Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a volt vőlegényemnek...

Elmondjam a volt vőlegényemnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Egy veszekedés alkalmával olyat vágtam a fejéhez, amit nem lett volna szabad, ezért elhagyott, teljesen jogosan. Két hete nem beszéltünk, viszont tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok. Nem hiszem, hogy csak ezért megbékélne, viszont nem tudom, hogy mennyire lennék képes egyedül felnevelni. Gondolkodtam azon, hogy titokban elvetetem, de attól is félek.
2014. febr. 4. 18:01
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%
Ha ő az apuka, akkor igen mond el neki. Joga van tudni, beszéljétek meg hogy hogyan tovább.
2014. febr. 4. 18:04
 2/34 anonim ***** válasza:
93%
Persze mond el.Majd meglátod,hogy reagál.Aztán eldönthetitek vagy döntöd,hogyan tovább.
2014. febr. 4. 18:05
 3/34 anonim ***** válasza:
98%
Mindenképpen mondd el neki.
2014. febr. 4. 18:06
 4/34 anonim ***** válasza:
98%
Igen mondd el neki, bárhogyan is reagál joga van megtudni.
2014. febr. 4. 18:08
 5/34 anonim ***** válasza:
90%
Mond el. Aztán majd ide is írd meg mi lett :)
2014. febr. 4. 18:09
 6/34 anonim ***** válasza:
98%
Persze mondd el neki, de nem azért, mert attól megbékélne (bár nincs kizárva) hanem azért, mert joga van tudni, hiszen ő az apuka.
2014. febr. 4. 18:11
 7/34 anonim ***** válasza:
98%
Ha elég idős vagy, és felmerül benned, hogy szeretnéd megtartani, nem csak azért mert félsz elvetetni, akkor mondd el neki mindenképp minél hamarabb.
2014. febr. 4. 18:13
 8/34 anonim ***** válasza:
98%
Ez nem is kérdés, hogy tudnia kell vagy nem.
2014. febr. 4. 18:16
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy veszekedés alkalmával olyat mondtál neki amit nem kellett volna ? Elhagyott és te simán beletörődtél ? Én biztos nem nyugodnék bele,azon lennék,hogy nyerjem el a bocsánatát .Fontos még neked a volt vőlegényed ,szereted egyáltalán ? Egyébként igen ,nem kérdés ,hogy tudnia kell a babáról ! Az még nem jutott eszedbe ,hogy kibékülhetnétek és együtt felnevelnétek a gyereket ?
2014. febr. 4. 18:25
 10/34 A kérdező kommentje:
Mozgássérült és én ordítva elmondtam minden nyomoréknak, mire ő úgy megütött, hogy még most is látszik, ezért nem kerestem, én is csalódtam benne, persze attól még szégyenlem magam, de szerintem nagyon eljátszottuk egymás bizalmát.
2014. febr. 4. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!