Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek párkapcsolatot...

Kezdenétek párkapcsolatot olyan férfival, aki 32 évesen még az anyjával lakik?

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok és egy ilyen férfi udvarol nekem. Kedvesnek tűnik (még csak internetről ismerjük egymást), viszont elég nagy hátránynak érzem, hogy ennyire önállótlan, hogy 32 évesen is még anyukával lakik.

Én 18 éves koromtól kezdve már külön lakom, de hétvégére haza szoktam menni mindig, szóval én sem hanyagolom el a szüleimet, meg a családomat. De azt már most, 21 évesen is nehezen tudnám elképzelni, hogy még velük éljek, nem hogy 32 évesen....

Mit gondoltok erről?

2016. szept. 10. 14:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
77%

Akkor csak tényszerűen:

21 éves lányként nyomorog sokadmagával pár négyzetméteren egy koleszben, és az általa még sosem látott "netes udvarlóját" kezdi cikizni a gyíkon.

Szerencsétlen pasas!

Kifogott egy csajt, aki csak a lakására hajt, és az a fokmérője, hogy mije van a pasasoknak.

Gratulálok.

2016. szept. 10. 17:23
 52/70 anonim ***** válasza:
31%
Akármi miatt is élnek együtt, szinte zéró az esélye, hogy nincs tisztára nyalva a segge.
2016. szept. 10. 17:36
 53/70 anonim ***** válasza:
86%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3833168..

Neked önállótlan, nekem meg nem feltétlenül. Én pl utálom az értelmetlen pénzszórást, ha van lehetősége ott lakni, miért fizessen albérletet? Ez semmit nem árul el az anyjával való kapcsolatáról... van anyuci fiacskája, aki nem él otthon; és van teljesen normális férfi, aki meg igen.

2016. szept. 10. 17:54
 54/70 anonim ***** válasza:
34%

hát azt nem állítom, hogy a mai világban baromi könnyű elvonulni otthonról. az se életbiztosítás, ha diplomája van, manapság azzal is jár sz*r fizetés. persze attól még futná albérletre.

olyat is ismerek a közvetlen környezetemben, aki közel 40 éves és anyjáékkal él. jó a fizetése, és semmiben nem kell beleszállnia a rezsibe vagy kajába. van egy külön lakrésze, de akkor se az övé a ház. nem is talál magának normális nőt, mert senki nem akar ilyennel kezdeni

szóval ezt jól járd körül

2016. szept. 10. 18:02
 55/70 A kérdező kommentje:

Azért gyereknek nem mondanám magam, már én is elvégeztem az alapképzést az egyetemen, és már mesterképzésre járok. Persze ehhez a férfihez képest fiatal vagyok, de azért semmiképpen sem gyerek.

Ő amúgy nem azért lakik otthon, hogy az idős anyukájának segítsen, (ezt megérteném), van még két testvére is, akik szintén otthon laknak (bár ezzel nincs gond, mert ők jóval fiatalabbak, egyetemisták még)

A kollégiummal meg nem tudom mi a gondotok, én szeretem nagyon, a szobatársam a legjobb barátnőm.

Nyilván nem örökre leszek kollégiumban, csak amíg egyetemre járok.

2016. szept. 10. 18:19
 56/70 anonim ***** válasza:
55%

szerintem marhára mindegy, hogy valaki hogy lakik otthon. És az se mindegy hogy külön. Az, hogy ki hol lakik nem mond semmit szerintem. Meg kell ismerni az embert, abból derül ki, ki mennyire önálló. Én 29 évesen költöztem össze a férjemmel, addig az anyjáékkal lakott.Baromira nem zavart. Ugyanis, tök önálló ember, én nem értem attól miért lett volna több, hogy máshol fizeti a rezsit, nem a saját családjában. totál önellátó volt stb. Viszont volt előtte olyan udvarlóm, aki külön lakott évek óta, de anyuka hordta neki a kaját, meg vitte a szennyest... na kb ennyire semmit számít ki hol lakik. Az csak egy hely, és egyáltalán nem szabja meg az önállóság fokát.

Szóval én pontleszarnám, hol lakik, az embert ismerném meg, ha önálló, jöhet, ha nem mehet a levesbe. az meg úgyis útközben derül ki.

2016. szept. 10. 18:23
 57/70 anonim ***** válasza:
38%

"Nekem ez nagyon unszimpatikus. Aki nem tud egyedül ellenni, egyedül ellátni magát, a gondolataival meglenni, az ne akarjon addig társat."

Nekem pedig te vagy unszinpatikus. Az ember társas lény, nem hörcsög. Elhiszem, hogy te egyedül is elvagy. Biztos megszoktad, mert ilyen nővel nem sokan akarnának együtt lakni.

2016. szept. 10. 19:48
 58/70 anonim ***** válasza:
54%
21 éves létedre máris elég szépen tele vagy előítéletekkel... Ha csak a kirakatba kéne, és így nem illik oda, akkor hagyd el minél előbb, ne szórakozz vele, ő már nem ér rá úgy, mint te.
2016. szept. 10. 20:06
 59/70 anonim ***** válasza:
64%

Az ember társadalmi lény, nem társas. Akkor monogámok lennénk.

Mire kell neki a párkapcsolat? Unatkozik, nincs értelme az életének? Akkor a párjában sem fogja megtalálni azt. Csak elvárások lesznek felé.

Az ilyen a "két fél egy egész" ember, aki akkor pánikrohamot kap, ha a másik egyedül akar fél órát olvasni.

Egész ember legyen magában. Ne másokban találja meg önmagát. Ennek egy másik verziója azok a nők, akik azért szülnek gyerekeket, hogy legyenek barátaik.

2016. szept. 10. 20:12
 60/70 anonim válasza:
59%
Szerintem ismerd meg az illetőt személyesen és azután dönts! Csak a tisztánlátás végett: Régen teljesen természetesnek számított az, hogy akár több generáció is élt együtt egy lakásban. Tehát a legtöbben anyu apuval együtt éltek. Azután jött az a "korszak", hogy viszonylag könnyen lehetett saját lakáshoz jutni, építkezni. Ezt sokan ki is használták és elmentek külön lakni. Mostanság meg van az a helyzet, hogy a médiában továbbra is azt hangoztatják, hogy továbbra is az a trendi hogy külön költözzél csak éppen ellentmondásosan jól felcsavarták azokat a költségeket és a munkahelyek száma alaposan megcsappant, hogy ne legyen mind1, hogy merre lakjál. Ha talán elküldenek egy munkahelyedről, de lesz egy másik akkor könnyen előfordul, hogy albérletet kell váltani mert azok a munkahelyek nincsenek olyan közel. Ez egyébként szándékosan van így gerjesztve, hogy szétttépjék a családokat, hogy minél védtelenebbek legyünk a hatalommal szemben. Aki például egy nagy családi házban él a szüleivel és ráadásul a munkahelye is közel van, az többször is meggondolja manapság, hogy elköltözzön. Kivéve ha rossz a kapcsolata a szüleivel vagy esetleg másfelé kapna munkát vagy ha párkapcsolatot szeretne. Úgyhogy érdemes lenne személyesen megismerkedni mielőtt elhamarkodottan ítélkeznél.
2016. szept. 10. 20:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!