Mit tegyek, elmondjam az apukának, hogy terhes vagyok?
"Azt hiszem, lesz kapsz a feleségétől!"
Jaj de primitív vagy, kisanyám. Gondolom az a fajta vagy, akit ha megcsal a férje a fél várossal, akkor megtéped a fél várost, de még véletlenül sem a férjet, aki hűséggel tartozik.
Kérdező, szerintem jobb, ha még egyszer átgondolod ezt a dolgot. Komolyan tönkre akarod tenni az életed ilyen fiatalon, és elvenni minden lehetőséget egy jövendőbeli normális kapcsolat lehetősége elől?
Szerintem mondd el, joga van tudni, és a gyerekednek is jobb lenne, ha megismerné majd az apját. Amit csináltatok, mindkettőtök felelőssége, nemcsak a tiéd, neked nincs, aki felé el kell számolnod, neki van, de ezt tudta akkor is, amikor védekezés nélkül félrekefélt. Nemcsak neked kell vállalnod.
Egyébként a helyedben kérnék tőle apasági nyilatkozatot is, legyen csak hivatalos, hogy az övé a gyerek. Nem kell nagydobra verni, a családjának sem kell megtudni, de a gyerekének tartozik ennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!