Mit tegyek, elmondjam az apukának, hogy terhes vagyok?
"Miért nézné más házasságát?"
Mert csak a szajhák közösülnek bárkivel. Igényes nőnél alap, hogy független legyen a szexpartner. Édesanyja biztos nem erre nevelte.
Meredek.
Nagyon-nagyon hibás vagy és hiába mondják sokan hogy nem, egyszerűen fel nem foghatom, milyen nő képes részt venni egy házasság szétdúlásában. Nem a harmadik az okozója, de aki segédkezik benne, az semmivel sem különb. Az ilyen emberekben egyszerűen nincs tartás, hányinger...
Ami a babát illeti, tartsd meg ha te úgy érzed. Megteheted, lehet hogy nem is lehetne utána, akkor miért ne? Az teljesen igaz, hogy nem ettől fog tönkremenni a pasi családja. Azt már tönkretette ő maga akkor, amikor más nőre nézett. Ez esetben a következménye kézzel foghatóbb, mint bármi más. Ha minden megcsalásnak ilyen maradandó nyoma lenne, talán sokan tízszer is meggondolnák.
egyértelműen mondd el neki.
ha nem foglalkozik is a gyerekkel,a gyerektartáshoz pl joga van a gyereknek, ez nem választás kérdése. ha nem is vagy rászorulva,akkor tedd be a gyerektartást egy számlára és majd jó lesz az még a gyerek egyetemi évei alatt..vagy lakásnál kiindulóalapnak..bármi. de ne mondj le róla szerintem. ketten hoztátok össze,vállaljátok ketten a felelősséget.
42 ott a pont vastaps
Szajhak fekszenek barkivel ossze es szulnek bele a vilagba.
En szegyelnem az anyam ha igy szult volna nagyon ciki
A valaszolo aki ugyanigy jart el tudja meselni a reakciot amivel ez jar.
Egy normalis ferfinek sem fog kellemi ezek utan hiszen nos ember gyereket szulno no olyan is.
Én sem sajnálom a pasit, ahhoz túl sok 40-es, nős, családos fószert láttam, akik minden valamirevaló huszonéves csajra rámozdulnak (főleg, ha még pénzük is van), és meg vannak sértve, ha visszautasítást kapnak.
És igen, sajnálatra méltó a feleség meg a gyerekek. Nem a kérdező és a terhessége miatt, hanem azért, mert ilyen férj és apa jutott nekik...Annyira viszont nem szánnivalók, hogy az ő lelki békéjükért a kérdező gyerekét meg kéne ölni. Vagy talán annak a gyereknek az élete kevesebbet ér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!