# 30:

Most aztán jól megmondtad a GYK gyíkjainak... Persze féligazságok, mert azért megnézem azt a 7-8 milliós lakást, amit megkapsz egyedülállóként minimálbérre, támogatást is kapsz hozzá, ki is tudod majd fizetni, mert mindig lesz munkahelyed és olyan helyen van, ahol munkahely is van, de legalább jól megmondtad a 32 éves anyámasszony-katonájának...

Aztán majd az ő adójából mentenek meg, mint a devizahiteleseket, a saját butaságuktól.

2016. szept. 10. 16:13
 35/70 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is gyerek vagy egy 32 éveshez. Úgy meg fog öregíteni pár év alatt, hogy csuda. Kimaradnak azok a dolgok az életedből, melyek nem maradnának ki, ha egy korodbelivel járnál. Az is intő jel, hogy 32 évesen még az anyjával lakik. Egy komoly férfitől több önállóságot vár el az ember. Ráadásul interneten ismerted meg, ami szintén egy olyan közeg, hogy mondhat az ember bármit. Adhatsz a dolognak egy esélyt, de túl komolyan nem kell venni egyelőre a dolgokat. Úgyis kiforrja magát a dolog egy-két hónap múlva. Vagy esetleg találkozgassatok csak barátként, ismerd meg az életét. De akárhogy is nézem, nem jó ez, hogy ennyivel öregebb, te még szinte gyerek vagy, hozzá képest mindenképpen.
2016. szept. 10. 16:15
 36/70 anonim ***** válasza:
47%

#34-es, amiket leírtam, azok tények, még ha nem is tetszenek azoknak, akik a megoldás helyett szeretik az önsajnálatot választani.

Nekem már rég nincs lakáshitelem.:-) Aki meg egy 10. emeleti panelre valót sem tud összekotorni, az nem adózik annyit, hogy nagyon felháborodhatna rajta, mit kezd vele az állam.

2016. szept. 10. 16:24
 37/70 anonim ***** válasza:
80%

Ha van igénye elkoltozni egy komoly kapcsolat esetén + most amíg otthon él nem szolgálja ki az anyja, akkor oké.

De ha még a boxerét is a mama készíti ki reggelente, akkor nem sok jóra számíthatsz. +az is lehet nem lenne igénye elkoltozni később sem..

Amúgy a kollégium dolog amire vered magad, még nem olyan nagy dolog. Messze van még a teljes önállóságtól.

Amúgy volt már komoly kapcsolata a pasinak? Ha nem, akkor menekülj.. 32 évesen elég érdekes lenne

2016. szept. 10. 16:28
 38/70 anonim ***** válasza:
70%
Jó barátom,osztalytarsam az illető.31 éves,1 évvel több mint én. Azért lakik otthon mert most szakított jó 3 év után a baratnojėvel,munkahelye jelenleg! Nincs de volt. Csak ideiglenes munkája van. Anyukája bölcsiben gondozónő,apukája nyugdíjas és keveset kap.egészségügyileg nem tud dolgozni. S ezert költözött haza,ápolja apuját, meg anyuját viszi néha haza. Hévtől 15pre laknak,hegyen és anyuja lába sincs olyan állapotban hogy mindennaposan felgyalogoljon a hegyre. (Van h a szomszéd varosban lakó tesó viszi fel anyukát.nagyon szeretik egymást és összetartó család.amíg apuka nem volt lerobbanva ő hordta haza anyukát.)
2016. szept. 10. 16:29
 39/70 anonim ***** válasza:
41%
Ez a kérdés provokatív,ráadásul a kérdező egy ***va.Nekem semmi pénzért nem kellene egy ilyen lány!
2016. szept. 10. 16:31
 40/70 Snorri ***** válasza:
82%
Én mondjuk a helyedben ítélkezés helyett, ha szimpatikus mondjuk beszélgetnék vele erről arról a randik alatt, és bízom benne, hogy kiderülne. Ne legyen már az önmagában probléma, hogy szereti valaki az édesanyját. Apukájával mi a helyzet? Lehet meghalt, vagy beteg. Miért ne élhetne vele, ha szereti, jól kijönnek, nincsen felesége, elférnek....így tud segíteni a ház körül, kertben, nincsen egyedül, nem szeret egyedül lenni, és több pénzt félre tud tenni. Nem tudhatod, hogy mennyi van neki. Lehet arra vár, hogy valakivel családot tudjon alapítani, és vásárolni egy otthont. Minél később, minél több önerő, annál kevesebb hitel. Komolyan itt ez alapján ítélitek meg az embert? Az nem számít, hogy milyen ember. Pedig megnézheted, hogyan bánik egy férfi az édesanyjával, mert az sokat elmond róla. Én a helyedben nem kezdenék vele, mert már most elvárásaid vannak felé, már most nem felel meg nekik, és ahelyett, hogy őt kérdeznéd, itt teszed a gyakorin. De remélem rájön azért, hogy milyen kedves, és őszinte a választottja, és a végén te fogsz koppanni, amikor rájössz, hogy mégis jó parti. :)
2016. szept. 10. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!