Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek párkapcsolatot...

Kezdenétek párkapcsolatot olyan férfival, aki 32 évesen még az anyjával lakik?

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok és egy ilyen férfi udvarol nekem. Kedvesnek tűnik (még csak internetről ismerjük egymást), viszont elég nagy hátránynak érzem, hogy ennyire önállótlan, hogy 32 évesen is még anyukával lakik.

Én 18 éves koromtól kezdve már külön lakom, de hétvégére haza szoktam menni mindig, szóval én sem hanyagolom el a szüleimet, meg a családomat. De azt már most, 21 évesen is nehezen tudnám elképzelni, hogy még velük éljek, nem hogy 32 évesen....

Mit gondoltok erről?

2016. szept. 10. 14:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:
Én kollégiumban lakom, nem saját házban. Bár tudom ez nem teljesen elköltözés a szülőktől, de végülis tulajdonképpen külön élek tőlük, mert csak hétvégére szoktam hazalátogatni. És természetesen az egyetem után sem tervezek hazaköltözni a szüleimhez.
2016. szept. 10. 15:17
 12/70 anonim ***** válasza:
70%

# 9:

"Nem csak saját házban lehet élni."

Valóban nem. Lehet kollégiumban 4-6 szobatárssal, albérletben félévente cserélődő vadidegennel. Ezek mind sokkal vonzóbb alternatívák, mint odahaza és minőségibb is így élni.

2016. szept. 10. 15:18
 13/70 anonim ***** válasza:
27%
NE TEDD!!! Pont 21 vagyok, és 3 napja hagytam ott a 32 éves exemet és a becses családját. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy valaki képes ennyire önállótlan és felelőtlen lenni 32 éves létére. Dolgozni luxus, azt várta hogy a rokkant szülei meg én majd eltartjuk. Pechére eltörtem a lábam, na az gyönyörű volt... 2 hétig arra volt képes hogy naponta egyszer az anyukájával kaját csináltasson nekem, amúgy egész nap Xboxozott. Egy forintunk nem volt. Kétszer majdnem kapott munkát, az egyiknél út közben visszafordult mert megbüntették a héven, a másikra el se indult mert "úgysincs pénze tüdőszűrőre". Most pánik van és sírás mert az anyjáék már utcára akarják tenni. Amint járógipszet kaptam, pattantam is. Szóval NE, SOHA!!!!
 14/70 anonim ***** válasza:
61%

Párom 33 éves,és képzeld a szüleivel lakik,én 26 lassan 27 évesen is a szüleimmel lakom,sőt bátyám 35 évesen is itthon lakik!

Nem érzem h a párom,vagy a bátyám sőt még én is önállótlan lennénk,csak éppen nem vagyunk hajlandoak albérleti díjat fizetni,mivel én eleve nem keresek olyan jól sőt most suliba is járok,a párom sem, vagy a számlákat meg a bérleti díjat fizetnénk,vagy a kaját..és mást nem!

Olyanról esetleg nem hallodtál,hogy NEM teheti meg mindenki h külön élljen!? Ha megtehetném /tehetnénk nem laknánk otthon...De hogy ez miatt ezt gondolod a faszoról gratulálok

15/70 A kérdező kommentje:
Szerintem 32 évesen már összegyűjthetett volna annyi pénzt, hogy saját lakást vegyen. Egy diplomás emberről van szó.
2016. szept. 10. 15:20
 16/70 A kérdező kommentje:
Például ha valaki 26 évesen még anyukával él, az nem zavarna, mert ő valószínűleg csak nem rég fejezte be az egyetemet és most kezdett munkába állni. De azért 32 évesen szerintem már túlzás még szülőkkel lakni. Másoknak ilyen korban már saját gyerekük van.
2016. szept. 10. 15:23
 17/70 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem gáz. Ha kijön a családjával, akkor minek menjen albérletbe? Akkor pénzkidobás.
2016. szept. 10. 15:25
 18/70 Bok Globule ***** válasza:
83%
Akkor megbeszéltük, hogy egyedi esetek vannak és ezt így mi nem fogjuk tudni megítélni, hogy a kérdező konkrétan milyen emberről beszél. Ezt csak ő fogja tudni megállapítani, viszont az nem mérvadó, hogy valaki hol lakik. Felesleges ilyenekben hinni. Ismerd meg és, ha nem jön be a dolog, akkor... akkor mi van? Semmi.
2016. szept. 10. 15:29
 19/70 anonim ***** válasza:
18%
13-as vagyok. Pénz ide vagy oda, 30 fölött szerintem egy egészséges embernek kellene, hogy igénye legyen arra, hogy önálló legyen. Én értem, hogy pocsékak a fizetések itthon, én se keresek jól 21 évesen de bakker, azért lehet találni fizethető albérletet, legrosszabb esetben társbérlővel. Főleg 32 évesen. Korábban volt egy másik párom is aki szintén az anyjától költözött össze velem 34 évesen, neki is a pótanyukája voltam. Szóval nem hiszek a tündérmesékben. Bármilyen meggyőzőek tudnak lenni, ha 30 fölött otthon lakik, ott valami nem stimmel. Maximum azt tudom elfogadni, ha egy épületben vannak de teljesen külön háztartásban.
2016. szept. 10. 15:29
 20/70 anonim ***** válasza:
81%

# 15:

"Szerintem 32 évesen már összegyűjthetett volna annyi pénzt, hogy saját lakást vegyen. Egy diplomás emberről van szó."

Szerintem meg hagyd a fenébe őt, ha ennyire fenntartásaid vannak vele szemben. Különben meg ha már bérkimutatást is kértél az elmúlt 10 évre visszamenőleg, akkor miért nem őt kérdezted meg, hogy miért él az anyjával. Mármint attól, mert valaki diplomás, még nem keres havi 1 milliót, hogy évente vehetne egy panellakást. Illetve, ha otthon lakik nyilván közösen tartják fenn a háztartást, így kiadásai is vannak. Elhiszem, hogy egy kollégiumból, aminek a havi 10-15 ezer forintos díjat anyu-apu fizeti könnyű ítélkezni, meg azt mondani, hogy te nem fogsz diploma után sem hazaköltözni, de meglepődnél az egyedül élésnek milyen költségei vannak. Persze be lehet társulni albérletbe, de mennyivel minőségibb élet egy vadidegent kerülgetni, mint valamelyik családtagod?

2016. szept. 10. 15:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!