Kezdenétek párkapcsolatot olyan férfival, aki 32 évesen még az anyjával lakik?
Én 21 éves vagyok és egy ilyen férfi udvarol nekem. Kedvesnek tűnik (még csak internetről ismerjük egymást), viszont elég nagy hátránynak érzem, hogy ennyire önállótlan, hogy 32 évesen is még anyukával lakik.
Én 18 éves koromtól kezdve már külön lakom, de hétvégére haza szoktam menni mindig, szóval én sem hanyagolom el a szüleimet, meg a családomat. De azt már most, 21 évesen is nehezen tudnám elképzelni, hogy még velük éljek, nem hogy 32 évesen....
Mit gondoltok erről?
Ezer oka lehet, hogy miért él így. Nem feltétlen ettől lesz valaki önálló, sokkal több múlik a gondolkodáson.
Én 27 leszek és együtt lakom a családommal és nem is tervezek elköltözni, mert önálló lakrészem van, csak konyha nincs külön.
Párom 34 és szintén a szüleivel van, mert egyrészt idősek már, másrészt nem örökölt csak úgy egy lakást. Albérletre minek költeni, mikor amúgy is nagy a ház, kényelmesen elférnek, annyi pénzt meg nem tudott még összegyűjteni, hogy hitel nélkül/vagy minimális hitelre vegyen egy lakást, pedig diplomás, dolgozó ember.
"És lehet nem bírja a magányt. Akkor minek lakjon egyedül egy külön lakásban ? Majd ha talál egy normális nőt, akkor biztos ő is külön költözik családot alapítani. De addig nem akar magányos lenni és többet fizetni feleslegesen."
Nekem ez nagyon unszimpatikus. Aki nem tud egyedül ellenni, egyedül ellátni magát, a gondolataival meglenni, az ne akarjon addig társat.
Telis-tele vagy előítélettel!!! ne menj! így nem érdemes, csak a saját megkövült előítéleteidet látod, nem a másik embert. Azt meg otthon a tükörben is nézegetheted.
A szar interneten ismerkedsz- az nem a legjobb hely erre-, meg Te külön laksz, és külön laksz és külön laksz. Más jót nem tudtunk meg rólad, ez meg valószínű nem a te érdemed 18 évesen pottyantottak neked egy lakást. Nem olyan könnyű lakást venni, mint ahogy írtad.
# 25:
"Nekem ez nagyon unszimpatikus. Aki nem tud egyedül ellenni, egyedül ellátni magát, a gondolataival meglenni, az ne akarjon addig társat."
Azt hiszem, hogy ha ezt mindenki betartaná, akkor az emberek 90%-a egyedül maradna.
Ez nem feltétlen önállótlanság, hanem ésszerű gazdálkodás is lehet.
Nem fizet albérletet, felezik a rezsit, nem kell külön háztartást vezetnie: főzés, mosás, takarítás, ami mind pénzbe kerül. Nem kell külön mosógépet stb-t venni, edényeket, ágyneműt, törülközőt stb. beszerezni. Erre ráér akkor, ha össze akar költözni a párjával. Így hamarabb lehet saját lakása is.
Miért jobb, ha a fizetése javát lakbérre és rezsire költi, és ha később lakást akar, akkor hitelt kell felvennie.
Igaz, ez csak akkor működik, ha nem visz haza mindennap másik csajt és nem rendez állandóan bulikat. De ilyen férfivel viszony nem érdemes kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!