Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek párkapcsolatot...

Kezdenétek párkapcsolatot olyan férfival, aki 32 évesen még az anyjával lakik?

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok és egy ilyen férfi udvarol nekem. Kedvesnek tűnik (még csak internetről ismerjük egymást), viszont elég nagy hátránynak érzem, hogy ennyire önállótlan, hogy 32 évesen is még anyukával lakik.

Én 18 éves koromtól kezdve már külön lakom, de hétvégére haza szoktam menni mindig, szóval én sem hanyagolom el a szüleimet, meg a családomat. De azt már most, 21 évesen is nehezen tudnám elképzelni, hogy még velük éljek, nem hogy 32 évesen....

Mit gondoltok erről?

2016. szept. 10. 14:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
48%
Ilyenek itt a 67 százalékos válaszolók. Én meg a 47 százalékommal adom az értelmes válaszokat. Jó kis mérce ez a társadalomról. :D
2016. szept. 10. 16:39
 42/70 anonim ***** válasza:
32%
Most a 46%-os nickeddel vagy fent...:D
2016. szept. 10. 16:44
 43/70 anonim ***** válasza:
26%
#41 Én is egy viszonylag korrekt választ adtam a magam 47 vagy 48 százalékommal. De ilyen a GY.I.K. Akinek kevesebb százaléka van, annak a válaszát kell jobban megfogadni. 0%-ot kaptam, holott csak annyit írtam, hogy 32 éves túl öreg hozzá, mert ő még csak most lett felnőtt. Ez aztán a 0%. Azt értem, hogy tele van kamasszal az oldal, de legalább ésszel értékelnék a válaszokat. Így az egész elcseszett... és már őszintén, nem is érdekel. Az okos kisebbség nem itt van.
2016. szept. 10. 16:46
 44/70 anonim ***** válasza:
31%
Engem mondjuk abszolút nem érdekel, hogy lepontoznak, sőt várom már, hogy mikor lesz kevesebb, ez egy mérce, könnyen feltérképezem, hogy milyen az oldal összetétele. Számomra, aki tudom magamról, hogy igyekszem, korrekten és segítő- és vigasztaló szándékkal állni a kérdezőkhöz, sosem személyeskedem, nem bántom őket (vannak itt elegen, akik megteszik helyettem) ez egy jelzés arról, hogy milyen lelketlen társadalomban élünk, de én ezen nem lepődöm meg, mert régóta tudom, hogy hová tart a világ.
2016. szept. 10. 16:50
 45/70 anonim ***** válasza:
31%
Ja, és hozzáteszem, én soha senkit nem pontozok, minek? Abban éljem ki magam, hogy jaj, de jó, nyomhatok rá egy negát? Engem ez nem tesz boldoggá, és nem is releváns.
2016. szept. 10. 16:52
 46/70 anonim ***** válasza:
35%
Már csak azért is felpontoztam mindenkit. Ez hülye szórakozás. Csak a naiv újoncokat, akik komolyan veszik, megtévesztik. Hülyeség ez a százalékosdi, de legalább megtanította, hogy milyen rosszindulatúak az emberek. Teljesen igazad van.
2016. szept. 10. 16:55
 47/70 anonim ***** válasza:
98%
Szóval kedves kérdező,hetente hazaviszed a szennyest kimosatni,és pénzt kérsz a szüleidtől?
2016. szept. 10. 17:04
 48/70 anonim ***** válasza:
84%
Inkább a srácnak kéne aggódnia azon, hogy miétt vagy ennyire felszínes...
2016. szept. 10. 17:10
 49/70 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy ilyen oldal, rengeteg ostoba és hulladék ember van itt, aki meg leírja az igazságot bármiben is, azt természetesen lepontozzák.

Kedves kérdező, az egyik válaszoló leírta már a tutit.Millió oka lehet annak hogy miért lakik az anyjával.Neked ezért nem szabad elítélni őt.A mai magyar helyzetben egyáltalán nem gáz ha valaki a szüleivel lakik, sokan nem tehetnek sajnos mást.Neked csak annyi a dolgod mindössze hogy szépen megkérdezed tőle hogy miért lakik az anyjával.Vagy tölts el náluk pár órát.Úgyis le fog jönni egyből hogy mi a helyzet.Ha azért lakik még együtt anyjával mert önállótlan és kényelmesebb neki így, meg minden a segge alá van tolva, akkor menekülj ettől az embertől.

2016. szept. 10. 17:19
 50/70 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves 47%-os válaszoló. :)
2016. szept. 10. 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!