Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még akkor sem kezdenétek olyas valakivel párkapcsolatot, aki dohányzik, hogyha egyébként minden rendben a személyiségével és tetszik is?
Kezdeni kezdenék,én is dohányoztam ezért megértem.De mindenképpen fontos,hogy leszokjon.Hagynék neki időt de ez alapkövetelmény nálam.Nem támasztok amúgy túl magas igényeket a nőkkel szemben,nem kell hetente háromszor edzésre járni és mindig csúcs formában lenni meg hasonlók.
De a cigit le kell tudnia tenni.
25F
attól, hogy valaki dohányzik, attól még ugyanolyan ember mint a többi, nem hülyébb, nem szemetebb nem egy se-ggfej, és ugyanúgy tud szeretni....utálom amikor a cigisekről ilyen véleményeket mondanak....
amúgy meg mivel cigizek így no problémo a kérdéseddel kapcsolatban...:)
Mért ne kezdenék? Csak annyi lenne a feltételem,hogy ha nagyon zavarna a füst ,akkor ne mellettem szívja. Attól,hogy cigizik valaki,ugyanolyan ember mint bárki más.
Am. én is dohányzok,párom is. :)
Az ő tüdeje, nem az enyém. Ha ettől még bejön, és hajlandó kompromisszumokra (gyakoribb fogmosás, mellettem ne gyújtson rá stb.) akkor miért ne kezdenék vele?
24/N
15:19!
igen ez nem is baj ez így teljesen elfogadható a részedről. Csak tudod sokan lenézik a cigiseket hasonlítják egy kocsmai selejthez sokan. Holott attól még ugyanolyan ember.
15:23!
Hurrá még 1 értelmes lány! :) Nahát nálunk is kb ez volt amiket leírtál....kompromisszumok :)
ASOT:
Én egyáltalán nem nézek le senkit emiatt. De nálam ez sajnos kizáró tényező. Dohánymentes közegben nőttem fel és élek, és továbbra is ezt szeretném.
igen ezért is mondtam neked, azt h ez a normális eset amit te is teszel és ahogyan te is gondolod!
Hogy nem elítéled mármint emberileg hanem nem kezdesz olyannal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!